Ben bu kadar yüce gönüllü.anlayışlı.kolaylık sağlayan bir arkadaş tanıdığım için çok mutluyum.Hersey gönlün gibi güzel oldun.Sağlıcakla giyinmeyi nasip eylesin sana ve kuzucuğumuza Mevlam.M masalindunyasi adlı arkadasımdan yaptıgım alısverısten coook memnun kaldım
:)
begendıgım lohusa takımını tertemız eksıksız gonderdıgı gıbı ıcınde gordugum kızım ıcın suprız hedıyeler benı cok mutlu ettı...
cok tesekkur edıyorum
hakkını helal et
adba dan yaptığım alışverişten yine çok memnun kaldım. Çok teşekkürler arkadaşım tekrar görüşmek üzere
Kız bir ben H hulyaselcuk la alışveriş yapamadım yaaaaH hulyaselcuk ile takas yaptık çok memnun kaldım
Teşekkürler canım yine görüşmek üzerehediyelerin içinde teşekkürlerrrrr
ben daha almadım tatlım kargoyu eminim çok güzellerdir yine güle güle kullan öpüyorumH hulyaselcuk ile takas yaptık çok memnun kaldım
Teşekkürler canım yine görüşmek üzerehediyelerin içinde teşekkürlerrrrr
beden uysa hemen canım ama eninde sonunda olucak eminim :)Kız bir ben H hulyaselcuk la alışveriş yapamadım yaaaa
teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim yine görüşürüz inşallah bende alınca yazarımhülyaselçukla takas yaptık hepsi çok güzeldi çok beğendim çok teşekkür ederim canım tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler
yuppe cimmmm memnuniyetsizlik topiğine yazıcaktım yanlış oldu dermişim şaka tabiki yine her zamanki gibi canım çok teşekkür ederim tertemizler teyzesi öpüyorum kocamannn
süperler tatlımAy dedim ne oluyo Birden anlayamadım :) Güle güle kullansın kuzum bende çok öpüyorum
Senin gonderdiklerinde çok güzel cnm biz daha çok görüşürüz :)süperler tatlım
evet canım ödemeyi alıyorsun ya da gönderiyorsun sonra kargoya veriliyor banka hesabı ptt hesabı hangisine istenirseArkadaşlar odeme nasil gerçelesiyor once ödeme sonra kargoy verme gibi mi biri bilgi verebilir mi? Banka hesabına falan mi yatiriyorsunuz parayi?
evet canım ödemeyi alıyorsun ya da gönderiyorsun sonra kargoya veriliyor banka hesabı ptt hesabı hangisine istenirse