• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorialde tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar

EBRAR55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
307
497
53
Arkadaşlar tüp bebek yaptırmayı düşünenler memorial süper bir hastane 2 başarısız denemeden sonra 3 denememde memorialde oldu şuan 6 aylık oğlum var tavsiye ediyorum sormak istediğiniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım çünkü sizin geçmiş olduğunuz zorlu süreçten bende geçtim bizi en iyi biz anlarız bende uzun zaman önce kadınlar kulübünde bu konuyu araştırmış burdaki arkadaşlar ile görüşmüş biri olarak belki yaşadıklarımdan birine yardımcı olabilirsem ne mutlu anlayışı ile bu konuyu açtım

Arkadaşlar tüp bebek yaptırmayı düşünenler memorial süper bir hastane 2 başarısız denemeden sonra 3 denememde memorialde oldu şuan 6 aylık oğlum var tavsiye ediyorum sormak istediğiniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım çünkü sizin geçmiş olduğunuz zorlu süreçten bende geçtim bizi en iyi biz anlarız bende uzun zaman önce kadınlar kulübünde bu konuyu araştırmış burdaki arkadaşlar ile görüşmüş biri olarak belki yaşadıklarımdan birine yardımcı olabilirsem ne mutlu anlayışı ile bu konuyu açtım
Memorilda tavsiye edeceginiz bi urolog varmi acaba benim esimde sorun var

Memorilda tavsiye edeceginiz bi urolog varmi acaba benim esimde sorun var
Canım murat bey vardı o zaman zaten siz oraya gittiğinizde gerekli muayene yapıkıyor eşinizle ilgili sıkıntıda üroloji yönlendirme yapılıyor murat bey var soyadımı şimdi tam hatırlamıyorum ama profesör iyi bir doktor

Memorial da kime gittiniz acaba?
Ben semra hanıma randevu aldım birde başka. Bir doktor daha seçiyorsunuz ben ayşe hanımı seçmiştim ilk başta ayşe hanım ilgilendi ama semra hanım kontrolünde daha sonra transfer e yakın yücel bey kontrollere girdi transferi de senra hanım istemiştim özellikle ama şansıma o gün yoktu yücel bey transferimi yaptı çok şükür oğluşum var şimdi mutlaka semra hanıma muayene ol ona randevu al derim o zaman başka doktor kontrollerine giriyor ama kararları seninle ilgili takibi semra hanım bizzat kendisi yapıyor

Ben semra hanıma randevu aldım birde başka. Bir doktor daha seçiyorsunuz ben ayşe hanımı seçmiştim ilk başta ayşe hanım ilgilendi ama semra hanım kontrolünde daha sonra transfer e yakın yücel bey kontrollere girdi transferi de senra hanım istemiştim özellikle ama şansıma o gün yoktu yücel bey transferimi yaptı çok şükür oğluşum var şimdi mutlaka semra hanıma muayene ol ona randevu al derim o zaman başka doktor kontrollerine giriyor ama kararları seninle ilgili takibi semra hanım bizzat kendisi yapıyor
Ben cem demırele gıdıyorum.. memorıalde. Inş bnde hayırlı sonuclar alırım sızın için cok sevındım

Diğer 2 denemenizi Nerde yaptınız? Sorununuz neydi?bende ilk görüşmeyi sevinç hanıma ve Semra hanıma aldım sevinç hanım nasıl bi bilginiz var mi

Ben cem demırele gıdıyorum.. memorıalde. Inş bnde hayırlı sonuclar alırım sızın için cok sevındım
Bende cem beye gidiyorum 2. Denememde oldu aslinda 1. Denemede olurdu sanssizlik dedi gercekten iyi anlayisli ilgili isinde uzman ama maalesef bebegimde genetik sorun cikti aldirmak zorundayiz :( biraz toparlanip tekrar cem beye gdicem

Bende cem beye gidiyorum 2. Denememde oldu aslinda 1. Denemede olurdu sanssizlik dedi gercekten iyi anlayisli ilgili isinde uzman ama maalesef bebegimde genetik sorun cikti aldirmak zorundayiz :KK43: biraz toparlanip tekrar cem beye gdicem
Canım cok gecmiş olsun.
8.haftada kurtaj oldum gelişimi durdu. Evet cok ıyı ancak sanssızlık dıye bır sey yok. Banada oyle dedı:( kurtaj materyalıni genetıge gonder mutlaka. Bız gonderdık. 47 kromozom vıktı:(
Ama eşimin ve bnm bır sorunumuz yoktu.
Sana tavsıyem sperm dna hasar testı yaptırman. Cem bey hıc arastırmıyor. Cok kafam karışık bu konuda. Bızde hıcbır sorun yoktu esımin spermiyogramıda ıyıydı ancak sperm dna hasar %61 cıktı:(
Meger dusuklerım bundanmıs .
Sen ne dusunuyosun ? Ordamı devamedecwksın dondurulmusun varmı? Kaç yasındasıb

Canım cok gecmiş olsun.
8.haftada kurtaj oldum gelişimi durdu. Evet cok ıyı ancak sanssızlık dıye bır sey yok. Banada oyle dedı:KK43: kurtaj materyalıni genetıge gonder mutlaka. Bız gonderdık. 47 kromozom vıktı:KK43:
Ama eşimin ve bnm bır sorunumuz yoktu.
Sana tavsıyem sperm dna hasar testı yaptırman. Cem bey hıc arastırmıyor. Cok kafam karışık bu konuda. Bızde hıcbır sorun yoktu esımin spermiyogramıda ıyıydı ancak sperm dna hasar %61 cıktı:KK43:
Meger dusuklerım bundanmıs .
Sen ne dusunuyosun ? Ordamı devamedecwksın dondurulmusun varmı? Kaç yasındasıb
Cok tesekkur ederim bebegimse trizomi 21 cikti ama yazdiklarini hic duymamistim mutlaka arastiricam evet cem bey hic arastirma yapmiyor hatta bugun esime soyledim ayni seyleri 1 dusuk 1 basarisiz tupten sonra mutlaka arastirma yapilmaliydi aama gerek yok dedi cem bey benimde kafam karisik aslinda sadece yeni bi yere gtmek yeniden sifirdan baslamak cok zor geliyor dondurulmusum yok yasim 35 bilmiyorm napicagimi:( sen ne durumdasin ? Kac deneme yaptin bizde de teknik sorun yok

Saol canım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın burda bizimlede paylaşıp mutlu haberleri verirsin gelişmelerden bizi de haberdar edersen sevinirim

Saol canım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın burda bizimlede paylaşıp mutlu haberleri verirsin gelişmelerden bizi de haberdar edersen sevinirim
Memnunıytle canım.
Suan için bıraz ara verdık eylul gibi baslıyoruz.
Antıoksıdan tedavısı goruyoruZ . Sen ne asamadasb

merhaba bizde Memorial de 2.tedavimizdeyiz dün yumurtalar toplandı bugün 1.gun rabbim hayırla tamamlasin inşaallah bizde kucagimiza alırız yavrularimizi eşimde ozospermi bende pko hastasiyim

Merhaba bende varım. 9 ağustosta ilk randevuya gideceğim. İstedikleri tahlilleri yaptırdım randevuyu bekliyorum. Regli günümü denk geliyor umarım bi aksilik çıkmaz ve hemen başlarız. Şimdiden stres oldum.

Merhaba bende varım. 9 ağustosta ilk randevuya gideceğim. İstedikleri tahlilleri yaptırdım randevuyu bekliyorum. Regli günümü denk geliyor umarım bi aksilik çıkmaz ve hemen başlarız. Şimdiden stres oldum.
Hayırlı olsun. Kıme gıdıyorsunuz? Sorun nedr ??

Hayırlı olsun. Kıme gıdıyorsunuz? Sorun nedr ??
Ben Semrah Kahraman'a aldım randevuyu. Aslında tam olarak sorun ne bende bilmiyorum amh : 1.41 düşük diyorlar bide çikolata kistlerim var o da engelleyebiliyormuş. Bakalım semra hoca ne diyecek.

Ben Semrah Kahraman'a aldım randevuyu. Aslında tam olarak sorun ne bende bilmiyorum amh : 1.41 düşük diyorlar bide çikolata kistlerim var o da engelleyebiliyormuş. Bakalım semra hoca ne diyecek.
Büyukler mı kistlerin tüp bebeğe engel değil geçen sene bende de çıktı ama şuan küçük olduğu için engel değil dedi doktorum

Büyukler mı kistlerin tüp bebeğe engel değil geçen sene bende de çıktı ama şuan küçük olduğu için engel değil dedi doktorum
Benimkilerde küçük biri 2.5 cm diğer ikisi 1 cm. Ben daha önce de bi kaç doktora gittim 2 si kist var dedi 1 i hayır hiç bişi yok dedi bende burdaki yorumlarla memorial a karar verdim. Doktorlardan biri doğal yolla olmaz tüp yapalım dedi diğeri doğal yolla olur engellemez dedi inan karıştım bende artık net cevaplar almak istiyorum.

Back