- 8 Kasım 2014
- 4.858
- 10.575
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
konularımı bilenler anımsar beni kızlar, benim çalışıp ayaklarım üzerinde durmam lazım memur olmak istiyorum ama üniyi bitirmediğim için lise mezunuyum şuan. lise mezunu olarak memur olmam mümkün mü? düz memurluk diyorlar ama nedir bu düz memurluk?
hayır malesef düz liseBen lise den hemşirelik mezunuyum meslek lisesi olduğum için atanmamkolay oldu bi branşınız varsa daha kolay olabilir ?
gardiyanlık dışında ne olabilirim meselaLise kpss sinden gardiyan olan kız arkadaşım vardı. Çok rahat diyordu ve çok seviyor.
gardiyanlık dışında ne olabilirim mesela
Ikı yılda bir kpss oluyor lise mezunları için. Sanırım 2020 de var yani sınav hazirlanabilirsiniz. Sınavdan sonra acılan kadrolarda bazıları özel bölüm istiyor atama için bazılarına da bütün lise mezunları başvurabiliyor. Düz memurluk dediğimiz işte bütün mezunların tercih edebildiği kadrolar oluyor. Iyi bir çalışmayla başarabilirsiniz elbette. Nihayetinde birileri atanıyor neden siz de atanmayasiniz :) inşallah gönlünüzden geçen olur .konularımı bilenler anımsar beni kızlar, benim çalışıp ayaklarım üzerinde durmam lazım memur olmak istiyorum ama üniyi bitirmediğim için lise mezunuyum şuan. lise mezunu olarak memur olmam mümkün mü? düz memurluk diyorlar ama nedir bu düz memurluk?
gardiyanlık dışında ne olabilirim mesela
Geçen yıllardaki atama kontenjanlarına bakabilirsiniz hangi şartlar isteniyor diye. Hem sınava hazırlanıp hem de birkaç kursa gitme şansınız olursa avantaj olur sizin için. Hem seçeneğiniz artar hem özel şart arayan kadroların puanları bir nebze daha düşük olabiliyor.gardiyanlık dışında ne olabilirim mesela
konularımı bilenler anımsar beni kızlar, benim çalışıp ayaklarım üzerinde durmam lazım memur olmak istiyorum ama üniyi bitirmediğim için lise mezunuyum şuan. lise mezunu olarak memur olmam mümkün mü? düz memurluk diyorlar ama nedir bu düz memurluk?
Evrak kayıt memuru. Ama kamudaki ismi vkha mıydı neydi..gardiyanlık dışında ne olabilirim mesela
Yani iyi puan alsam tercihlerde bu tarz şeyler olur degil miEvrak kayıt memuru. Ama kamudaki ismi vkha mıydı neydi..
F klavye mi peki? Bi ara cok guzel öğrenmiştim dakikada baya kelime yaziyodum unuttum simdizabit katibi, icra katibi olabilirsiniz mesela.
Adalet bakanlığı alimlarini takip edin. Açıktan alım oluyor her sene hemen hemen. Lise mezunu olarak girebilirsiniz, çok iyi klavye kullanımı ve kpss şart yalnız.
Olur tabiki 80 ve üstü lazımYani iyi puan alsam tercihlerde bu tarz şeyler olur degil mi
F klavye mi peki? Bi ara cok guzel öğrenmiştim dakikada baya kelime yaziyodum unuttum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?