- 25 Eylül 2011
- 607
- 0
kızlar şimdi mail geldi 829.77
tebrikler happy.
neyse bende çıkıyım canım sıkıldı.belki dr.giderim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinizden Allah razı olsun..
mikrom sen hangi numaraya faxlamıştın sonucunu, mustafa beyi aradım cevap vermedi..
Kızlar pazartesı hastanede olucak olan var mı???
bende iyiyim canım maşallah diyeyim muhabbetinizehoşgeldin canımmm iyiyiz sen nasılsınnn vallahi bir gün girmeee sayfalarrr gidiyorrrr
hormon tahlillerimin sonucuna gore şekerim 74-106 olması gerekirken 141 çıktı.bu durum da ne olacak acaba kızlaar bilginiz varmı.nur hanıma göndermiştim sonuçları dahiliye ile görüş diye cevap yazmış.dr.gitmeden size sorayım dedim.
tabiki ben :) 14,30da 10.katta bebeklerimle randevum var hergün:)
kızlar selam tekrar :)
aradılar beni, yarın tekrar çağırdılar.
tüm sıkıntılarımı söyledim. ya telefona çıkan hemşire o kadar tatlıydı ki, Allah razı olsun valla. içimi rahatlattı.
sürecinizde herşey yolunda gidiyor, biraz dozu artırıyoruz falan dedi sağolsun.
ben dedim bugünkü doktoru bir daha istemiyorum. aynur hanım olmazsa funda hanımı istiyorum dedim. nur hanım izinliymiş.
önce yer yok dedi ama bunları anlatınca beni araya sıkıştırdı aynur hanıma aldı.
en önemlisi sizin huzurlu ve stressiz olmanız bizim için, lütfen tüm şikayetlerinizi söyleyin ve siz hiç canınızı sıkmayın falan dedi. kıza dua ediyorum şu an.
kızlar selam tekrar :)
aradılar beni, yarın tekrar çağırdılar.
tüm sıkıntılarımı söyledim. ya telefona çıkan hemşire o kadar tatlıydı ki, Allah razı olsun valla. içimi rahatlattı.
sürecinizde herşey yolunda gidiyor, biraz dozu artırıyoruz falan dedi sağolsun.
ben dedim bugünkü doktoru bir daha istemiyorum. aynur hanım olmazsa funda hanımı istiyorum dedim. nur hanım izinliymiş.
önce yer yok dedi ama bunları anlatınca beni araya sıkıştırdı aynur hanıma aldı.
en önemlisi sizin huzurlu ve stressiz olmanız bizim için, lütfen tüm şikayetlerinizi söyleyin ve siz hiç canınızı sıkmayın falan dedi. kıza dua ediyorum şu an.