Memeden kan gelmesi

Amin sagol arkadasim.kendim icin korkmuyorum daha ne isterimki.ama kizlarim cok kucuk yanarim bi ona yanarim

Umarim oyledir.sadece sut sikar gibi sıktım siddetli degildi ama bir anda fiskirdi sonra aci basladi
Ben internetten araştırdım,memeden kan gelmesi ile kanserin hiç ilgisi yoktur,en cokta emzirme döneminden sonra memenin iltihaplanmasindan dolayı memeden kan gelme durumu olur yazıyor.birde nadir olarak darbe alma sonucu kılcal damarın zedelenmesinden olur.cesitli araştırmalar yapılıp ona göre cerrahi veya ilaç tedavisi uygulanır diyor.size tavsiyem meme iltihaplanmasindan dolayı böyle bitkisel kürler oluyor ağrıyı alan onları bı arastirin ins bişey çıkmaz geçmiş olsun

Kötü düşünmeyin lütfen, inşallah tertemiz atlatacaksınız. Çok geçmiş olsun.

Rabbim çocuklarınıza bağışlasın sizi.. Umarım kanser değildir, kolayca atlatırsınız.

Insallah dediginiz gibi olur.cocuklarim icin herkesten dua bekliyorum

Lütfen panik olmayın. Çok büyük bir ihtimalle emzirmeyi yeni bıraktığınız için süt kanalları tıkanmış ve iltihaplanmıstır. Sadece bayram sonrasına bırakmayın derim. Simdi bir antibiyotik ile halledilebilecekken 10 gün beklerseniz daha zahmetli tedavilere sebebiyet verirsiniz. Operasyon gibi. Çok geçmiş olsun.

Gerekli bütün testleri yaptırdınız mı peki ? Mamografi filan yani normal değil hiç dr hastane değiştirin bence ne olur ne olmaz ama inşallah bişey yoktur

Allah acil şifalar versin.
Önemli birşey değil bence, bende emzirirken kan gelmişti.
Belki sıkınca süt kanallarına zarar verdiniz o yüzden kanamista olabilir.

Rabbim evlatlarımıza bağışlasın sizi, üzülmeyin.

Bir hemşire olarak yorumluycam, korkulacak bi durum olmadığı kanaatindeyim. Emzirmeyi kestiğiniz halde meme başınızla oynadığınız için prolaktin hormonu salgılanmaya devam etmiş ve emzirmediğiniz için süt pıhtılaşma yapmış, kanama olmasının nedenide yüksek ihtimalle kılcal damarlarınızı zedelemişsiniz, bi anne olarak yorum yapıyım, emzirme dönemimde sütüm az geldiği ve çocuğum emmedipi için sütümü sağıp veriyordum, göğsümüzü biraz fazla sıktığım için kılcal damarım zedelenmiş olacakki bildiğiniz kanlı süt geldi. Ama yinede Dr görünmekte fayda var. Bizide bilgilendirin, umarım tahmin ettiğim gibidir

allah korusun ya...
gecmıs olsun
ıyı haberlerınızı beklıyoruz

Oluk oluk kan akmasi cok korkuttu bu isin altindan iyi seyler cikmayacak bence.bana bisey olduguna uzulmemde cocuklarim ne yapar bilmiyorum
Olsa bile (Allah korusun) artık meme kanserinden ölen çok az sadece biraz sıkıntı çekersin.
Lütfen iyi düşün. En kötüyü düşünmek için çok erken.

Tesekkur ederim umarim yoktur ciddi bisiy.umarim baslarindan savusturmak icin yapmamislardir.cocuklarim adina korkuyorum aslinda

Çok geçmiş olsun. Size ne teşhis koymuşlardi. Hatırlıyor musunuz? İnternete şöyle bir şey buldum.

İntraduktal papillom: Meme başının arkasındaki süt kanalcıklarının içinde oluşan iyi huylu tümörlerdir. Sıklıkla orta yaşlı kadınlarda görülür. Meme başı akıntısına neden olabilir. Akıntı çok değişik özellikte olabilir (sarı, koyu yeşil veya kahverengi renkte olabileceği gibi, bulanık veya kanlı da olabilir). Meme kanseri açısından minimal risk içerdiği düşünülür. Bu nedenle gerektiği durumlarda içinde yer aldığı süt kanalı ile birlikte cerrahi olarak çıkartılması gerekir.

mamografi cektir kesinlikle. annem bu yoldan mayisda gecti. iyi huylu kanserdi cok sükür. kötü huylu kendini belli etmezdi sen baktir lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…