- Konu Sahibi nemutlubana
Bende de yasaklı, face ve msnde acmıyor. İphone dan giriyorum :)
hahahah sınır tanımıyorsun yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de yasaklı, face ve msnde acmıyor. İphone dan giriyorum :)
ciddi birşey çıkmamasına çok sevindim canım, belki de o gün o ameliyata girmemen gerekiyordu..demekki doğru zaman değilmiş..ben genelde olumsuz birşey olduğunda hep böyle düşünürüm, hayırlısı olsun diyelim :)
evet evet çok doğru düşünüyorsun cnm :)
ben de bayramdan sonraki ilk iki haftadan birine tarih alacaktım ama arefe günü dişim bir apse yaptı ki sorma o günden beri antibiyotik kullanıyorum o yüzden bu hafta yalan oldu çok da geciktirmek istemiyorum çünkü işimden ayrıldım ve şuan başka yerden teklif alma aşamasındayım, işe girersem çoook daha zor olacak :S doktor tercihim de Naci Bey bu arada..
canımmmm nasılsın? ben de çok sevindim önemli bir şey çıkmamış ne güzel. Ameliyatını da olacaksın ama biraz sabretmen gerekiyormuş demek ki senin bitanem aksilikler geldi mi gitmiyor derler ya hani. Aman geç olsun da güç olmasın bitanem, öpüyorum seni çok. Her girmem de takip ediyorum seni bazen yorum yazamasam da.
Bugün hematoloji doktoruna gittim elimdeki bütün tahlillerimle arkadaşlar.
Doktor hiçbir terslik olmadığını, ameliyat günü yüksek çıkan değerlerin hepsinin normal olduğunu söyledi.
Yediğim içtiğimden bu değerlerin etkilenip etkilenmeyeceğini sordum, etkilenmez dedi, laboratuarın hatası olduğunu söyledi.
Farklı bir kriter daha girdi hayatıma, bundan böyle benim için bir konu da ameliyat yapılan hastane.
Doktor kesinlikle ameliyat olunacak hastanenin A grubu bir hastane olmasını, hematoloji yoğun bakım anestezi konularında iyi bir hastane olmasını tavsiye etti.
Bu genelde ihmal ettiğimiz bir nokta ama artık benim çok önemsediğim bir konu oldu.
Ben bundan sonra Estethica hastanesinde ameliyat olmama kararı aldım. Naci beyle bu konuları henüz konuşmadım ama bundan böyle bana kolay kolay hastane beğendiremeyecek sanırım.
Canım bencede iyi bir hastanede ol. hastane cok önemli. Naci beyin mutlaka baska anlasmalı hastanesi vardır
Benim oldugum ne grubu bilmiyorum fakat iyi olduguu dusunmuyorum. Ozel goztepe hastanesi - echomar adi. Nerden bakiliyor puana?
Naci beyin anlaşmalı hastanelerinden olduğu için ona ben de baktım canım, C grubu.
http://www.memurlar.net/common/documents/3778/gss_20111229_53.pdf
Bu linkten bakabilirsiniz.
Ben sezeryanımı mesa hastanesinde olmustum. Simdi adı degişti tobb etü oldu. Lüks otel gibydi ama akaydan daha cok memnun kaldım sadece son nöbetçi hemsireler ilgisizdiAraştırırken senin hastaneni de gördüm canım, puanı iyiymiş (801-1000 arası) A grubu oluyormuş
Daha neler öğreneceğiz bakalım
Bugün hematoloji doktoruna gittim elimdeki bütün tahlillerimle arkadaşlar.
Doktor hiçbir terslik olmadığını, ameliyat günü yüksek çıkan değerlerin hepsinin normal olduğunu söyledi.
Yediğim içtiğimden bu değerlerin etkilenip etkilenmeyeceğini sordum, etkilenmez dedi, laboratuarın hatası olduğunu söyledi.
Farklı bir kriter daha girdi hayatıma, bundan böyle benim için bir konu da ameliyat yapılan hastane.
Doktor kesinlikle ameliyat olunacak hastanenin A grubu bir hastane olmasını, hematoloji yoğun bakım anestezi konularında iyi bir hastane olmasını tavsiye etti.
Bu genelde ihmal ettiğimiz bir nokta ama artık benim çok önemsediğim bir konu oldu.
Ben bundan sonra Estethica hastanesinde ameliyat olmama kararı aldım. Naci beyle bu konuları henüz konuşmadım ama bundan böyle bana kolay kolay hastane beğendiremeyecek sanırım.
Canim mesaj atamiyorum on dk beklemek gerekiyor,us. Sorunun cevabi evet... Boyutu coook buyuk bana gore
Ben sezeryanımı mesa hastanesinde olmustum. Simdi adı degişti tobb etü oldu. Lüks otel gibydi ama akaydan daha cok memnun kaldım sadece son nöbetçi hemsireler ilgisizdi
Ya telefondan bakiyorum bu estethicayi bulamadim o listede?