Memeden kan gelmesi

Amin sagol arkadasim.kendim icin korkmuyorum daha ne isterimki.ama kizlarim cok kucuk yanarim bi ona yanarim
Canım Allahın izniyle sıkıntılı bir durum olmayacak .Memede kanamayı teyzem gençken 3. çocuğunu doğurduktan sonra yaşadı meme başını sıktıkça akıntiyla birlikte kanama yaşadı tabi korkuyla doktora gitmisti şükür bir şey çıkmamıştı..
o bebek şimdi 22 yaşında ve teyzem çok iyi..İçinizi ferah tutun ,güzel düşünün buraya da güzel haberler vereceğinize inanıyorum

Hemen hemen aynı dertten müzdarip olarak doktora gitmiştim. Meme ucunda dayanılmaz bir acı vardı elleyemiyordum. Antibiyotikli krem verdi içindeki iltihap aktı şimdi de kan geliyor sanırım temizleniyor. Belki yer etmiş iltihaplı sivilcedir ama siz yine de doktor kontrolüne kadar çok ellememeye dikkat edin. Elledikçe iltihaplanıp büyürmüş bu tarz yapılar. Geçmiş olsun.

Insallah oyledir.suan bulundugum yerde malesef uzman doktor yok ozelde dahil.beklemek zorundayim

Aslinda oynamadim hic ucu ice çökük oldugundan ucunu cikaracak kadar sıktım sutmu var acaba derken kan fiskirdi.umarim dediginiz gibidir.cok tesekkur ederim

Hic hatirlamiyorum.her kadinda olabilir diyerek gonderdiler.insallah kotu bisey cikmasin cocuklarim buyuk olsa umrumda olmazdi

Acim gecti suan keske sizinki gibi olsa.bayramdan sonraya kaldi cok gerginim

Aslinda oynamadim hic ucu ice çökük oldugundan ucunu cikaracak kadar sıktım sutmu var acaba derken kan fiskirdi.umarim dediginiz gibidir.cok tesekkur ederim
Çok afedersiniz biraz özel olacak ama ilişki sırasında eşinizin de temasıyla süt kesilmemiş olabilir. Normalde emzirmeyi yeni bırakan annelere cinsel ilişki sırasında göğüs kısmını pas geçmelerini öneririz. Çünkü sütün tamamen çekilmesi için meme başıyla oynamaması lazım.
Uyarıldığı için hormon salgılanmaya devam ediyor.

Sizi korkutmak istemem ama benim babaannemde de ayni boyle belirtiler oldu ve meme kanseri teshisi aldi
Bayram tatilini de girdi hastaneler ama bayram bitiminde bunu ciddiye alacak iyi bir hastaneye gitmenizi oneririm

Rica ederim.oyle bir temas olmadi ozellikle dokunmamaya dikkat ettim kendimde.o nedenle cok korktum zaten hic aci ve agri da yoktu bir anda kan kapladi anlamadim

Sizi korkutmak istemem ama benim babaannemde de ayni boyle belirtiler oldu ve meme kanseri teshisi aldi
Bayram tatilini de girdi hastaneler ama bayram bitiminde bunu ciddiye alacak iyi bir hastaneye gitmenizi oneririm
29 una randavu buldum hem genel cerrah hem endokrinoloji hem kadin dogumdan.buyuk gecmis olsun sifalar dilerim

Yuregime su serptiniz cunku o memeyi ice cekik olmasina ragmen birakmadi 25 ay emdi.arastirmaya 29unda gidecegim insallah

Vakit kaybetmeden mamografi çektirmelisin en erken zamanda doktora git

Acim gecti suan keske sizinki gibi olsa.bayramdan sonraya kaldi cok gerginim
İltihap çıktıysa acısı da geçmiştir. Doktor bir tanıdığımız böyle vakalarda acısı yoksa sorun büyük olabilir ama acıyan şişliklerden çok korkmayın demişti. Önemli olan elleyip iltihabı çoğaltmamak. Muhtemelen benimki gibi bir problemdir içinizi ferah tutun.

Arkadaslarim canlarim alintilayamadigim dostlarim desteklerinize sonsuz tesekkur ederim.insallah kotu bir sonuc cikmaz lutfen benim cocuklarim icin dua edin.bensiz kalmak icin cok kucukler
Allah sifa versin neyiniz varsa
Ama korkmayin tip cok ilerledi Allah sizi yavrulariniza yavrularinizi da size bagislasin

Rica ederim.oyle bir temas olmadi ozellikle dokunmamaya dikkat ettim kendimde.o nedenle cok korktum zaten hic aci ve agri da yoktu bir anda kan kapladi anlamadim
Umarım ciddi bi sorun yoktur. Doktorunuz bişey olmadığını söylese dahi mamografi çekinmenin için ısrarla bulunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…