Memnuniyet topiği

ysnrtn ysnrtn bu samimi ve gonlu bol arkadsimla yaptigim alisveristen cok cok memnun kaldim.urunleri harika.gonderdigi guzel hediyeleri ve buyuk sabri icin cok cok tesekkur ederim.yolladigim kargo kendisine hala ulasmadi ve buyuk bir anlayisla hala bekliyor.bunun icin ayrica tesekkur ediyorum,aksakligi en kisa surede cozecegim.herkes gonul rahatligiyla ysnrtn ysnrtn den alisveris yapabilir.

Senads arkadaşımdan ikinci alışverişimi yaptım ve Allah razı olsun beni yine pişman etmedi koton canta aldım ve once de koton mont almıştım ikisi de yepyeni tertemizdi saygısından hanımefendiliğinden ve anlayışından dolayı binlerce kez teşekkür ediyorum paketi endişenlenmeden açma duygusunu bana yaşatması bile taktire şayan ve elimden geldiği ölçüde ondan yeni ürünler almaya devam edecegim çokkkkkk teşekkür ediyorum canım Allah senden razı olsun dürüstlüğün ve özsaygın için

son yaptığım rezil takas sonrasında M merff ile yaptığım alışveriş bana çok iyi geldi ürünleride kendisi gibi çok güzel geldi çokta temizdi ayrıca çok teşekkür ederim canım herkese tavsiye ederim:KK19::KK19:
Canm simdi görüyorum çok çok tskkr ederm yorumn için aynisi benm içinde geçerli en son bir arkdstn aldgm urunler resmen kirli gelmişti sennle alışveriş yapmak byk bir zevkti :)

@ebrudrn ile yaptığım alışveriş harikaydı...
Nıke spor ayakkabı yepyeni hiç giymemiş sanki...babetlerim çok rahat kaliteli ve mis gibi...:KK66: Çok içime sindi çokk...Her zamanki gibi...Bu arkadasımın ürünlerini asla kaçırmayın. ..Mağazadan farkı yok hiçbir ürünün. ..Tavsiye ederim. ..

evanesta evanesta ile alışveriş yaptık. kendisinden 2. el kitaplar aldım güya. ama bence kandırdı beni. çünkü kitaplar resmen sıfır :)

arkadaşımız hem çok tatlı, hem de hızlı. 48 saat içinde elimdeydi. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Eklentiler

• fotoraf.JPG
    fotoraf.JPG
    214,2 KB · Görüntüleme: 88
medcezir arkadaşımla yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Gönderdiği ürün çok temizdi. Hediye olarak gönderdiği cüzdan için de ayrıca teşekkür ederim. Arkadaşımla alışverişi herkese tavsiye ederim.

medcezir arkadaşımla yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Gönderdiği ürün çok temizdi. Hediye olarak gönderdiği cüzdan için de ayrıca teşekkür ederim. Arkadaşımla alışverişi herkese tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim :KK68:
Güzel günlerde kullan inşallah:KK19:

X