gevezek
Gevezek'çim ilgili tavrın ve ürünleri tertemiz gönderdiğin için bi de burdan teşekkür ederim :)
Hediyeni ben sonradan farkettim o gün aceleden paketi tam açamamıştım çok çok teşekkür ederim tekrar :) öpüyom
dream0 adlı üye ile takas alışveriş yaptık sağ olsun bana sürpriz yaptı
yanında kızıma çok cici bir kıyafet göndermiş teşekkür ederim sizlerde güvenle alışveriş yapabilirsiniz
tamam canım bekliyorum.sayfandaki ilk sayfandaki çantalar duruyor mu?pek sanmıyorum ama genede sorayım dedim.fat1hhh teşekkür ederim arkadaşım hayırlı olsun tekrar ,iyi günlerde kullanın.ekleyeceğim şeyler olacak takipte kal :)
Kuzucum foruma giremedigim icin yazamadim dun biliyosun. Cokcokcok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin hepsini iyi gunlerde kullan . Senin iyi niyetinin karsiligidir benimkide. Seni tanidigima cok memnunum tekrardan sadece alisveris icin degil normal zamanda da konustugum bir arkadasim oldun. Seni kocaman opuyorumDOAKOLİK
Arkadasımdan 2 kez alışveriş yaptım hırka sıfır kailteli orjinal poşetindeve ben 5 tl ye sahip oldum.Diğerleri de hediyesi de sıfır nedicemi bilemiyorum.Bedenler uymadı uysa zaten hepsini toplamıştım bile.Alışveriş dostluk.samimiyet istiyorsa ız hemen Doakolik arkadaşıma.Bendn söylemesi canlar üstelik zıraat hesabı var havale ödemiyorum bile.Canım çok teşekkükkür ediyorum sana.lütfen hakkını helal et.sunduğun fırsatları aklım almıyo.Maşallah sana güzel kız.cici kız.has kız.
Hersey icin cok tesekkur ederim canim benim ozellikle bu guzel iltifatlarin icin..Nazara geldin hayatım.maşallah diyeyim sana.Evet tabi ki arkadaslığımız devam edecek seni kaybetmek istememDürüstlük çok önemli benim için.Ben de seni kocaman öperken referansımın değerlendirilmesini şiddetle öneriyorum arkadaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?