Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Hepiniz umarım en kısa zamanda dilediğiniz sonuçlara kavuşursunuz.
Benim bir kaç sorum olucak. Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak sizlerden fikir almak istiyorum.
30 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Bebek istiyoruz ama 3 yıl önce geçirdiğim açık çikolata kisti ameliyatım var. Ameliyattan sonra da 3 yıldır kist oluşumunu engellemek için ''visanne'' isimli bir ilaç kullanıyorum. Bu ilaç galiba yumurtlamayı engelliyor çünkü 3 yıldır ara kanamalar dışında regl olmuyorum. Ama kontrollerimde hala kistlerimin ufak da olsa yeniden oluştuğunu görüyoruz. Benim geçmişime sahip olup doğal yollardan ya da tüp bebek yöntemiyle hamile kalan var mı aranızda?
Ameliyatımı ve takiplerimi yapan doktorumla görüştüğümde gel bi bakalım eşinin sperm durumu senin rahmin ne durumda ona göre tüp bebeğe karar vericez dedi, şimdi bu hafta onunla görüşücez ama muhtemelen doğal yollardan gebe kalamıycam diye düşünüyorum.
Bu durumda tüp bebek için görüşmelere başlıycaz gibi geliyor. Forumlardan okuduğum kadarıyla bu işin ehli iki isim var; Mustafa Bahçeci ve Bülent Tıraş.
Bu doktorlarla ilk görüşme ücretli mi oluyor acaba? Her ikisi için de fiyatlar nedir? Ve tabii en önemlisi siz hangi doktoru önerirsiniz? Her ikisi hakkında olumlu ve olumsuz bir çok şey okudum ve kafam çok karıştı. Ben sanki Mustafa Bahçeci'ye daha yakın gibi hissediyorum kendimi ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Yardımcı olursanız çok sevinirim..