- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
amin.. (amin demek dini yoruma girer mi ban yemeyek sonra)Öbür tarafta kızgın saçın ustundeyken görürüm seni
Allahim akıl fikir hidayet versin bizlere .. yolumuzdan sasirtmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin.. (amin demek dini yoruma girer mi ban yemeyek sonra)Öbür tarafta kızgın saçın ustundeyken görürüm seni
aaaaa teesüf ederim, sizler benden daha zekisiniz olurmu hic ? Bizler laik, cumhuriyetci, Atatürkcü, yeri geldiginde capulcuyuz. Oysa sizler bizlerin bas taci oldunuz. Dünyamizi aydinlattiniz. Sen ve senin gibiler olmasaydi Türkiye`de biz müslümanligimizi kaybedecektik, yahu. Sükürler olsunki sizlerin sayesinde ülkeme isik geldi, refah geldi.Vaavv süper fikir :))) çok zekisin dostum![]()
konuyu saptırıp, bida tahrik ediyosun ama :)aaaaa teesüf ederim, sizler benden daha zekisiniz olurmu hic ? Bizler laik, cumhuriyetci, Atatürkcü, yeri geldiginde capulcuyuz. Oysa sizler bizlerin bas taci oldunuz. Dünyamizi aydinlattiniz. Sen ve senin gibiler olmasaydi Türkiye`de biz müslümanligimizi kaybedecektik, yahu. Sükürler olsunki sizlerin sayesinde ülkeme isik geldi, refah geldi.
Iyiki varsiniz![]()
len ne biçim laf o bende kılmıyorum namaz allah affetsin :/
aaaaa teesüf ederim, sizler benden daha zekisiniz olurmu hic ? Bizler laik, cumhuriyetci, Atatürkcü, yeri geldiginde capulcuyuz. Oysa sizler bizlerin bas taci oldunuz. Dünyamizi aydinlattiniz. Sen ve senin gibiler olmasaydi Türkiye`de biz müslümanligimizi kaybedecektik, yahu. Sükürler olsunki sizlerin sayesinde ülkeme isik geldi, refah geldi.
Iyiki varsiniz![]()
Öbür tarafta kızgın saçın ustundeyken görürüm seni![]()
konuyu saptırıp, bida tahrik ediyosun ama :)
bize göreKaçınılmaz gerçek ama![]()
bize göre![]()
Kaçınılmaz gerçek ama![]()
Bırrr ürperdim :/
Hadi o zmn ikindi namazina
Bugün sabah çok garip birsey yasadim![]()
Hayrolsun inşallah. Anlat bakem merak ettim :)
reglken nası namaz kılcan yahuSabah kalktım esime cay suyunu koydum abdest almaya gidicem namaz kilicam ezan okunuyor . Birşey durtuyor boşver usursun . Git eşinin yanına uzan diye vesvese veriyor . Halbuki regliyim yani.. şeytan yolunu şaşırmış heralde dedim . Hayz halindeyken bilene uğraşıyor)
Korktum bir an . Ilk defa basima geldi .
reglken nası namaz kılcan yahu![]()
bim markette uygulanıyor o sistem çok güzel bence..cuma saati kapatıyorlar kepenkleri."Edinilen bilgiye göre yayımlanacak genelgede belli saat aralığı belirtilmeyecek ve cuma günleri namaza gidenlerin mesaiye dönüşlerinde makul çerçevede, "esneklik" sağlanması istenecek. Bazı devlet dairelerinde 12:00-13:00 bazılarında 12:30-13:30 olarak uygulanan mesai cuma namazına göre düzenlenecek. Ağrı'da cuma namazı 11:20'de İstanbul'da 12:18'de kılınıyor.
Bu nedenle her ilde valiliklerin kontrolünde kadın ve erkek ayırımı yapılmaksızın cuma saati için izin verilecek."
Öbür tarafta kızgın saçın ustundeyken görürüm seni
tahriğe gel, tahriğeeaaaaa teesüf ederim, sizler benden daha zekisiniz olurmu hic ? Bizler laik, cumhuriyetci, Atatürkcü, yeri geldiginde capulcuyuz. Oysa sizler bizlerin bas taci oldunuz. Dünyamizi aydinlattiniz. Sen ve senin gibiler olmasaydi Türkiye`de biz müslümanligimizi kaybedecektik, yahu. Sükürler olsunki sizlerin sayesinde ülkeme isik geldi, refah geldi.
Iyiki varsiniz![]()