Memnuniyet topiği

canmm çok teşekkür ederim hep böyle güzel alışverişler olması dileğiyle

Sevila34 arkadaşımızdan aldığım bikiniye dün evde olmamam sebebiyle bugün kavuşabildim.
Hem kargo ücretini fazla yatırmış hem de çok hoş bir hediye koymuş poşete...
Ürünnzaten çok hoş temiz... teşekkür ediyorum kendisine:)

2 ürün takası için anlaştığım meycimek arkadaşım ne var ne yoksa yollamış :) meycimekcim çok teşekkürler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güle güle kullan bitanem beğenmene sevindim

bende mutlukız arkadastan cok memnunum urunumu ona guvenip yolladım parayı almadan kendiside dediği gün parayı yatırdı kendisine tesekkür ederim güvenebilirsiniz mutlukızıma

Tugba cnm urunlerim geldi .cok guzeller cok tesekkur ederim hediyede yollamissin cok sagol cnm memnun oldum ..alisveris guzeldi .tavsiye ederim kizlar

Son düzenleme:
Benim yazdığım gitmemiş sanırım...
Sevila34'ten aldığım bikinime bugün kavuştum, kendisi hem fazla para ödeyip sorun etmedi hem de hediye yolladı...aldığım ürün ise temiz ve belirtildiği gibi sorunsuz, teşekkür ediyorum:)

Bu kaçıncı alısverişm birtane bile sorunlu ürün olmadı hep temiz hep güzel hep sorunsuz ayrıca bir sürü hediyede cabası oldu evet yine myrules seninle alısverişe bayılıyorum cok teşekkür ederim. Arkadasım bugün elime gecti kargom yine 10 üzerinden 10

Canm bu sitede kazandığım en güzel arkadaşlardan birisisin güle güle kullan inşallah alıcının parasınn karşılığını almasını isterim hep buda böyle çok sevndm birkez daha mutlu olmana beni mahçup ediyosun.Tşk ederim
👍☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim.dostluğun arkadaşlığın paha biçilmez zaten sabah kalktığı ilk işim bakmak oluyor whatsaptan ama.ürünler süper sen aldığın parayı sonuna kadar hak ediyorsun tatlım düşünmeden alısveriş yapılacak birisin...... Cok teşekkür ederim

Aynen canmm banada büyük zevk hersabah sana günaydınelllaaa demek😄
Teşekkür ederim düşüncelerin için🙏

Güle güle mutlu günlerde kullan arkadaşım..bu kadar sorunsuz ve zarif bir alıcı olduğun için ben teşekkür ederim :)

Sturkanstan aldigim ayakkabılar super kendiside çok tatli bi bayan inş.yakin zamanda bebisi olucak buradan onu çok opuyorum ve güzel haberlerini bekliyorum çok rahatlıkla alisveris yapabileceğiniz birisi tesekkur ederim sturkansciim:))

Buarada inşallah reklama girmiyodur giriyorsada moderatorlerimiz silebilirler kusura bakmasınlar..
Daha bugün öğrendiğim birşeyi herkese duyurmak istiyorum..

Yurtiçi kargonun internet şubesine üye olursanız ya da gidip yurtiçikargo şubesinden paro kart(bedava) alırsanız kargolarınızı %25 indirimli alıyosunuzz :)

Güle güle kullan canm her denize girdikçe beni hatrla😃
Çok incesin tşk ederim

Canımmm çok teşekkür ederimmm.. Beğenmene çok sevindim, iyi günlerde kullanırsın inşallahh... İyi dileklerin, samimiyetin ve güzel yüreğin için teşekkürlerr...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

efenihanefe arkadasim ayakkabilarim geldi,görüldüğü gibi çok güzeller :) parfümünü de bi şekilde yollayacağım :) çok teşekkür ederim ins.sen de beğenirsin gönderdiklerimi

Eklentiler

• $1400240383146.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…