Amin sagol arkadasim.kendim icin korkmuyorum daha ne isterimki.ama kizlarim cok kucuk yanarim bi ona yanarimAllah korusun ya hu. Merak etmeyin bu çoğu insana oluyor. Ablama da olmuştu ama geçti. Bi dönem geçiyor. Sanırım mikroplar meme ucundan giriyormuş saç kılları giriyormuş ve böyle şeyler yapabiliyormuş.
Ben ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Allah kızlarınıza bağışlasın/Amin sagol arkadasim.kendim icin korkmuyorum daha ne isterimki.ama kizlarim cok kucuk yanarim bi ona yanarim
Ben internetten araştırdım,memeden kan gelmesi ile kanserin hiç ilgisi yoktur,en cokta emzirme döneminden sonra memenin iltihaplanmasindan dolayı memeden kan gelme durumu olur yazıyor.birde nadir olarak darbe alma sonucu kılcal damarın zedelenmesinden olur.cesitli araştırmalar yapılıp ona göre cerrahi veya ilaç tedavisi uygulanır diyor.size tavsiyem meme iltihaplanmasindan dolayı böyle bitkisel kürler oluyor ağrıyı alan onları bı arastirin ins bişey çıkmaz geçmiş olsunUmarim oyledir.sadece sut sikar gibi sıktım siddetli degildi ama bir anda fiskirdi sonra aci basladi
AminAllah kızlarınıza bağışlasın/
Insallah dediginiz gibi olur.cocuklarim icin herkesten dua bekliyorumBen internetten araştırdım,memeden kan gelmesi ile kanserin hiç ilgisi yoktur,en cokta emzirme döneminden sonra memenin iltihaplanmasindan dolayı memeden kan gelme durumu olur yazıyor.birde nadir olarak darbe alma sonucu kılcal damarın zedelenmesinden olur.cesitli araştırmalar yapılıp ona göre cerrahi veya ilaç tedavisi uygulanır diyor.size tavsiyem meme iltihaplanmasindan dolayı böyle bitkisel kürler oluyor ağrıyı alan onları bı arastirin ins bişey çıkmaz geçmiş olsun
Allah korusun Allahım hayırlı şifalar nasip etsin insallahRandevu aldim 29 una ama hissediyorum ne olacagini
Olsa bile (Allah korusun) artık meme kanserinden ölen çok az sadece biraz sıkıntı çekersin.Oluk oluk kan akmasi cok korkuttu bu isin altindan iyi seyler cikmayacak bence.bana bisey olduguna uzulmemde cocuklarim ne yapar bilmiyorum
Tesekkur ederim umarim yoktur ciddi bisiy.umarim baslarindan savusturmak icin yapmamislardir.cocuklarim adina korkuyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?