canım seni anlayabiliyorum, güveniyorsun, kendini emanet ediyorsun, geleceğini emanet ediyorsun........ sonunda hayal kırıklığı.... bana ilk muayene de iki yumurta önden gidiyor dedi, ama ben bunun ne demek olduğunu sonrasında nelere yol açabileceğini bilmiyordum ki, kuzu kuzu dinledim, iyi mi kötümü? anlamadımki... çok geç öğrendimki bu önden gidenler erken çatlama yoluna girermiş, sonuçta 9 yumurtam çıktı, doktorum 2 tanesi iyi durumda, onlarda işimizi görür dedi.... rahatladık... dölenndi haberini aldık.... herşey yolunda transfer için hazır ol dedi, transfer olacağım sabah ameliyat önlüğümü giydim beklerken doktorum gelip "2 yumurta döllendi ama embriyo olarak gelişme göstermemiş" dedi. düşünebiliyor musun bunu o sabah söyledi, su içmekten şişmiş vaziyette beklerken bunu söyledi. neden??? diye sorduğumda hani önde giden iki yumurta vardı ya söylemiştim sana, onlar erken çatlama yoluna girdi, dolayısıyla erken topladık yumurtaları yeterince gelişmemişlerdi zaten, bunlarda döllenmiş ama iki hücre bile oluşturamamışlar... dedi ve gitti. Bunları söylerken son derece ilgisizdi, bir ayağı oda kapısının dışındaydı, sabah çayı ve poğaçası için arkadaşlarına yetişmeye çalışıyordu, ben ameliyat önlüğümün içinde ağlamaktan kaskatı oldum. bu durumu bana daha önce bildirmesi gerekirdi diye düşünüyorum, ayrıca baştan kalitesine inanmadığı iki yumurta için ümit vermemeliydi diye düşünüyorum... Benim bu tatsızlığı yaşadığım yer başka bir hastaneydi, doktorum dışardandı, sadece operasyon için orayı kullandı, o nedenle hastanenin konuyla direk ilgisi yok.