memur olur mu olmaz mı

canım ortaöğretim masa başı diye tabir ettiğin büro personeli kadrosu almıyor.büro personeli kadrosu önlisans kpsss ile alıyor ya da lisans ile alıyor.taban 70 puandır ve başbvuran çoktur. ortaöğretim kpss için destek personeli alımlarına bakacaksın. onda da genelde hizmetli şoför bulaşık aşçı gibi kadrolardır. meslek lisesi çıkışlıysan şansın yüksektir.bu sene hizmetli kadrosuna 95 puan alanlar basvurmus sen düşün artık bu sene şansın şansın düşük ama 2 yıl geçerli puanın. seneye olan alımlarda daha yüksektir. kamuilan.sbb.gov.tr adresinden personel alımlarını takip edebilirsin .kamu kurumları alım sayfası

ben destek personeli demedim. İdare hukukunda yani idari teşkilatlanmada yardımcı hizmetler getir götür yapan, hademe temizlikçi vs. görevdekilerdir. Kastettiğim buydu ama büro personeli olarak lise mezuniyeti olmuyor artık

ortaöğretim den alınan destek personelide memurdur.sadece her mesleğin kodu var iş kodu farklı öğrenim düzeyine göre maaş farkı felan ol

ortaöğretim den alınan destek personelide memurdur.sadece her mesleğin kodu var iş kodu farklı öğrenim düzeyine göre maaş farkı felan olur
Masabaşı olmuyor. Hizmetli vb olur. Evet adı memurdur ama hizmetli kadrosunda vb.

masa bası olmaz ascılık sertifikası alırsan aşcı olarak atanabilirsin
30 yasına gelmediysen boyun 160dan uzunsa güvenlik sertifikası alıp güvenlik olabilirsin.
Araştırın şartlarını.Daha saymadığım kilo sartı falan da var

X