• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memura cuma namazı izni geliyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vaavv süper fikir :))) çok zekisin dostum :p
aaaaa teesüf ederim, sizler benden daha zekisiniz olurmu hic ? Bizler laik, cumhuriyetci, Atatürkcü, yeri geldiginde capulcuyuz. Oysa sizler bizlerin bas taci oldunuz. Dünyamizi aydinlattiniz. Sen ve senin gibiler olmasaydi Türkiye`de biz müslümanligimizi kaybedecektik, yahu. Sükürler olsunki sizlerin sayesinde ülkeme isik geldi, refah geldi.
Iyiki varsiniz :KK58::KK58:

aaaaa teesüf ederim, sizler benden daha zekisiniz olurmu hic ? Bizler laik, cumhuriyetci, Atatürkcü, yeri geldiginde capulcuyuz. Oysa sizler bizlerin bas taci oldunuz. Dünyamizi aydinlattiniz. Sen ve senin gibiler olmasaydi Türkiye`de biz müslümanligimizi kaybedecektik, yahu. Sükürler olsunki sizlerin sayesinde ülkeme isik geldi, refah geldi.
konuyu saptırıp, bida tahrik ediyosun ama :)

Ay sagol canım öpüyorum seni bilgeliginden :*

Sabah kalktım esime cay suyunu koydum abdest almaya gidicem namaz kilicam ezan okunuyor . Birşey durtuyor boşver usursun . Git eşinin yanına uzan diye vesvese veriyor . Halbuki regliyim yani.. şeytan yolunu şaşırmış heralde dedim . Hayz halindeyken bilene uğraşıyor :()
Korktum bir an . Ilk defa basima geldi .
Hayrolsun inşallah. Anlat bakem merak ettim :)

Sabah kalktım esime cay suyunu koydum abdest almaya gidicem namaz kilicam ezan okunuyor . Birşey durtuyor boşver usursun . Git eşinin yanına uzan diye vesvese veriyor . Halbuki regliyim yani.. şeytan yolunu şaşırmış heralde dedim . Hayz halindeyken bilene uğraşıyor :KK43:)
Korktum bir an . Ilk defa basima geldi .
reglken nası namaz kılcan yahu :KK57:

"Edinilen bilgiye göre yayımlanacak genelgede belli saat aralığı belirtilmeyecek ve cuma günleri namaza gidenlerin mesaiye dönüşlerinde makul çerçevede, "esneklik" sağlanması istenecek. Bazı devlet dairelerinde 12:00-13:00 bazılarında 12:30-13:30 olarak uygulanan mesai cuma namazına göre düzenlenecek. Ağrı'da cuma namazı 11:20'de İstanbul'da 12:18'de kılınıyor.

Bu nedenle her ilde valiliklerin kontrolünde kadın ve erkek ayırımı yapılmaksızın cuma saati için izin verilecek."
bim markette uygulanıyor o sistem çok güzel bence..cuma saati kapatıyorlar kepenkleri.

tahriğe gel, tahriğee :KK49::KK49:ahhhhhhhhhh olivyaaa ahhhhh..napcaz senii bilmemkiio_Oo_O

Back