Memnuniyet topiği

adba buradan da yazmadan geçemedim, ürünler çok güzel , üşenmeden hepsini fotoğrafladıgın ve harika bir indirimle gönderdiğin için çook tesekkur ederım kotu giydim bilee =) hayırlı satışlar dılıyorum =)

arkadaşım benim beğenmene çoook sevindim..senden aldığım ürünleride bol bol giydim..tertemiz mis gibi...indirim dersen sendede var..tekrar teşekkür ederim cnm benim...

S su_zeynep arkadasımdan aldigim butun ürünlerden cok memnun kaldim hepsi çok kaliteli cook ucuz ve sıfırdi çogu etiketiyle duruyordu su-zeynep arkadasimla güvenle alışveriş yapabilirsiniz

H hulyaselcuk ayrıca ürünlerin adedi kadar bi o kadar da hediye göndermissin geniş yürekli arkadasım tekrar tesekkür ederim ama cok mahcup oldum
güle güle kullan canım benim hep görüşücez zaten dost kazandım bende :) işin görülsün yeter ki öpüyorum senin ürünlerinide 1 kere kullanılmış yazma sayfanda sıfırlar çünkü

P pbad benim cok memnun oldugum bir takas oldu umarim kendisi de memnun kalir cok tesekkurler nazik hediyeniz icin de guvenimi bosa cikartmadiniz

evanesta canım iyiki seninle takas yapmışım mavi kazağa bayıldım ayrıca gömlek ayrıca kazak ayrıetten de hediye tişörtünde beni daha bi sevindirdi çok teşekkür ederim

herkez seninle gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalılar bence

Nooption ile alışveriş sorunsuz gerçekleşti. Mis gibi tertemiz bir elbise geldi, teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…