- 16 Şubat 2012
- 740
- 0
Canan annenlerde misin hala?
Mikro anacığın geldi mi?
ewet kuzum bu akşam gideceğim evime ama annem duygusallaştı bayağı sanki şimdi gelin olup gidiyorsun diyor ağlamaya başladı eşyalarımı onun yanında toplayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canan annenlerde misin hala?
Mikro anacığın geldi mi?
ewet kuzum bu akşam gideceğim evime ama annem duygusallaştı bayağı sanki şimdi gelin olup gidiyorsun diyor ağlamaya başladı eşyalarımı onun yanında toplayamıyorum
Kizlar ben aksama gelicem cok sayfa biriktirmeyin tamam mi:))))))
Yok kuzummm gelmedii
Ayy canım ya Alışmıştır iyice. O gelir gider sana.
Anneannem de annemde kalıyor o yüzden zor olacak ben gidip geleceğim yine gerçekten tuhaf bır duygu oluyor ya anne olmak hem güzel hem zor
Dentur yemeğe mi gitti yoksa :)
Anladım canım. Yakın oturuyorsunuz ama değil mi?
Evini özlemedin mi :)
Yerim onları ben teyzelerinin kuzuları
Ay sorma canım ya günler daha bir yavaş geçiyor sanki :) Allah'ın izniyle bir başlayabilsem
Ben ameliyat olduğum için iyileşme süremin dolmasını beklemekteyim
Geçmiş olsun, inş en kısa sürede iyileşirsin. Sonra tekrar başlayacak mısın?
açım açım açım ya ben ne kadar yemek düşkünü oldum ama dün öğlenden beri düzgün bir yemek yemezsem sonum bu olur eşime kızdım emek yemedim sanki bizimkinin umrunda ruhu bile duymadı
canım eşine kızıp kendini hiç aç bırakma erkek milleti bizim gibi degil acım demesen belkide farkına bile varmazslar garip yaratıklar
benm eşimde o yararıkların en garibi :))) ayy bazen düşünüyorumda ben nasıl sevdim nasıl bu adamla evlendim
amannn canım erkek milleti işte hepsi garip bunların napıcan idare etcez ayakkabı kaban degil ki yenisiyle degiştirelim :)[/QUOTE
şikayetleniyoruz ama allah başımızdan eksik etmesin uyuz falan olsalarda ne yapalım takdir ilahi yaradan onu nasip görmüş bizlere
Anneannem de annemde kalıyor o yüzden zor olacak ben gidip geleceğim yine gerçekten tuhaf bır duygu oluyor ya anne olmak hem güzel hem zor
arkadaşım orada tavsiye edebileceğin başka bi doktor var mı? bu arada medipol de muayene ücretleri artmış. normal doktorlar 10 lira doçentler 75 lira olmuş. bilginize.