- 4 Şubat 2012
- 591
- 1
inş...sende hamile kalanların arasına katılırsın canımm hayırlı olsun tedavinn
teşekkür ederim canım inşlh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş...sende hamile kalanların arasına katılırsın canımm hayırlı olsun tedavinn
benim uzun protokol önce 3.günü gel dediler.cuma günüde yok nur hanım.ben cuma gideyim demi kızlar cumartesi geç olur.
hoşş geldinnn
hımm o zaman sen 3. günü git canım cumartesiyi bekleme bencee
inci önce ses kayıt cihazına okuyup sonra yazsana gözlerin daha az yorulur hem hemde daha kısa sürer worde dökmen yazıları.
iyi akşamlar arkadaşlar
başlıyorum canım kısmetse,yavsş yavsş gider gelirim artık, inş. bişey olmaz tatlım..
kızlar geçmişi okudum sizi çok merakta bıraktığım için çok üzldüm teli evde unutmuştum belki bunu yazmıştım ama hatırlamıyorum...hastaneden geç dönüyorlarmış akşama dr unz sizi arar dediler bende görümceme gittim çünkü kayınvalide orda onu gördük.onlardada internet yoktu o nedenle hemen eve koştumm böyle işin özeti..
mikrom sen ne zaman hastsneye gidiceksin aradılarmı ?
önceki denemelerimizden hastanede tanıştığımız bi çift tesadüfen bu sabah bizi aradı bizde memorialde başladığımızız ve akşamda sonucu söyleyince yarına randevu almışlar inş Allahım isteyeyn herkese nasip eder..
uzun protokolmü kısamı canım seninkisi hayırlı olsun bu arada gel biz seni şubata alalım
kısa olacak canım..adetle beraber başlıycaz.. bikaçgüne kadar adet olurum inşallah..
zaten bende şubatta olamk istiyorum banane:84::84::84::84::84::84:
şimdi yine aradım canım beni aramdınız 4 gündür dedim biz sizi nur hanımla görüştünüz diye aramadık dediler ama tarih belli değil dedim not alalım yarın bilgi verelim dedilerr nihayettt
inş..canımm güzel düşün güzel olucak allahın izniyleeee
evet ben yarın arayıp randevumu değiştireyim.geç oluyor.kimden randevu alsam.nur hanım yok semra hanım dolu.erkek doktor istemiyorum.
Hoş buldum tatlım
Yemek yedik kahve yapıyorum Var mı isteyen
Bu kadar hamileden sonra 13 martın gelmesini daha bir sabırsızlıkla bekler oldum :)
evet ben yarın arayıp randevumu değiştireyim.geç oluyor.kimden randevu alsam.nur hanım yok semra hanım dolu.erkek doktor istemiyorum.
ben alıyım canımm hürremi beklerken iyi giderrr
bayanlardan ben başka bilmiyorum canım erkek olmaz demeseydin mustafa bey derdimmm
neyse kızlar ben kaçarrrr hürremi izlemeye görüşürüzzzz
Görüşürüz mikrom
ayyy çok minnete geçti şimdi sigara geldi aklıma
özet varmış halaaa
Sigara yok kızarım heeee
1 saat sürer özetleri
Kaynım eşimi aramış bugün. Abi annem uyuduğu 3-4 saat dışında sürekli oğlanın başında demiş