Memesiz nasıl uyur?

karamellim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
766
1.350
Oğlum 18 aylık. Bir ay sonra işe başlayacağım ve kreşe vereceğim. Memede uyudu hep ama bir ay sonra kreşe başladığında kendi kendine memesiz uyumayı öğrensin istiyorum.
Tecrübeli anneler yardım edin :KK43: iki gündür öğlen memesiz uyuyor, ayağımda sallıyorum ama ben yatağa koyup pış pış ile uyusun istiyorum ama olmuyor bi türlü:KK43:
18 ay dolu dolu emdi. şimdi sadece akşamları emzireyim diyorum belki onu da keserim. vicdanım gidip geliyor. meme yok süt yok bitti akşam gelecek diyor um ama o ağlamasına içim parçalanıyor. Ne zormuş bu işler ya :KK43:

Merhaba kimseler cevap yazmamış sorunuza nasıl atlattınız memede uyuma sorununu şuan bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.24 aylığız sütü kesmeyi düşünüyorum.Ama uyku sorunu nasıl çözülecek bilemiyorum

Bizde de ayni problem var ve tum denemelerim bosa cikti. Zaten cok uyuyan bir bebek de degil, saatlerce ayagimda salladim bana misin demedi, memeye gelince hemen uyudu. Ben de eylulde baslayacagim insallah ise, o zaman 25 aylık olacak, inşallah o zamana kadar ogrenebilir :KK43:

Merhaba Sizinkiler yine büyük müş. Benim kızım 7 aylık olcak ve ben 2 hafta sonra işe baslicam sadece memede uyuyo hatta saatlerce memede kalmak istiyor.emzik de almıyor. Nasıl yapacağız çok zor

X