Memeliler kervanına katılmak için süreçler

ciddi birşey çıkmamasına çok sevindim canım, belki de o gün o ameliyata girmemen gerekiyordu..demekki doğru zaman değilmiş..ben genelde olumsuz birşey olduğunda hep böyle düşünürüm, hayırlısı olsun diyelim :)

Çok teşekkürler canım benim, ben de aynen öyle hissediyorum. Başta biraz üzüldüm tabii ama sonra kesin bir hayır var bu işte dedim. Zaten ameliyat gününden beri boğazlarım çok kötü, öksürük de var. Belki de ameliyat olmuş olsaydım bu öksürükle ağrım acım artacaktı, belki şu anda anlamadığım başka bir şey, ama illa ki bir hayır vardır bu işte.
Sen ne yaptın canım, verdin mi kararını?

evet evet çok doğru düşünüyorsun cnm :)
ben de bayramdan sonraki ilk iki haftadan birine tarih alacaktım ama arefe günü dişim bir apse yaptı ki sorma o günden beri antibiyotik kullanıyorum o yüzden bu hafta yalan oldu çok da geciktirmek istemiyorum çünkü işimden ayrıldım ve şuan başka yerden teklif alma aşamasındayım, işe girersem çoook daha zor olacak :S doktor tercihim de Naci Bey bu arada..

Kararın hayırlı olsun canım benim, aynı zamanda da geçmiş olsun.
Ne güzel izin alma derdin yok şu an, ah benim de öyle derdim olmasa da yeniden yaptırabilsem, hemen gün alsam
Ama malesef iznim bitti, 2013'e kadar zorunlu erteleme yani, ondan sonra da ablamların müsaitlik durumuna göre tekrar organizasyon yapmam lazım :44:
Şu an izni almış bulunduğum için evde boş boş oturuyorum, bir güzel yedim iznimi de
Sana tavsiyem de kesinlikle yeni bir işe girmeden yaptırman canım benim. Hastalığın geçince uygun zaman araştırmalarına tekrar başlarsın. Ama herşeyden önemlisi sağlık, geç olsun güç olmasın.

Son düzenleme:
canımmmm nasılsın? ben de çok sevindim önemli bir şey çıkmamış ne güzel. Ameliyatını da olacaksın ama biraz sabretmen gerekiyormuş demek ki senin bitanem aksilikler geldi mi gitmiyor derler ya hani. Aman geç olsun da güç olmasın bitanem, öpüyorum seni çok. Her girmem de takip ediyorum seni bazen yorum yazamasam da.

canımmmm nasılsın? ben de çok sevindim önemli bir şey çıkmamış ne güzel. Ameliyatını da olacaksın ama biraz sabretmen gerekiyormuş demek ki senin bitanem aksilikler geldi mi gitmiyor derler ya hani. Aman geç olsun da güç olmasın bitanem, öpüyorum seni çok. Her girmem de takip ediyorum seni bazen yorum yazamasam da.

Canım benim sağol iyiyim, bu haftayı izin almış olduğum için ve şu anda herkes beni Antalya'da bildiği için oturuyorum evimde boş boş
Hergün kan aldırıp duruyorum, birsürü kontrol yapıldı, bir şey çıkmadı çok şükür.
O gün o değerlerin neden yüksek çıktığı konusunda en ufak bir fikrim yok. Böyle olması gerekiyormuş, vardır bunda da bir hayır diyorum artık.
En az 2 ay bekleyeceğim bu durumda, yıllık iznim bitti, gerçi rapor alabilirim ama ben o konuyu çok stres yaparım alabilecek miyim alamayacak mıyım diye. En iyisi beklemek 2 ay daha.
Ay benim ameliyat işi Kemal Sunal'ın gerdeğe giremediği bir film vardı ya, aynı ona benzedi
Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişandır, şunun şurasında Cuma'ya ne kaldı ki
Ben de seni öpüyorum tatlım, senden haberler nasıl? Özletiyorsun kendini ama ya

Bugün hematoloji doktoruna gittim elimdeki bütün tahlillerimle arkadaşlar.
Doktor hiçbir terslik olmadığını, ameliyat günü yüksek çıkan değerlerin hepsinin normal olduğunu söyledi.
Yediğim içtiğimden bu değerlerin etkilenip etkilenmeyeceğini sordum, etkilenmez dedi, laboratuarın hatası olduğunu söyledi.
Farklı bir kriter daha girdi hayatıma, bundan böyle benim için bir konu da ameliyat yapılan hastane.
Doktor kesinlikle ameliyat olunacak hastanenin A grubu bir hastane olmasını, hematoloji yoğun bakım anestezi konularında iyi bir hastane olmasını tavsiye etti.
Bu genelde ihmal ettiğimiz bir nokta ama artık benim çok önemsediğim bir konu oldu.
Ben bundan sonra Estethica hastanesinde ameliyat olmama kararı aldım. Naci beyle bu konuları henüz konuşmadım ama bundan böyle bana kolay kolay hastane beğendiremeyecek sanırım.

Son düzenleme:

Canım bencede iyi bir hastanede ol. hastane cok önemli. Naci beyin mutlaka baska anlasmalı hastanesi vardır

Araştırırken senin hastaneni de gördüm canım, puanı iyiymiş (801-1000 arası) A grubu oluyormuş
Daha neler öğreneceğiz bakalım
Ben sezeryanımı mesa hastanesinde olmustum. Simdi adı degişti tobb etü oldu. Lüks otel gibydi ama akaydan daha cok memnun kaldım sadece son nöbetçi hemsireler ilgisizdi

Ya telefondan bakiyorum bu estethicayi bulamadim o listede?

Canim mesaj atamiyorum on dk beklemek gerekiyor,us. Sorunun cevabi evet... Boyutu coook buyuk bana gore

Belki zamanla daha çok hoşuna gider canım benim(inşallah), 3-boyutlu çalışmada daha mı küçük görünmüştü? :44:

Ben sezeryanımı mesa hastanesinde olmustum. Simdi adı degişti tobb etü oldu. Lüks otel gibydi ama akaydan daha cok memnun kaldım sadece son nöbetçi hemsireler ilgisizdi

Zaten otelcilik hizmetleri değil hastanecilik hizmetleri iyi olan hastane olmalı bence. Çok iyi yapmışsın canım.

Ya telefondan bakiyorum bu estethicayi bulamadim o listede?

Listede yok bile, ondan

Acıbadem, memorial ve alman hastanesi ve daha bir çok iyi hastane var ama aklımda kalanlar bunlar, acıbademi öneririm 7500 tl ye yapıldı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…