Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyle canım misafir aslında cok severim elimden geldigince iyi ağırlamayı severim bundan mutluda olurum ama biryere kadar hep sevdikleri yemekleri vs yaparım ama işte bizim kulturler cok farklı oyuzden bazı seyler uymuyor artık bende hiç tınlamıyorum onceden hep sevdikleri yemekleri yapardım ama şimdi ogun ne planladıysam yapıyorum bol bol sebze yemegi :)
canım bekarlar malesef evli vs olsa bu kadar gelemezler heralde herkesin kendi hayatı olur
çok iyi o zaman memorial de daha pahalıdır zaten...bizde öyle düşünüyorduk zaten bakalım test daha ne isteyecekler...bende robertson tipi taşıyıcıymışımmmm
Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...daha önceden denedinizmi hiç.?
bana gel canım yapayım sana ben yogurt cooook severim afiyet olsun
arkadaslar ben kacıyorum eşim su topikleiri okuyarak hamile kalınsaydı senin şimdiye torunların olurdu diyor biraz ilgileneyim kocacımla :)
bu ayın hamişleri transferlerinizi kim yaptı ya bi listesini çıkarsak bizede fikir vermiş olur nur hanımın yoklugunda kimle devam etmemiz konusunda liste uzmanımız inci yaparsın artık bi trasfer listesi
canım sen nerelere gittin ayy benim ev kedisi elinden laptopunu aldım diye trip yapıyor bana elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi :))))
inciii BİZİ BAŞKA TOPİKLERLE Mİ ALDATIYON YOKSAAA
ah nurmecim ah. ayıptır sölemesi geçen gun adama mantı pişirdim, şöyle bi tabağa baktı "başka yemek yok mu,sadece bunu mu yicem" dedi!!!!
Canım deseydinya bunu bulamayanlarda var diye öpte başına koy
benimkide annesinde yiyor ama beğenmiyor illa sen yap diyiyor
bende korkuyorum kalp atışını duyana kadar bişe yapamam
Arkadaşlar lütfen beni tebrik edin. tam üç saat boyunca bıkmadan usanmadan buyuk bir sabırla yüzü aşkın sayfayı hem okudum hemde bazı yorumları cevapladım. kendimi aşmış durumdayım. hatta şuan saate bakıyorum. üç saatide geçmiş. Allah benim iyiliğimi versin inşallah
ben olsam var, kaşarlı tost derdim:))şımartmamak lazım sonra tpemize çıkıyolar..
incicim sormussun bi gelisme yokmu emmelerinde diye
bugun deniz 45 cc sutun 35 cc emdi gerisi sonda ile
derin daha hic beceremiyor malesef
bakalim bekliyoruz
incicim sormussun bi gelisme yokmu emmelerinde diye
bugun deniz 45 cc sutun 35 cc emdi gerisi sonda ile
derin daha hic beceremiyor malesef
bakalim bekliyoruz
masama işime geri döndüm ev çok güzel kıymetini bilin kadının yeri evidir hep söylerim ama malesef şartlarrrr...
masama işime geri döndüm ev çok güzel kıymetini bilin kadının yeri evidir hep söylerim ama malesef şartlarrrr...
2013 yılında Memorial Hastanesi'nde tedaviye başlayacakların sağlıkla hamile kalıp hayırlısıyla yavrularını kucaklamaları, hamile kalanların sağlıkla doğum yapabilmeleri için 500 Yasin ve 500 Meryem suresi
Yasin Suresi okuyanlar
akasya - 10
beyazzmbak - 40
dentur - 30
derya - 10
eda - 20
happy - 30
inci - 30
led_zeppelin - 10
melisdilek - 41
meryem - 30
mikro - 30
nurme - 10
qingdao - 10
sevda_linka - 15
sezyal - 20
western - 30
kalan: 134
Meryem Suresi okuyanlar
akasya - 10
beyazzmbak - 40
dentur - 30
derya - 10
eda - 20
happy - 30
inci - 30
juliaa - 30
meryem - 30
mikro - 30
nurme - 10
qingdao - 10
sevda_linka - 15
sezyal - 20
western - 30
kalan:155
25 nisan perşembe gününe kadar
canım günaydın..
ayrıca gözünaydın..
sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah..
darısı başımıza çok sevindm
saol canım amin inş.ama yarında yaptırıcam test bakalım nolucak kendimi adapte etmiyorum o yüzden..
Nur Hanım'a gidip de memnun olmayan yok :) Öyledir her şeyi enine boyuna inceler, anlatır sağolsun. Çok sevindim adınıza. Testleri Zeynep Kamil'de yaptırabilirsin, ben sorunsuz halletmiştim ama sorun yaşayan arkadaşlar da oldu maalesef. Diretirsen yapıyorlar mutlaka.
Nur Hanım gerçekten doktordan öte bir abla bir dost gibi yaklaşıyor insana.