Doğal Saç Bakım Kürleri Menekşe Yağı ile Sac Bakim Yapmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
E

EU1

Ziyaretçi
kızLar bugun aktara gittim çam terebentin istedim ddm entele aldım ama kokusundan yapamadm oda menkşe yqı gösterdi dedi kokusuda güzel saçada faydalı falan sitede hiç görmedim menekşe yağı ne işe yara bilen varmııı?

saç dökülmesinde etkili Kuru saçları nemlendiriyo, parlaklık ve canlılık veriyo
cilde masaj yoluyla, saça friksiyon şeklinde uygulanıyo. . .

uzatıyomu peküüü benim içün önmli olan uzatması yaff ne olsa yabarım valla yeterki uzasın :'(

uzatıyomu peküüü benim içün önmli olan uzatması yaff ne olsa yabarım valla yeterki uzasın :'(

saç sağlıklı olur bu yağla ve sağlıklı saçta çabuk uzar gibisinden teorisyle yaklaşabiliriz ama kesin bi bilgim yok saç uzatması hakkında tek bildiğim onlardı:teselli:

saç sağlıklı olur bu yağla ve sağlıklı saçta çabuk uzar gibisinden teorisyle yaklaşabiliriz ama kesin bi bilgim yok saç uzatması hakkında tek bildiğim onlardı:teselli:

tmm şekerim cvpladıqın için tşk ederm :1hug:

benim saçlarım kuru. menekşe yağını nemlendirmek için kullanıyorum. ısırganotlu şampuanın içine ylang ylang yağı, badem yağı,menekşe yağı, evigen ampul,bemiks ampul,birde bepanthane ampul kattım. benim saçlarım kolay kolay uzamazdı. hepsi havalarda gezerdi. saçlarımın şuanki halinden de memnunun.a.sbu karışımı kullandıktan sonra yatıştı. ve ayda 1,5 cm kadar da uzadı. şimdi de enteleye başladım. bakalım bu ne kadar uzatacak.:uhm::uhm:

enteleyi aldm iki defa sürdm çöpe attm arkdş kızdı verseydin kedimin bitlerine yapardım dedi sırnaşık şey nyse şmdi dün çamterbentine başladım hadi hyrlısı çamterebentin uzatrsa menekşe yaqına geçicem ve hint yaqına in$ uzatr yaa psikolojk bunalımdayım

ya bilmiyorum kişiden kişiye göre değişir mi ama çamterebentin benim saçımı kuruttu enteleyle kendine geldi . . hem sirke kokusundan rahatsızsan entelenin bepanthene , badem yağıyla birlikte de kullanım şekli var hem çamterebentin de daha çabuk uzatır dene bence . .a.s

çamterebentin benim saçımı da kuruttu enteleyle kendine geldi. enteleyle daha 2 kere yıkadım.

ylang ylang yağmı o nasıl bi karışım ya neyse not alayım bende deniyim bakalım ansıl olcak sağol

Saç bakımı konusunda pek çok şey denemiş olabilirsiniz belki; peki hiç menekşe yağını duymuş muydunuz?
Özellikle saç dökülmelerinde kullanılan en eski metodlardan biri olan menekşe, saça eski canlılığını kazandırır.
Sadece saç dökülmelerinde değil,saçlarınızın canlı ve sağlıklı olması için de menekşe yağından faydalanabilirsiniz..
Bir çorba kaşığı susam yağını, iki çorba kaşığı menekşe yağı ve bir yumurta sarısıyla karıştırıp saç diplerinize sürün. Dökülen saçlarınız yeniden canlandıracak bu förmülü haftada 2 defa saçınıza uygulayın ve 1 saat bekleyip yıkayın.

menekse yagi gercekden saca iyi geliyor mu? bende denemek istiyorum da.

ben de menekşe yağı susam yağı ve yumurta sarısı karışımını denedim bakalım menekşe yağının kokusu da çok güzel iyi gelirse devam edicem yapmaya memnun kalırsam yazarım buraya

Menekşe yağını ben saçımı parlatsın diye kullanıyordum yağ karışımlarında.Dökülmesini de engeller diye okumuştum.Ayrıca kötü kokulu yağlarda özellikle sarımsak yağıyla yaptığını karışımlarda Menekşe yağını kötü kokuyu bastırsın diye kullanabilirsiniz.

slm kızlarr! menekşe yağnı nasıl kullanıyosunuz öncelkle onu sormak istiyorumm şampuanlamı? ben direk saçıma sürdm ama çk geldi sanrm çok rahatsz etti benii nasıl kullanmlıyım?:93:

Benim saçlarım yağlı,yani dipleri yağlı,uçları kırık. Ben menekşe yağını uygularsam tüm saça mı uygulamalıyım (dipleri dahil) yoksa sadece uçlarına mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…