- 7 Temmuz 2012
- 368
- 21
canım ön görüşme için para ödemedim.
ama eşim ürologla görüştü onun için muayene parası verdik.230 tl
spermiyogram için 180 tl idi sanırım verdik.
ama semra hanım ve nur hanımla ikisiyle birlikte görüşmek istiyrsan ne kadar ücret ödüyorsun bilmiyorum..
ben laparoskopi olacağım için ikisiyle de görüştüm muayene de ettiler ama muayene parası almadılar.
yok canım ne demek istediğin herşeyi sorabilirsin
ikisiylede konuşmayı istiuorum ikisinin muayene edip degerlendirmesini istiyorum ama maddi açıdan ne kadar tutar onu merak ediyorum bide eşim kesin gitmesi gerekyomu ürologa
canım cok sukur bitirdim Allah kabul etsin niyetlerinizi
ALLAH razı olsun cnm
yaptımmmmmm 145,28
mikroooooooooooooooo çok ama çok sevindim cnm rabbim 9 ay ayırmasın kucagına almayı nasip etsin cnm banada bizede dua et hamişlerin duası geri çevrilmez
merhaba kızlar....mikrocum tekrar tekrar tebrikler....pek giremedim bugünüm hep hastanede geçti..DENİZİN altını aldım bugün,biberonla besledim,gazını çıkardım...tabi ne kadar yetenekli olduğum tartışılır...DERİN hala oksijene bağlı ama oda düzeyinde oksijen veriliyor.takip amçlı tutuyorlarmış solunumda..bizden haberler böyle....
anne oldugunu daha iyi anladın kucagına alınca onunla ilgilenince çok güzel bi duygudur eminim rabbim bebişlerinle evine dönmeni en kısa sürede nasip etsin cnmm derin denizimizi öp yerimize
canlar biliyorsunuz hilburumun melekleri erken doğumla dünyaya geldiler ve şuan küvezdeler
hilburcum bebişleri için 41 yasin okumaya niyetlenmiş ve 6 tanede okumuş 35 tane kalmış...
ancak erken doğunca bebişler diğerleri kalmış...
okumak isteyenlerle biz tamamlayalım eksikleri...
ayrıca 4444 tefriciyede okuyalım kuzular için
inş sağlıcakla küvezden de çıkarlar en kısa zamanda ve anne babalarına kavuşurlar yiğenlerimiz
ben şuan adetim yasin okuyamam ama tefriciyeye başlıycam...
uygun olan arkadaşlardan yardım bekliyorummmmmm...
okumak isteyenler hangisinden kaç tane okuyacağını yazarlarsa sevinirim...
allah herkesten razı olsun...
4444 TEFRİCİYE OKUYANLAR=
BAHAR85=344
FLZASK2003=300
İNCİ_TANESİ=200
MERYEM84=200
KKEEZZBBAANN=500
MİKRO81=200
GİNGDAO=200
WESTERN=100
KALAN=2400 tefriciye
NOT: Tefriciyeler en geç pazartesi akşam saat 8 e kadar tamamlanacak…
35 YASİN OKUYANLAR=
AHUNİSA=1 yasin
SEZYAL=2 yasin
MİKRO=5 yasin
GİNGDAO=5 yasin
NURME=2 yasin
İNCİ_TANESİ=2 yasin
KKEEZZBBAANN=10 yasin
NZLYLN=1 ysin
MELİSDİLEK=2 yasin
OYA81=2 yasin
KALAN= 3 yasin