- 27 Kasım 2014
- 1.287
- 424
- 128
- 35
Ayrıca @NAZLIIIII arkadaşımız ve blackanqel90 vede B Bukrem_ ve yuppe arkadaşımızla Gönül Rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz çok memnun kaldm kızlar tekrar tşkkrler hepinize <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımAyrıca @NAZLIIIII arkadaşımız ve blackanqel90 vede B Bukrem_ ve yuppe arkadaşımızla Gönül Rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz çok memnun kaldm kızlar tekrar tşkkrler hepinize <3
bende senden çok memnunum cnm...tekrar görüşelimABDA ile tanışmadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum.Kendisi gerçekten mükemmel biri.
ben teşekkür ederim..aksaklık yaşansada hiiiç sorun etmeyen problemsiz ve ılımlı arkadaşım..iyi günlerde kullanın..adba arkadaşımız gerçekten satıcı kimliğinin dışında insanlığının da hakkını veren dost canlısı bir karaktere sahip . her ne kadar küçük önemsenmeyecek aksilikler araya girse de bunun telafi olması için çaba sarfeden insan gibi bir insan ürünü de yepyeni geldi üstelik tatlı hediyesi de cabası .gerçekten mahçup ettin seni tanıdığıma memnun oldum teşekkür ederim .
bende senden çok memnunum cnm...tekrar görüşelim