MEMORİALL sayfası benim için kapandı lütfen görüslerinizi bildirinizz

ayyy bi gebzeli daha gebzedemi sorun var acaba:)))
mutlukent de oturuyorum ben
gebzeye lazım sadece tüp bebek merkezi :)))
hayırlısı olsunn dediğin gibi arkadaşım yani güvenmekten başka çaremiz yok memnun olanda var baksana yazmış arkadaşlar
merkez seçerken herşeye kulağını tıkayıp içinin ısındığı yerde başlamalısın bence onun dışında işin içinden çıkılmıyo malesef
ay ben de aynı yerde oturuyorum. mopaşşta karşılaşmışızdır kimbilir:)) senin başka çocuğun var mı yaş kaç?

ay ben de aynı yerde oturuyorum. mopaşşta karşılaşmışızdır kimbilir:)) senin başka çocuğun var mı yaş kaç?

benim çocuk yok kesin karşılaşmışızdır
ben 27 yaşındayım yağmurlarda oturuyodum şimdi güzelkent sitesindeyim
benim hiç çocuğum yok hnüz malesef
senin var mı çocuk

benim çocuk yok kesin karşılaşmışızdır
ben 27 yaşındayım yağmurlarda oturuyodum şimdi güzelkent sitesindeyim
benim hiç çocuğum yok hnüz malesef
senin var mı çocuk

hayır bitanem benim de yok benim yaşım 39 ve 8 ay önce evlendim biraz geciktim. mesleğimden dolayı ben tam nerde oturduğumu sölemiyeyim. ama oralarda adım bilinir:))) çok memnun oldum seni tanıdığıma hem sen korkma yaşın çok genç. sevgiler...

hayır bitanem benim de yok benim yaşım 39 ve 8 ay önce evlendim biraz geciktim. mesleğimden dolayı ben tam nerde oturduğumu sölemiyeyim. ama oralarda adım bilinir:))) çok memnun oldum seni tanıdığıma hem sen korkma yaşın çok genç. sevgiler...

evet öğretmen olunca tanınıyo burda
bi arkadaş vardı öğretmen tüp bebek işleriylede uğraşıyodu dedim omu acaba ama değilmişsin onun çünkü çocuğu var
evet yaş avantajım var inşş gerçekten avantaj olur:)))
herşeyin hayırlısı bende seni tanıdığıma memn un oldum
görüşmek üzere...

canım seni anlayabiliyorum, güveniyorsun, kendini emanet ediyorsun, geleceğini emanet ediyorsun........ sonunda hayal kırıklığı.... bana ilk muayene de iki yumurta önden gidiyor dedi, ama ben bunun ne demek olduğunu sonrasında nelere yol açabileceğini bilmiyordum ki, kuzu kuzu dinledim, iyi mi kötümü? anlamadımki... çok geç öğrendimki bu önden gidenler erken çatlama yoluna girermiş, sonuçta 9 yumurtam çıktı, doktorum 2 tanesi iyi durumda, onlarda işimizi görür dedi.... rahatladık... dölenndi haberini aldık.... herşey yolunda transfer için hazır ol dedi, transfer olacağım sabah ameliyat önlüğümü giydim beklerken doktorum gelip "2 yumurta döllendi ama embriyo olarak gelişme göstermemiş" dedi. düşünebiliyor musun bunu o sabah söyledi, su içmekten şişmiş vaziyette beklerken bunu söyledi. neden??? diye sorduğumda hani önde giden iki yumurta vardı ya söylemiştim sana, onlar erken çatlama yoluna girdi, dolayısıyla erken topladık yumurtaları yeterince gelişmemişlerdi zaten, bunlarda döllenmiş ama iki hücre bile oluşturamamışlar... dedi ve gitti. Bunları söylerken son derece ilgisizdi, bir ayağı oda kapısının dışındaydı, sabah çayı ve poğaçası için arkadaşlarına yetişmeye çalışıyordu, ben ameliyat önlüğümün içinde ağlamaktan kaskatı oldum. bu durumu bana daha önce bildirmesi gerekirdi diye düşünüyorum, ayrıca baştan kalitesine inanmadığı iki yumurta için ümit vermemeliydi diye düşünüyorum... Benim bu tatsızlığı yaşadığım yer başka bir hastaneydi, doktorum dışardandı, sadece operasyon için orayı kullandı, o nedenle hastanenin konuyla direk ilgisi yok.

Badenurcum,çok çok talihsiz bir olaymış gerçekten,çok üzüldüm:(

ben de memorialde ilk denememi yaptırdım ocak ayında ve şuan beklemedeyim.elgiz yaşadıkların gerçekten üzücü inşallah sen de emeklerinin meyvesini alırsın.ben hastaneden ve dr.umdan genel olarak memnundum herşeyi açıklıyorlar ve bilgilendiriyorlar,benim de az sayıda yumurtam vardı yaş itibariyle 7 tane gelişti,5i işlem gördü 5i döllendi ve 3 tane tr.edildi bakalım hayırlısı

ben de memorialde ilk denememi yaptırdım ocak ayında ve şuan beklemedeyim.elgiz yaşadıkların gerçekten üzücü inşallah sen de emeklerinin meyvesini alırsın.ben hastaneden ve dr.umdan genel olarak memnundum herşeyi açıklıyorlar ve bilgilendiriyorlar,benim de az sayıda yumurtam vardı yaş itibariyle 7 tane gelişti,5i işlem gördü 5i döllendi ve 3 tane tr.edildi bakalım hayırlısı
yaşın kaç chem? tüpe başlamadan kaç folükül gözüküyordu?

yaş 38 yolun yarısını geçtik:))tüpten önce adetimin 10.günüydü tesadüfen ve bi tane ortalama gelişmiş bi folikül görüldü istersen bu ay bununla aşılama yap dedi dr.um ama biz istemedik.2 gün sonra tekrar gittiğimizde zaten çatlamıştı:((tüple 7 oosit toplandı

yaş 38 yolun yarısını geçtik:))tüpten önce adetimin 10.günüydü tesadüfen ve bi tane ortalama gelişmiş bi folikül görüldü istersen bu ay bununla aşılama yap dedi dr.um ama biz istemedik.2 gün sonra tekrar gittiğimizde zaten çatlamıştı:((tüple 7 oosit toplandı

benim de 39 ve bu ay dr gittim 4 folükül gördü. acil tüp yaptır dedi ben sana bişi yapamam dedi ve aldı 230 ytl yi:)ne zaman başladın tüp detavisine?

bir folikül varken 7 folükül oluşması harika birşey işallah bebeğin tutunmuştur. işallah arkadaşım umut olur bize

yumurta gelişme dönemi iyiydi hem de yüksek dozlar kullanmadım,ama önemli olan embriyo kaliteleri, embriolg 1 tane 1.kalite 1 tane de 2.kalite tr.edicez dedi ama isterseniz bi tane daha 2.kalite tr.edebiliriz dedi yaştan dolayı bizde kabul ettik.inş. tuutunmuştur bebişlerim heyecanlı ve sabırsız bekleyiş sürüyor umut dolu

zorr bir durum bende memorial de tedavi oldum hep aynı dr kontrolümü yaptı sadece yumurta toplama işlemini ve transferi semra hanım yaptı bazı şeylerin sonanda söylenmesi benide çok üzmüştü o merkezde ama gerçekten şaşırdım yumurta rezervi olan birinden bu kadar az sayıda yumurta elde edilmesi
hakkınızda hayırlısı olsun bu yolda yılmamak en önemlisi kendini yakın bir zamanda toparlarsın inşallah canım

canım elgız...............cok uzuldum canım.......pekı su an vermedılermı emrıyoo ........beklemıyomusun..........canım ınş hersey ıyı olur bı tanem

evet gülencim benim esimde siddetli erkek kısırlıgı var biz o yüzden oarayı tercih ettik tamam spermleri 6000 kat büyütüp icinden seciyorlarmıs ama yumurta toplama gününde alıyorlar spermi son anda bisey olsa ne olacak iste ben buna kızıyorum biraz gec oldu tabi simdi üzülsem ne olacakki ikinci tedavimizde spermler morfolojı olarak kötü cıkmıs inanamıyorum ya bize tarnsfer zamanı söylediler o spermle döllenmisler ama kötü cıktıysa tekrar cagtırın söyleyin bu yanlıs değilmi arkadaslar ya ya artık ne diyecegimi bilmiyorum belkide ben sucluyum tamam onlar değil mafoldumben

Canım inan yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm.Biliyorsun bende bir memorial hast.şimdi okuyunca kendimi şuçlu hissettim,çünkü oraya gitmeni tavsiye edenlerden biride benim.
DR.kimdi cnm.Ben oradaki dr.sadece 2 tanesinden memnun kaldım.Bende orada bazı kötü olaylar yaşadım ama dr.çok memnun kaldım.Hast.hakkındane dersin dersen herşey para üstüne,eğer dr.bulamazsan inan durumun çok zor tahmin edebiliyorumAma şuda bir gerçekki her merkezde iyi dr.var.kötü dr.larda var..Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin.

canım benim sakın üzülme senin sucun değil bende icime sinerek gittim oraya bayan doktorun oldugu beni daha cok rahatlatmıstı ya kisisel olarak doktorum cok iyi kızlar yanlsı anlasılmasın belki de nasip napalım böyle olması gerekiyomus bana öyle oldu diye baskalarınada böyle olacak diye bir sey yok ama insan cok yoruluyor gercekten artık bebe olayını kapamam lazım galiba belki bizde burdan mucizemizi bir gün yazarız arkadaslar allahım büyük herseyin hayırlısını verir hepinize cok tesekkür ederimmm hep yanımda oldunuz sizi cok seviyorum

elgiz canım çok geçmiş olsunn..bencede ilk denemenden sonra test felan yapılmalıydı...benim kendi hastanem neden olmadı diye histeroskopi istemişti..fakat 2.denememyi orda yapmıycam diye histeroskopi yaptırmadım..fakat benim sonucum pozitifdi az yükselmiş olsada.. sonradan değer yükselmedi ve düşmüştü...
2.denememide umut tüpde yaptırdım denemeye başlamadan önce genetik test istendi benden..eşimden test istenmedi zaten raporluydum eşimin tüm testleri mevcuttu...
yaşadığın şeylere çok üzüldümm nasıl olurda eşinden sperm testi istenmez anlamadım..bide ilk denemende zaten iyi embryo oluşmadıysa anlamış olması lazım dr.ların...
biz o kadar uğraşıyoruzz dr.lar ne yapıyor anlam veremiyorum kesinlikle..memorial gibi hastane böle yapıyorsa....
bundan sonraki denemende inş herşey yolunda gider ve sende evlatlarına kavuşursun..
şu durumda hastane tavsiye etmek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bende umut tüp bebek merkezi ile görüşmenizi tavsiye ederim...
canım hilalcimmm saol canım görüslerin icin inan biliyomusun artık nereye güvenecegimi bilmiyorum hani hersey yolunda gitse tutmasa nasip dicemde ins bir gün kendimi taoparlarsam umuta gitmeyi düsünüyorum galiba önemli olan cok para veripte hamis kalmak değilmis onu anladım umut un daha ucuz oldugunu yazıyordu arkadaslar sanki ucuz diye olmucakmı ne salakca bir düsünce iste esimede bir arkadsı umutu tavsiye etmis bakalım zaman ne göstericek senin doktorun kimdi orda saglıcakla bebegini kucagına alırsın ins canımmm

Elgiz kardeşim, başına gelenlere çok üzüldüm. Bütün terslikler bir araya gelmiş ama bu senin umudunu tüketmesin. Burada birkaç arkadaşa daha yazdım. Benim eşimde de şiddetli kısırlık var. 400-500 bin spermimiz var. Benim tedavi gördüğüm hastanede yumurta toplama gününde elde sperm olmasını garanti altına almak için önceden bir veya iki kez daha sperm alıp donduruyolar. Bundan sonraki tedavilerinde bunu mutlaka isteyin. Bir çeşit sigorta gibi düşün. Tekrar geçmiş olsun, en kısa zamanda olumlu sonuçlara ulaşırsın inşallah.

Back