ay ben de aynı yerde oturuyorum. mopaşşta karşılaşmışızdır kimbilir:)) senin başka çocuğun var mı yaş kaç?ayyy bi gebzeli daha gebzedemi sorun var acaba:)))
mutlukent de oturuyorum ben
gebzeye lazım sadece tüp bebek merkezi :)))
hayırlısı olsunn dediğin gibi arkadaşım yani güvenmekten başka çaremiz yok memnun olanda var baksana yazmış arkadaşlar
merkez seçerken herşeye kulağını tıkayıp içinin ısındığı yerde başlamalısın bence onun dışında işin içinden çıkılmıyo malesef
aydın arıcı çok ünlü bir tüp bebek uzmanı hopkins te . bütün proflar tanır onubu arada ben aydın beyi tanımıyorum hiç görüşmedim kendisiyle
ay ben de aynı yerde oturuyorum. mopaşşta karşılaşmışızdır kimbilir:)) senin başka çocuğun var mı yaş kaç?
benim çocuk yok kesin karşılaşmışızdır
ben 27 yaşındayım yağmurlarda oturuyodum şimdi güzelkent sitesindeyim
benim hiç çocuğum yok hnüz malesef
senin var mı çocuk
hayır bitanem benim de yok benim yaşım 39 ve 8 ay önce evlendim biraz geciktim. mesleğimden dolayı ben tam nerde oturduğumu sölemiyeyim. ama oralarda adım bilinir:))) çok memnun oldum seni tanıdığıma hem sen korkma yaşın çok genç. sevgiler...
canım seni anlayabiliyorum, güveniyorsun, kendini emanet ediyorsun, geleceğini emanet ediyorsun........ sonunda hayal kırıklığı.... bana ilk muayene de iki yumurta önden gidiyor dedi, ama ben bunun ne demek olduğunu sonrasında nelere yol açabileceğini bilmiyordum ki, kuzu kuzu dinledim, iyi mi kötümü? anlamadımki... çok geç öğrendimki bu önden gidenler erken çatlama yoluna girermiş, sonuçta 9 yumurtam çıktı, doktorum 2 tanesi iyi durumda, onlarda işimizi görür dedi.... rahatladık... dölenndi haberini aldık.... herşey yolunda transfer için hazır ol dedi, transfer olacağım sabah ameliyat önlüğümü giydim beklerken doktorum gelip "2 yumurta döllendi ama embriyo olarak gelişme göstermemiş" dedi. düşünebiliyor musun bunu o sabah söyledi, su içmekten şişmiş vaziyette beklerken bunu söyledi. neden??? diye sorduğumda hani önde giden iki yumurta vardı ya söylemiştim sana, onlar erken çatlama yoluna girdi, dolayısıyla erken topladık yumurtaları yeterince gelişmemişlerdi zaten, bunlarda döllenmiş ama iki hücre bile oluşturamamışlar... dedi ve gitti. Bunları söylerken son derece ilgisizdi, bir ayağı oda kapısının dışındaydı, sabah çayı ve poğaçası için arkadaşlarına yetişmeye çalışıyordu, ben ameliyat önlüğümün içinde ağlamaktan kaskatı oldum. bu durumu bana daha önce bildirmesi gerekirdi diye düşünüyorum, ayrıca baştan kalitesine inanmadığı iki yumurta için ümit vermemeliydi diye düşünüyorum... Benim bu tatsızlığı yaşadığım yer başka bir hastaneydi, doktorum dışardandı, sadece operasyon için orayı kullandı, o nedenle hastanenin konuyla direk ilgisi yok.
yaşın kaç chem? tüpe başlamadan kaç folükül gözüküyordu?ben de memorialde ilk denememi yaptırdım ocak ayında ve şuan beklemedeyim.elgiz yaşadıkların gerçekten üzücü inşallah sen de emeklerinin meyvesini alırsın.ben hastaneden ve dr.umdan genel olarak memnundum herşeyi açıklıyorlar ve bilgilendiriyorlar,benim de az sayıda yumurtam vardı yaş itibariyle 7 tane gelişti,5i işlem gördü 5i döllendi ve 3 tane tr.edildi bakalım hayırlısı
yaş 38 yolun yarısını geçtik:))tüpten önce adetimin 10.günüydü tesadüfen ve bi tane ortalama gelişmiş bi folikül görüldü istersen bu ay bununla aşılama yap dedi dr.um ama biz istemedik.2 gün sonra tekrar gittiğimizde zaten çatlamıştı(tüple 7 oosit toplandı
bir folikül varken 7 folükül oluşması harika birşey işallah bebeğin tutunmuştur. işallah arkadaşım umut olur bize
Canım inan yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm.Biliyorsun bende bir memorial hast.şimdi okuyunca kendimi şuçlu hissettim,çünkü oraya gitmeni tavsiye edenlerden biride benim.
DR.kimdi cnm.Ben oradaki dr.sadece 2 tanesinden memnun kaldım.Bende orada bazı kötü olaylar yaşadım ama dr.çok memnun kaldım.Hast.hakkındane dersin dersen herşey para üstüne,eğer dr.bulamazsan inan durumun çok zor tahmin edebiliyorumAma şuda bir gerçekki her merkezde iyi dr.var.kötü dr.larda var..Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin.
canım hilalcimmm saol canım görüslerin icin inan biliyomusun artık nereye güvenecegimi bilmiyorum hani hersey yolunda gitse tutmasa nasip dicemde ins bir gün kendimi taoparlarsam umuta gitmeyi düsünüyorum galiba önemli olan cok para veripte hamis kalmak değilmis onu anladım umut un daha ucuz oldugunu yazıyordu arkadaslar sanki ucuz diye olmucakmı ne salakca bir düsünce iste esimede bir arkadsı umutu tavsiye etmis bakalım zaman ne göstericek senin doktorun kimdi orda saglıcakla bebegini kucagına alırsın ins canımmmelgiz canım çok geçmiş olsunn..bencede ilk denemenden sonra test felan yapılmalıydı...benim kendi hastanem neden olmadı diye histeroskopi istemişti..fakat 2.denememyi orda yapmıycam diye histeroskopi yaptırmadım..fakat benim sonucum pozitifdi az yükselmiş olsada.. sonradan değer yükselmedi ve düşmüştü...
2.denememide umut tüpde yaptırdım denemeye başlamadan önce genetik test istendi benden..eşimden test istenmedi zaten raporluydum eşimin tüm testleri mevcuttu...
yaşadığın şeylere çok üzüldümm nasıl olurda eşinden sperm testi istenmez anlamadım..bide ilk denemende zaten iyi embryo oluşmadıysa anlamış olması lazım dr.ların...
biz o kadar uğraşıyoruzz dr.lar ne yapıyor anlam veremiyorum kesinlikle..memorial gibi hastane böle yapıyorsa....
bundan sonraki denemende inş herşey yolunda gider ve sende evlatlarına kavuşursun..
şu durumda hastane tavsiye etmek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bende umut tüp bebek merkezi ile görüşmenizi tavsiye ederim...
Gulencim benimde yumurta sayim cok az cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?