Memişlerimi büyütmek için pazartesi esteworld e görüşmeye gidiyorum..

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.034
448
Merhabalaarr..
Pazartesi günü esteworlde Hakan Gence adındaki bir doktora ameliyat hakkında konusmak için gidiyorum. İyi dileklerinizi ve öncesi sonrası hakkında kısa bilgileriniz bekliyorum.. umarım yarın memnun kalırım görüşmeden ve bir an önce yaptırırımmm

Son düzenleme:
Arkadaslar cevaplarınız benm için gercekten önmli ben bu kararda ki cesaretimi bu siteden topladım.. Simdi kaybolmayın biryere :18:

Büyük gün bugun doktor hakkında güzel seyler duydum.Bugun de bunu kanıtlarsa ilk girdiğim dükkandan gelinlik aldığım gibi ilk gittiğim doktorlada anlasabilirim umarıım

Aldığın karar şimdiden hayırlı olsun. Umarım doktorla görüşmen iyi geçmiştir.

tesekkür ederim:) Ama bi baska doktora daha göründüm.. Ve persembe günü ali mezdeği ne amelıyat olucam ins :)
ama bi endişem var. Doktor 275-300CC die diretiyor ama bende büyük olsun istiyorum. 173 boyum 52 kilom . Ölcülerimde meme altı 72. Üstüde 76 ...

Merhaba.Yuvarlak,damla ;high profil?Yerleşim yeri neresi oalcak.kas altı,kas üstü.kas zarı altı?bilgi verdi mi doktorunuz?yerleşim yerine ve protezin yüseklği önemli çünkü büyüklüğü belirlemede.[/QUOTE]

yuvarlak high profil kas altı ve meme altından olucak ..Dogru soyluyorsun ama kas altı hep daha küçük gösteriyor diyorlar . Mesela 300 kas altı takıldı ama 250 takılmıs gibi diyen cok .. Bunlar kafamı bulandırdı :

kas altı ile kas üstü çok farkediyor canım.hatta 275 high profil ile modarate bile çok farkediyor.kas altında high profilde 350 ye çıkılabilir.vucut yapın önemli. nasıl bir görüntü isteidiğin öenmli?bu ameliyatı bir kere oluyoruz.istediğin büyüklüğü elde edemezsen moralin bozuluyor benim gibi.dolu dolu bir görüntü istiyorsan 275-300 yetmez.benim fotolara bak 275 modarate plus yuvarlak.yaptıran arkadaşların fotolarına bak. anlarsın ne demek sitediğimi

ben burdayım diye bağırmasınlar,birbirlerine küsmüş gibi durmasınlar Dolgun ve sexy dursunlar istiyorum.. Aama iste vücut yapısının kabul ettiği bişe var. Benım yapım heralde istediğim görüntüyü kaldıramıyablir. Ama bakalım belkide olur :) büyük gün persembe heyecanla bekliyorum... Baktım baktım senide ekledim bakabilmek için fotoğraflarına :) senin kas altımı kas üstümü?

Olur işmi bi gün kaldı ve ben sanırım grip oluyorumm nasıl bi şanstır bu yaaa .. birgünde etki ediceğini düşündüğünüz bişeyler varmıı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…