Bu eğitim öğretim yılı için yeni bir pandemi kararnamesi çıkmasını beklemen gerekiyor. Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte normal hayata dönülme kararı alındığından şu an bahsettiğiniz 24.Hafta sonrası idari izin söz konusu değil bildiğim kadarıyla. Okulunun bakanlığa danışmasını bekle ya da cimerden kendin sor.Merhabalar arkadaşlar. Ben 16 haftalık hamileyim ve öğretmenim. En son doktor kontrolüne gittiğimde yaklaşık 2 3 hafta önce doktorum 24 haftalık idari izin hakkımın olduğunu söyledi ve daha once erken doğumla bi kaybım ve pıhtılaşmam olduğu icin 24 haftaya kadar rapor vericegini söyledi. Az önce müdür yardımcımla konuştum ve bana bu iznimin olup olmadığını bilmediğini söyledi, en son yayinlanan resmi yazıdan bahsettim ve bana okulda bi cok idari izinli hocanın okula başladığını, bu konuda meble görüşüp bana geri dönüş yapicagini söyledi. 24 haftalık olup idari izne çıkan var mi bana bilgi verir misiniz siz nasıl hallettiniz bu konuyu
Ben müdür yardımcıma anlatamadim, normalde en son resmi yaziyi baz almaları gerekmiyor mu? Alicam rapor zaten 2 ay normal rapor alıp sıkıntı yaşamıcaktim, ama idari izin olmazsa heyet raporu almam lazım 2 ay dahaEvet Covid-19dan dolayı hamile olan memurlar 24.haftadan itibaren idari izinli sayılıyor. İsteğe bağlı istersen çalışabilirsin tabii ama kim ister ki. Rapor hakkınızı da kullanın bence
Müdür yardimcim da sizin söylediğinizi söyledi, herkes başladı artık zaten dedi, ınsallah bian önce resmi yazı yayinlanir da karışıklık biterBu eğitim öğretim yılı için yeni bir pandemi kararnamesi çıkmasını beklemen gerekiyor. Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte normal hayata dönülme kararı alındığından şu an bahsettiğiniz 24.Hafta sonrası idari izin söz konusu değil bildiğim kadarıyla. Okulunun bakanlığa danışmasını bekle ya da cimerden kendin sor.
Bu konuda resmi yazı değil de cumhurbaşkanlığı kararnamesi var sanirim bi araştırınBen müdür yardımcıma anlatamadim, normalde en son resmi yaziyi baz almaları gerekmiyor mu? Alicam rapor zaten 2 ay normal rapor alıp sıkıntı yaşamıcaktim, ama idari izin olmazsa heyet raporu almam lazım 2 ay daha
İki aya kadar pandemi kuralları yeniden uygulanacaksa belli olur zaten. Uygulanmazsa eğer sonrasında heyet alırsınız. Şimdi bebeğinizi düşünüp dinleninMüdür yardimcim da sizin söylediğinizi söyledi, herkes başladı artık zaten dedi, ınsallah bian önce resmi yazı yayinlanir da karışıklık biter
Merhabalar arkadaşlar. Ben 16 haftalık hamileyim ve öğretmenim. En son doktor kontrolüne gittiğimde yaklaşık 2 3 hafta önce doktorum 24 haftalık idari izin hakkımın olduğunu söyledi ve daha once erken doğumla bi kaybım ve pıhtılaşmam olduğu icin 24 haftaya kadar rapor vericegini söyledi. Az önce müdür yardımcımla konuştum ve bana bu iznimin olup olmadığını bilmediğini söyledi, en son yayinlanan resmi yazıdan bahsettim ve bana okulda bi cok idari izinli hocanın okula başladığını, bu konuda meble görüşüp bana geri dönüş yapicagini söyledi. 24 haftalık olup idari izne çıkan var mi bana bilgi verir misiniz siz nasıl hallettiniz bu konuyu
En son yayinlanan kararnameye göre hala devam ediyor idari izin zaten ama kendisi herkes başladı deyip iddaa ediyorBu konuda resmi yazı değil de cumhurbaşkanlığı kararnamesi var sanirim bi araştırın
4 ay rapor almam sıkıntı olabilir 40 gun rapor alma hakkım var, heyet için de tekrar konuşurum inşallah ayarlar, kendisi özel muayanesi var, ozel hastanede olsa sıkıntı yaşamıcaz zatenİki aya kadar pandemi kuralları yeniden uygulanacaksa belli olur zaten. Uygulanmazsa eğer sonrasında heyet alırsınız. Şimdi bebeğinizi düşünüp dinlenin
Cok teşekkür ederim demek şimdilik devam ediyor, etmese onlar nasıl cikicak? Bizim okulda 5 6 aylık hamileler varmış onların bişey den haberi yokmuş öyle dedi müdür yardımcımOkulumuzda 2 arkadaşımız idari izne ayrıldı. 2 hafta sonra da ben ayrılacağım
Bu çok bilmiş müdürlerin kafasına göre iş yapması.... O konuşsun bi mem ile olmazsa siz de bi görüşünEn son yayinlanan kararnameye göre hala devam ediyor idari izin zaten ama kendisi herkes başladı deyip iddaa ediyor
Bende öyle düşündüm bakalım yarın ariyayim ne dicekler, mutlaka bi bilgi verir onlarBu çok bilmiş müdürlerin kafasına göre iş yapması.... O konuşsun bi mem ile olmazsa siz de bi görüşün
Heyet konusunda sana yardımcı olacaktır doktorun, konuş olamayacaksa başka bir doktorla görüşürsün o arada.4 ay rapor almam sıkıntı olabilir 40 gun rapor alma hakkım var, heyet için de tekrar konuşurum inşallah ayarlar, kendisi özel muayanesi var, ozel hastanede olsa sıkıntı yaşamıcaz zaten
Yaşadığım kanamalar yüzünden 13.hafta gibi heyet aldım. Önce 45 gün ardından 30 gün olmak üzere 2 farklı doktordan. Riske atma şuan pandemi genelgesi kaldırılmış olabilir, 24.haftadan idari izne ayırmasalar bile heyet raporu al.4 ay rapor almam sıkıntı olabilir 40 gun rapor alma hakkım var, heyet için de tekrar konuşurum inşallah ayarlar, kendisi özel muayanesi var, ozel hastanede olsa sıkıntı yaşamıcaz zaten
Bende öyle diyorum pazartesi randevum var konuşayım yardımcı olur inşallah. Yarın mebi Arıcam bakalım ne diceklerHeyet konusunda sana yardımcı olacaktır doktorun, konuş olamayacaksa başka bir doktorla görüşürsün o arada.
Cimere yazsana durumu. Oradan gelen cevabı izin talep dilekçenle idareye teslim edersin
Bende açıkçası istemiyorum riske atmak kendimi de bebeğimi de, korkuyorum zaten tekrar kötü şeyler yasicam diye, eğer sıkıntı olursa baska doktordan alırım bendeYaşadığım kanamalar yüzünden 13.hafta gibi heyet aldım. Önce 45 gün ardından 30 gün olmak üzere 2 farklı doktordan. Riske atma şuan pandemi genelgesi kaldırılmış olabilir, 24.haftadan idari izne ayırmasalar bile heyet raporu al.