- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
işte bacı ben senin bu samimi yönünü seviyorumm..Kaçınılmaz gerçek ama
Senelerdir cumaya gidip ogleden sonraki derse hic girmeyen ama bunun ek dersini alan ogretmen arkadaslar artik "hak ettigi" parayi alirlar.Bu gune kadar ki hesap ta Allah ile kendi aralarinda artik.Bi sebepten yerinde bir uygulama olmus.
Oyle de anlatıyorlar ki sanki pazar tatil olmasi hristiyanlarin ibadet özgürlüğü icin. Sonra da konu saptirmaktan bahsediyorlar. TrajikomikTabi ya perşembe cuma tatil olsun cumartesi pazar yerine. Bütün dünya çalışırken biz tatil yapalım, sonra işler aksasın. Yurt dışından arayanlar, gelen talepler için de birini koyarız telefonun başına bizim hafta sonumuz perşembe cuma diye anlatır herkese. Sanki sadece yurt içiyle çalışıyor herkes. Dışa bağımlı bir ülke olduğumuzun, diğer ülkelerle yaptığımız işler olmasa ne hale geleceğimizin farkında mısınız acaba? Oldu olacak kapatalım kendimizi kuzey kore gibi. Ama olmaz dimi, biz kendimize yetemiyoruz ki.
Oyle de anlatıyorlar ki sanki pazar tatil olmasi hristiyanlarin ibadet özgürlüğü icin. Sonra da konu saptirmaktan bahsediyorlar. Trajikomik
ha şunu bileydin. güzel güzelyok kız o zaman ülkemizdeki hristiyanlar ibadet edemez malum burası laik ve demokratik bir ülke..
son cümlen için ağzına biber sürerim Allah muhafaza :)yahu ben bu hukumete çok kızıyorum,iyi de yapsa,kötü yapsa hep boş,neye uğraşıyor anlamıyorum,ilginç bir hükümet,mıllet dıyor bıze yaranamazsın,bunlar dıyor ,yookkk olmazzz illa yaranacağız,Yaradan yarattığına yaranamıyor,siz mi yaranacaksınız,ayyy sıkıcı bu akp,artık sıkıldım ben akp den,bir gitse iktidardan,alıştığımız eski günlere dönsek
bu kapsamlar genişletilse, mesela şuan zorunlu olan din kültürü ve ahlak bilgisi dersi "seçmeli" olsa, ne güzel olurdu
sonuçta diğer mezhepteki dindeki ya da başka türlü inanan ya da inanmayan çocukların not, ortalama teog korkusuyla zorla sunnilik öğrenmesi doğru değil
ha şunu bileydin. güzel güzel
tabki özgürlük olacak. istiyorlarsa edebilirler. ben birşey demiyorum buna. olabilir yani. her din için geçerli olmalı tabii bu.Ama özgürlük güzel de mi okypete. Şimdi cuma namazı iznini konuşuyoruz. Bir sonraki konumuz devlet dairelerinde mescit açılması olabilir mesela :)))
tabki özgürlük olacak. istiyorlarsa edebilirler. ben birşey demiyorum buna. olabilir yani. her din için geçerli olmalı tabii bu.
ve okullarda bayanların rahatça namazlarını kılacakları boş derslerde bile uğrayacakları o kadar güzel mescitleri olmalı bence. bizim ihl nin vardı çok güzel.Ama özgürlük güzel de mi okypete. Şimdi cuma namazı iznini konuşuyoruz. Bir sonraki konumuz devlet dairelerinde mescit açılması olabilir mesela :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?