farkettim:))konun ucu sana dokunmamış ki,ikisi kendi arasında bir yanlış anlaşılmaya maruz kalmışlar o kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farkettim:))konun ucu sana dokunmamış ki,ikisi kendi arasında bir yanlış anlaşılmaya maruz kalmışlar o kadar.
Adam çalışıyoken neyine alışacaksınız anlamadım? Ne güzel işte 24 saat calısacak 2 gün yanınızda olacak. Calısan o dertlenen siz.
Geçen gün instagramda görmüştüm, kadın profiline doktor karısı yazmış Adam okumuş debelenmiş, havasını karısı sürüyor :)
inşallah canm dediğin gbi olur tek kalacagımı düşündüğomde kalbim hızlı çarpıyor ellerm falan terliyor inşallah alışabilirim
gümrükte memurluk yapıyor lojman ile arasıda bayaa varmış en iyisi hiç düşünmeme galiba:) ben çalışıcam zaten gece sıkıntı olucak diye korkuyorum işte
annenler falan yok mu yakında. ilk zamanlar gelebilir. hem evlendikten sonra anneyle başbaşa kalmanın tadı anlatılmaz yaşanır..
Ah keşke biz istanbuldan ığdıra gidicez
Sunu demeyi unuttum konuyu açan arkadaşım en olmadı gece korkunca buraya girersin yalnız değiliz hiçbirimiz lal lal sak sak vakit geçer gunduz olur
Benim nişanlım da öyle, babam da öyleydi fakat şimdi emekli, eniştem de öyle..
Alışılıyor canım emin ol, hiçbir konuda sıkıntı etme.. (;
Hem insan yapacak çok şey buluyor sonradan..
Tabii korkan bir yapın varsa ayrı..
Yalnız kalmakta sıkıntı yaşıyor musun?
maalesef sıkıntı büyük ama zamanla aşılırmı bilmiyorum bakalım
Elbette aşılır, insan hayatta nelere alışmıyor ki.. (;
O gecelerde eğer yatakta döne döne uyanık kalacaksan hiç girme yatağa..
Önce o boş vakti sev, sonrasında korkunu yenip mışıl mışıl uyuduğun geceler olacaktır.. (;
Misal kütüphane devirebilirsin eşinin nöbette olduğu geceler.. (;
Kitap okumak vakti değerlendirmek için çok kaliteli bir alternatiftir..
Sıcak kahveni, çikolatanı, çayını vs hazırlar, bir yandan yudumlar diğer yandan okursun.. (;
Vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın bile..
Sonra gözler yorulur ve uykuya rahat bir şekilde dalarsın..
Bu ve türevleri alternatifler bularak korkunu yeneceğine inanıyorum.. :13:
Merhaba bende memur esı olucam. Nısanlımın çalışma saatleri surekli değişiyor. Bi bakıyorsun gece nobette bı bakıyorsun aksam 6da paydos. Bızde evlendikten sonra bu şekilde olmasın diye tayın olayına girdik. Nısanlımın düşüncesi en azından gece nobette olursam aılen yanında olur. Cunku bende evde tek kalmaktan karanlıktan korkan bı insanım :)
inşallah ailen yanında olur cok isterdim ailemin yanında düzenim olsun cok hemde ama maalesef 5 yılda bir yer değişiyor gümrük memurluğunda,hayırlısı olsun dedim ben her zaman o yüzden isyanda etmiyorum allahım verdiyse bu imtihanı bana vardır bi hayır diyorum
Ins arkadaşım rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versin.bende cok ıstıyorum hatta babam aynı mahalle ıstıyörum dıyo damadına. Oldu olcak ıcguveysı alın benı dıyo nısanlımda :) ama ınsan herşeye alısıyo Allahim sana cok buyük mutluluk versin ki cok ıyı komşular veersın ki canın sıkılmasın. Bızlerde burdayız canım