- 2 Ağustos 2010
- 477
- 18
- 318
canım arkadaşım çok teşekkür ederim.inan en az senin kadar bende çok memnun kaldım ürünlerinden tertemiz ve çok kaliteli ürünler.seninle alış veriş hem güvenilir hep eğlenceli herşey için teşekkürler
canım benim güle güle kullan mutlu günlerde inşallah sende çok tatlısın canım
bende mutlukız arkadastan cok memnunum urunumu ona guvenip yolladım parayı almadan kendiside dediği gün parayı yatırdı kendisine tesekkür ederim güvenebilirsiniz mutlukızıma
2 ürün takası için anlaştığım meycimek arkadaşım ne var ne yoksa yollamış :) meycimekcim çok teşekkürler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende mutlukız arkadastan cok memnunum urunumu ona guvenip yolladım parayı almadan kendiside dediği gün parayı yatırdı kendisine tesekkür ederim güvenebilirsiniz mutlukızıma
Tugba cnm urunlerim geldi .cok guzeller cok tesekkur ederim hediyede yollamissin cok sagol cnm memnun oldum ..alisveris guzeldi .tavsiye ederim kizlar
Bu kaçıncı alısverişm birtane bile sorunlu ürün olmadı hep temiz hep güzel hep sorunsuz ayrıca bir sürü hediyede cabası oldu evet yine myrules seninle alısverişe bayılıyorum cok teşekkür ederim. Arkadasım bugün elime gecti kargom yine 10 üzerinden 10
Canm bu sitede kazandığım en güzel arkadaşlardan birisisin güle güle kullan inşallah alıcının parasınn karşılığını almasını isterim hep buda böyle çok sevndm birkez daha mutlu olmana beni mahçup ediyosun.Tşk ederim
👍☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim.dostluğun arkadaşlığın paha biçilmez zaten sabah kalktığı ilk işim bakmak oluyor whatsaptan ama.ürünler süper sen aldığın parayı sonuna kadar hak ediyorsun tatlım düşünmeden alısveriş yapılacak birisin...... Cok teşekkür ederim
Benim yazdığım gitmemiş sanırım...
Sevila34'ten aldığım bikinime bugün kavuştum, kendisi hem fazla para ödeyip sorun etmedi hem de hediye yolladı...aldığım ürün ise temiz ve belirtildiği gibi sorunsuz, teşekkür ediyorum:)
Myrulesten aldigim urun çok super çok kaliteli geldi gerçekten arkadasim tesekkur ederim çok anlayisli ve düzgün bi insansin seninle herzamn seve seve alisveris yaparim :)
Sturkanstan aldigim ayakkabılar super kendiside çok tatli bi bayan inş.yakin zamanda bebisi olucak buradan onu çok opuyorum ve güzel haberlerini bekliyorum çok rahatlıkla alisveris yapabileceğiniz birisi tesekkur ederim sturkansciim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?