Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor beyin işi vardı heralde ben nebilimkaydirigubbakcemile3
cnm a geçmiş olsunn
insan ne diyeceğin bilmiyo malesef
doktorlar bizi ne görüyolar anlmaıyorum kii
maddi manevi zor bi tedavi zatenn bi de böyle olunca offf off ne kadar zorr
ALLAH ım hepimize yardımcı olsun ne kadar bazı bilgileri öğrensekte sonuçta onların elindeyizz ne yaparlarsa uymak zorundayız
bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler hele bu durumda insanlar neler çekiyo tüp tedavisi yapmak için
ben mesela 3 aşılamamı asm de yaptırdımm herkes diyo ya süperr herşey süperr
süper hastanede 3 aşılama tutmadı tabi nasip o kısmına bişey demiyorum aşılamamın biri tatile denk geldi ve hiç görmediğim nöbetçi doktor aşılama yaptı düşünün artık ki o güne kadar erkek doktora gitmemiştim 2 micro mu erdem hastanesinde yaptırdım memnunmuyum değilmiyim bimiyorum açıkcası herşey süper gidiyodu sonuçlar negatifdi
insan bişey diyemiyoki herşey çok güzel olmadı nasip değilmiş insan böyle şeyleri okudukça bu kadar ünlü bi hastanede böyle şeyler olunca herşeyden bi şüphe ediyoo
herşeyin hayırlısı
rabbim doktorlara insaf versinnn
ay yani artıkklava:
ay allahım ya sinirlerimmi boşaldı ney gülme krizine girdim
nöbetci doktormu aşılama yaptı akannehir
ya ne diycegimi bilmiyorum ya allah bize yardım etsin
haydaaa benim şimdi son derece kafam karıştı.ben asm nin hemen yakınlarında oturuyorum .oraya yaptıralım dedik. hadi dediler memorial daha iyi şubatın sonralarına doğru orda başlayalım dedik hatta 150 ytl de para verdik. olumsuz örnekleri duyunca ordan da vazgeçesim var napsam çocuk sayfasını kapatmak mı gerek nedirbilmiyorumkismile
ben de gebze de oturuyorum. tüp bebek uzmanı aydın bey bana dedi rezervinde azalma var hemen tüp yaptır dedi. ben de yaptıracaktım işte sonra memorial e karar verdim şimdide bunları duydum nebilmi hayırlısı neyse o olsunbende asm ye yakınım gebzedeyim gebze de kadın doğumcu bulmak sıkıntı biraz hastane hem temiz hem kötü dotor barındırmıyolar diye düşünmüştüm
ben asm nin kadın doğum bölümüne gitti tüp bebek bölümüne değil ama şunu söylim memnun olan var ama olmayanda var insanların ne beklediği de önemli tabii
ben bunu yaşadım ve yazdım malum çok da pahalı her aşılama bi tüp bebek maliyeti oldu nerdeyse 3 aşılama negatif doktorum hala aşılama diyo bana
dedim olmuyo işte artık tüpe geçsek evet olur bencede diyoo ben demeden desene saf olsak 10 kere aşılama yapcaktı sanki neyse tüp bebek bölümüne yönlendirim seni dedi
dedim başka zaman görüşürüm tşk ederim dedim çıktım
valla çok zorrr merkez konusunda kararsızlık bende çok haşadım ama nasip dedim erdemde başladım ama olmadı ordan memnundum ilgilerinden falan ama başarı oranlarını bilmiyorum laboratuarı bilmiyorum anlamıyoruz ki güvenmek zorundayz o kadar
ALLAH yardımcımız olsunnn
gönlün nere diyosa orda yaptırr
ben de gebze de oturuyorum. tüp bebek uzmanı aydın bey bana dedi rezervinde azalma var hemen tüp yaptır dedi. ben de yaptıracaktım işte sonra memorial e karar verdim şimdide bunları duydum nebilmi hayırlısı neyse o olsun