- 24 Şubat 2016
- 184
- 114
- 103
- 38
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
-
Bahçeci fulyayı bilmem ama ben umut bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oldum ve mutlu sona ulaştım. Ve cem beyden çok memnun kaldımSelam kızlarr bende tüp bebek tedavisi görüyorum fakat söz konusu 3 merkez dışında baska bir yerde. Bende araştırma yaparken biyolog bir arkadaşım bahçeciyi sormuştum ve giden birkaç yakınının memnun kalmadığnı söyleyip tavsiye etmemişti.
Her iki merkezdede tedavi olduğumdan yanıtlamadan geçemedim sorunuzuA akaleli , tesekkur ederim.
az once Mustafa bahceciye ve semra hanim a randevu aldim. Mustafa bey in hastasi iseniz, hep kendi mi giriyor butun muayenelere? transferi kendimi yapiyor? semra hanimda baska dr lar goruyormussunuz ayni zamanda!
Birde yumurta toplandiktan sonra nekadar dinlendiriliyor rahim?
Rica ederimS sus_panda mesajiniz icin cok tesekkur ederim.
Okudugumdan anladigim kadariyla, siz memorial dan daha cok memnun kaldiniz?
Positif sonuc elde ettinizmi memorialde?
Yakin zamandami deneyiminiz oldu? Ben geldigim de iki hafta sonra o, iki yerden birini secmek zorundayim. Ve tedavi ertesi gun baslamak zorunda , yurtdisi hastasi oldugum icin..
Uzak tan bu sayede ancak bilgi edinebiliyorum.....
Hangisi daha iyidir acaba! sonucta yasimda 38-39 az kaldi,... yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar! Hangisini secmeliyim
Amin cnm inş tek temennimiz o sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kuvağımıza almakS sus_panda Tebrik ederim.. insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin :)
Cok aciklayaci bilgiler verdin, tekrar tesekkur ederim. Sizinle ozelden yazmak isterim ama nasil oluyor burdan? Ben cok yeniyim bu klupte..
Semra hanimla birlikte ikinci DR gonul hanim muayene edicek( bana sordular hangi dr isterim diye semra kahraman dan sonra- bende secmek zorunda kaldim birini tabi gonul hanim hakkinda bir bilgim yok) szin ikinci dr unuz kimdi? Aemra hanimi kac kez goruyorsunuz? butun takiplerinizle ikinci dr mu ilgileniyor? istediginiz zaman sorular sorabiliyormusunuz?
Sizin tedaviniz 14 gun mu surdu? kisa protokol uyguluyorlar sanirim genelde.. Ingilterede uzun protokol yapmislardi ve cok zor bir surec. O yuzden kisa protokol daha aklima yatti sanirim..
Birde semra hanimin en son video sunu izledim, bu yil (2017)cekilen.. tedavilerinde artik embriyo dondurup rahim dinlendirdikten sonra transfer yapmayi tercik ediyorlarmis diye..
merhaba,6 sene önce 2. Tedavimde memorialde hamile kaldım
Ama semra hanıma hiç bi şekilde görüştürülemedim
Bu sene fulya da mustafa beye randevu aldım ve onunla devam ettim ara ara yardımcı dr u muayene etsede rahatsız olmadım çünkü kendiside yumurta takibine o an baksa bişi değişmeyecekti diye sesimi çıkarmadım
Ertesi kontrolde yardımcı dr unun bana negatif etki verdiğini paylaşınca opu ya girmeyen mustafa bey benim opu işlemimr girdi ve daha yakından ilgilendi
Memorialde semra hanıma ulaşmak bi şikeyet belirtmek hiç mümkün dahi olamamıştı ama bu dediğim 6 sene önceki olay şimdi nasıldır bilemem
Ama yinede memorial den memnun kaldım konuşar var kızımı verdiler kucağıma çok şükür bin şükür
Yani diyeceğim şuda var merkezi dr u araştır ama labratuarlarınıda aynı ankete vursan iyi olur
Aklına takılan bişi olursa yine sorabilirsin cnmmerhaba,
ikinci gebeliğiniz sanırım , tüp bebekmi acaba doğalmı ?
tüp bebek ise nerede tedavi oldunuz
DEMİŞTİM AMA SONRA MESAJLARINIZI OKUDUM
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Memorialde istemediğiniz dr u bildirirseniz dosyanız o şekilde ilerliyorrahim dinlendirmeyi Türkiyede ilk uygulayan merkez Bahçeci memorial Bahçecinin başarısından sonra Bu yöntemi uygulamaya başladı. Ben Mustafa hocadan da ekibinden de çok memnundum Allah onlardan razı olsun. Her gittiğimde beni başka doktor muayene etsin istemem mahrem bi konu ben rahat edemem o yüzden memoriali seçmedim. Bahçecidede doktorlar her hafta toplantı yapıyor bütün doktorlar hastaların dosyası üstünde konuşup ortak karar veriyormuş ben kime tavsiye ettiysem Bahçeciyi herkes çok memnun ayrıldı
İlk muayenemi Mustafa hoca yaptı opu ve transfer işlemimide. Takiplerimi Kübra hanım yaptı Ama kendisi asistan doktor değil doçent doktorMemorialde istemediğiniz dr u bildirirseniz dosyanız o şekilde ilerliyor
Peki siz mustafa bey diye başladığınız tedavinizde asistan dr u muayenenize girdimi bilmiyorum ama girse ne düşünürdünüz?
Neticede yardımcı dr uM
İlk muayenemi Mustafa hoca yaptı opu ve transfer işlemimide. Takiplerimi Kübra hanım yaptı Ama kendisi asistan doktor değil doçent doktor
Rica ederim
Evet memorialden daha çok memnunum en azından insanlarla birebir yakından detaylı hassas bir şekilde kendi yakınlarıymış gibi ilgi gördüm.
Memorialde 1 negatiften sonra 2.tedavimden kızımı aldım kucağıma
Sonrasında aradan 5 sene geçmesiyle kardeş için bahçecide 2 negatif aldım
Sonrasında kasımda memoriale dönüş yaptık
Ve taze transferle 5 haftalık hamileyim şuan keseyi görmek için gün sayıyorum.
Sormak istediğin özel bir sorun olursa özeldende yazabilirsin cnm
Ben bahcecide tüp bebek tedavim için 6500 harcadım laparoskopi oldum öncesinde ama benim başka bi doktorum önermişti olmam gerektiğiniMerhaba toplamda ne kadar ücret ödediniz acaba ? paylaşırsanız cok mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?