MEMORİALL sayfası benim için kapandı lütfen görüslerinizi bildirinizz

olgalutran tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlardann bende kullanmıştım...puregon,menagonla birlikte olgalutranda kullanmıştım....

evet ali mesut dedigin gibi soru isareti yapti degerlendirmeye almadi bazilarini
insallah onlarda buyumustur

herhalde bu dr ıle hasta arasındakı bagmı bılmıyorum
benım akupunktır tedavı yapan hanımın kocası umut tup bebekte tupcu ıdı
bellı cok hıkaye duymuş olmalıydı bende otekı klınıkte tedavı oluyordum bana trasnfer gunu tutarsa ılk bana haber ver bak olumu gor demıstı
ne tuhaf ya demıstım oysakı kım bılır onların evde neler konusuluyordur neyse tabı ılk ona haber vermıstım benım sansım ıyıydı doktorlarlar acısından falan
bazen esım sen cok ırdelıyorsun konuşuylolar ondan senı sevıyolar dıyo bılmıyorum tabı

ya canım benim ya cok geçmiş olsun
benimde başımdan 2 tane asılama gecti ama asılama yaptırdıgım gün eve gelip yatıcagıma agladım bu asılama tutmam diye cünkü her ikiside hiç mantıgıma yatmamıstı bi o yana bi bu yana savurup durdular beni zaten sitresliyiz bide onların yaptıgı mantıgınıza sıgmıyor iyice deprosyona giriyoruz düşün birinci asılamamda doktor 2 gün sonra catlatma ignesi vuralım dedi sonra aa bugün cumamı 2 günde tatil hemen şimdi vuralım dedi :S gelde şaşırma doktorun işine de karısılmıyor neyse öylesine vuruldum öylesine asılama oldum 2 asılamadada doktor kontrolündeyim yine 3 gün sonra tekrar gel uygunsa iğneyi vuralım dedi 3 gün sonra gittim teee adanaya gidip geliyorum bu arada gittim ne görüm doktorum izindeymiş ay allahımya gülemisin aglayamısın 5 gün sonra gel dediler
5 gün sonra gittim adam bana bi güzel catlatma ignemi vurdu 2 gün sonrada asılama yaptı nerdeyse 25. gün adet günüm yaklastı nerdeyse valla olmuycagını bile bile yaptırdık bizde napalım ama doktorları hiç sevmiyorum bu yüzden hiç umurlarında değiller tedaviyi tamamlayıp paralarını aldılarmı nefes alıyolar hadi öyle oldu lan bi ara nörüyonuz bebek tuttumu tuttmadımmı bi sor lan hananız haraba gala

ay yaramı destin kardeş sanada gecmiş olsun allah iyi insanlarla karsılastırsın cümlemizi

inşallah buyumuştur canım benım 24 mm ne yumurtam vardı ya 4-5 gun onunla yasadın oylecene catlamadı tabı
hilal buarada cok tebrıklerr kese gordunuzmu ?
envermıydı dr senın? benım bahsettım emel hanımın kocası oydu galba ısmını yanlış hatırlamıyorsam

ay ustume ıyılık saglık hafta sonuna geldı ıcın tedavı herıfe goremı yapılır ya tup bebek merkezlerı hergun calısır asılama merkezlerıde oyle

cnm a geçmiş olsunn
insan ne diyeceğin bilmiyo malesef
doktorlar bizi ne görüyolar anlmaıyorum kii
maddi manevi zor bi tedavi zatenn bi de böyle olunca offf off ne kadar zorr
ALLAH ım hepimize yardımcı olsun ne kadar bazı bilgileri öğrensekte sonuçta onların elindeyizz ne yaparlarsa uymak zorundayız
bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler hele bu durumda insanlar neler çekiyo tüp tedavisi yapmak için
ben mesela 3 aşılamamı asm de yaptırdımm herkes diyo ya süperr herşey süperr
süper hastanede 3 aşılama tutmadı tabi nasip o kısmına bişey demiyorum aşılamamın biri tatile denk geldi ve hiç görmediğim nöbetçi doktor aşılama yaptı düşünün artık ki o güne kadar erkek doktora gitmemiştim 2 micro mu erdem hastanesinde yaptırdım memnunmuyum değilmiyim bimiyorum açıkcası herşey süper gidiyodu sonuçlar negatifdi
insan bişey diyemiyoki herşey çok güzel olmadı nasip değilmiş insan böyle şeyleri okudukça bu kadar ünlü bi hastanede böyle şeyler olunca herşeyden bi şüphe ediyoo
herşeyin hayırlısı
rabbim doktorlara insaf versinnn

cnm a geçmiş olsunn
insan ne diyeceğin bilmiyo malesef
doktorlar bizi ne görüyolar anlmaıyorum kii
maddi manevi zor bi tedavi zatenn bi de böyle olunca offf off ne kadar zorr
ALLAH ım hepimize yardımcı olsun ne kadar bazı bilgileri öğrensekte sonuçta onların elindeyizz ne yaparlarsa uymak zorundayız
bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler hele bu durumda insanlar neler çekiyo tüp tedavisi yapmak için
ben mesela 3 aşılamamı asm de yaptırdımm herkes diyo ya süperr herşey süperr
süper hastanede 3 aşılama tutmadı tabi nasip o kısmına bişey demiyorum aşılamamın biri tatile denk geldi ve hiç görmediğim nöbetçi doktor aşılama yaptı düşünün artık ki o güne kadar erkek doktora gitmemiştim 2 micro mu erdem hastanesinde yaptırdım memnunmuyum değilmiyim bimiyorum açıkcası herşey süper gidiyodu sonuçlar negatifdi
insan bişey diyemiyoki herşey çok güzel olmadı nasip değilmiş insan böyle şeyleri okudukça bu kadar ünlü bi hastanede böyle şeyler olunca herşeyden bi şüphe ediyoo
herşeyin hayırlısı
rabbim doktorlara insaf versinnn

ay allahım ya sinirlerimmi boşaldı ney gülme krizine girdim
nöbetci doktormu aşılama yaptı akannehir
ya ne diycegimi bilmiyorum ya allah bize yardım etsin

şişlenmiyo canım bi umut sadece küçüçük bi umut için agzını bekliyosun mafoldumben

ay allahım ya sinirlerimmi boşaldı ney gülme krizine girdim
nöbetci doktormu aşılama yaptı akannehir
ya ne diycegimi bilmiyorum ya allah bize yardım etsin

evet valla arkadaşım şok olduk bizde donduk kaldık hemde asm gibi bi hastanee yanii
gül arkadşım valla ağlancak halimize güler olduk
insanlar neler yaşıyo baksan okudukça benimde sinirlerim hopluyoo

haydaaa benim şimdi son derece kafam karıştı.ben asm nin hemen yakınlarında oturuyorum .oraya yaptıralım dedik. hadi dediler memorial daha iyi şubatın sonralarına doğru orda başlayalım dedik hatta 150 ytl de para verdik. olumsuz örnekleri duyunca ordan da vazgeçesim var napsam çocuk sayfasını kapatmak mı gerek nedirbilmiyorumkismile

Arkadaşalar ben memorialde tam 4 kez tedavi oldum.Her seferinde hep memnun ayrıldım.DR.bana her konuda yardımcı oldu her aradığımda ona ulaşabildim.Her kontrolümde sadece ona muayene oldum.izin günleri hariç oda hep aynı dr.verdiler.Düşük yaşadığımda etiler kliniğine gittim dr.oradaydı,beni dr.hemen müşade odasına aldı ve beni hast.taksiyle gidemezsin sana özel araç çağıralım uzanarak yavaş yavaş götürsün dedi.hast.yattığım 2 gün boyunca beni saat başı arayıp bilgi aldı ve ilaçlarımı takip etti.2.gün sonra düşük olunca kürtaj yapmam lazım dedi.Eşim ben burada yaptıramam fiyat olarak çok zorlar dedi.DR.ben bu halde seni bırakamam ekibine talimat verip kürtaja aldı.ve bizden sadece 2 milyar olan kürtajdan 150 tl.aldılar oda anestezin parasıymış.Ben memoriade 3 yıl boyunca 4 kez tedavi oldum.Kötü tecrübeler yaşamadımmı yaşadım.Ama asla dr.hakkında en ufak bile kötü birşey yaşamadım.Ben arkadaşlara merkezi tavsiye ettim halada ederim.çünkü ben dr..memnun kaldım olumsuz bir olay yaşamadım.Ama yaşayan arkadşalrımda oldu onlarada çok çok üzüldüm.özellikle mrsgizmo canım senin için çok ümitliydim hiç aklıma bu yaşadıkalrını yaşayacağın gelmezdi.Rabbim evlat hasretiyle yanna bütün arkadaşlarımın gönlüne göre versin.

haydaaa benim şimdi son derece kafam karıştı.ben asm nin hemen yakınlarında oturuyorum .oraya yaptıralım dedik. hadi dediler memorial daha iyi şubatın sonralarına doğru orda başlayalım dedik hatta 150 ytl de para verdik. olumsuz örnekleri duyunca ordan da vazgeçesim var napsam çocuk sayfasını kapatmak mı gerek nedirbilmiyorumkismile

bende asm ye yakınım gebzedeyim gebze de kadın doğumcu bulmak sıkıntı biraz hastane hem temiz hem kötü dotor barındırmıyolar diye düşünmüştüm
ben asm nin kadın doğum bölümüne gitti tüp bebek bölümüne değil ama şunu söylim memnun olan var ama olmayanda var insanların ne beklediği de önemli tabii
ben bunu yaşadım ve yazdım malum çok da pahalı her aşılama bi tüp bebek maliyeti oldu nerdeyse 3 aşılama negatif doktorum hala aşılama diyo bana
dedim olmuyo işte artık tüpe geçsek evet olur bencede diyoo ben demeden desene saf olsak 10 kere aşılama yapcaktı sanki neyse tüp bebek bölümüne yönlendirim seni dedi
dedim başka zaman görüşürüm tşk ederim dedim çıktım

valla çok zorrr merkez konusunda kararsızlık bende çok haşadım ama nasip dedim erdemde başladım ama olmadı ordan memnundum ilgilerinden falan ama başarı oranlarını bilmiyorum laboratuarı bilmiyorum anlamıyoruz ki güvenmek zorundayz o kadar

ALLAH yardımcımız olsunnn
gönlün nere diyosa orda yaptırr

bende asm ye yakınım gebzedeyim gebze de kadın doğumcu bulmak sıkıntı biraz hastane hem temiz hem kötü dotor barındırmıyolar diye düşünmüştüm
ben asm nin kadın doğum bölümüne gitti tüp bebek bölümüne değil ama şunu söylim memnun olan var ama olmayanda var insanların ne beklediği de önemli tabii
ben bunu yaşadım ve yazdım malum çok da pahalı her aşılama bi tüp bebek maliyeti oldu nerdeyse 3 aşılama negatif doktorum hala aşılama diyo bana
dedim olmuyo işte artık tüpe geçsek evet olur bencede diyoo ben demeden desene saf olsak 10 kere aşılama yapcaktı sanki neyse tüp bebek bölümüne yönlendirim seni dedi
dedim başka zaman görüşürüm tşk ederim dedim çıktım

valla çok zorrr merkez konusunda kararsızlık bende çok haşadım ama nasip dedim erdemde başladım ama olmadı ordan memnundum ilgilerinden falan ama başarı oranlarını bilmiyorum laboratuarı bilmiyorum anlamıyoruz ki güvenmek zorundayz o kadar

ALLAH yardımcımız olsunnn

gönlün nere diyosa orda yaptırr
ben de gebze de oturuyorum. tüp bebek uzmanı aydın bey bana dedi rezervinde azalma var hemen tüp yaptır dedi. ben de yaptıracaktım işte sonra memorial e karar verdim şimdide bunları duydum nebilmi hayırlısı neyse o olsun

ben de gebze de oturuyorum. tüp bebek uzmanı aydın bey bana dedi rezervinde azalma var hemen tüp yaptır dedi. ben de yaptıracaktım işte sonra memorial e karar verdim şimdide bunları duydum nebilmi hayırlısı neyse o olsun

ayyy bi gebzeli daha gebzedemi sorun var acaba:)))
mutlukent de oturuyorum ben
gebzeye lazım sadece tüp bebek merkezi :)))
hayırlısı olsunn dediğin gibi arkadaşım yani güvenmekten başka çaremiz yok memnun olanda var baksana yazmış arkadaşlar
merkez seçerken herşeye kulağını tıkayıp içinin ısındığı yerde başlamalısın bence onun dışında işin içinden çıkılmıyo malesef

Back