- 23 Ağustos 2012
- 50.063
- 1
- 232.514
- 898
Acim gecti suan keske sizinki gibi olsa.bayramdan sonraya kaldi cok gerginim
Tesekkur ederim arkadasim umarim oyledir.aksini dusundugumde korkuyorumVallahi emziririken iltihap kapmis olabilirsiniz. Kanserli kitleler ele geliyor ama acimiyor, caktirmiyor yani. Aciyorsa, irin, iltihap, kan , pislik turu seyler varsa muhtemelen iltihap olmustur. Acil sifalar dilerim.
M Manap cevaplar arasında yukarıdaki mesajım gözünüzden kaçmış olabilir diye tekrar göndereyim istedim. İçeri kaçmış meme ucu ve kanlı akıntı diye araştırdım, kanser çok çok çok düşük ihtimal diyor linkte, daha çok emzirmeden dolayı.Şu linkte yazdığına göre şikayetiniz emzirme nedeniyle olabilir. Siz mutlaka bir uzmana görünün, mutlaka ama içiniz biraz ferahlasın diye şuna bir bakın: https://www.buoyhealth.com/symptoms-a-z/nipple-discharge/
Cok tesekkur ederim .linki kaybetmistim.cocuklarla ugrasmaktan geri donup arayamadim .umarim oyle olur uykularim kacti cunku cocuklarim cok kucuk.kimse istemez bakmaz rezil olurlar en buyuk korkum oM Manap cevaplar arasında yukarıdaki mesajım gözünüzden kaçmış olabilir diye tekrar göndereyim istedim. İçeri kaçmış meme ucu ve kanlı akıntı diye araştırdım, kanser çok çok çok düşük ihtimal diyor linkte, daha çok emzirmeden dolayı.
Bayramınızı zehir etmeyin kendinize, inşallah sadece emzirmeden dolayı bir durum yaşıyorsunuz. İçinizi ferah tutun. Moralinizi bozup bağışıklık sistemnizi de düşürmeyin.
Dualarım sizinle
Bayramdan sonra ya randevu aldim gidecegim tesekkurlerBunlar standart anomaliler değil. Kanser vs sanmıyorum ama doktora görün, meme başı hassas bir bölge.
Insallah arkadasim tek duamiz oAllah sifa versin inşallah bir sey çıkmaz. Bayram gunu kafana takma arkadaşım. Allah çocuklarının yuzune baksin bir sey olmaz insallah
Merhaba ayın 29 unda doktora gidecektiniz.gittiniz mi acaba sonuç nedir ? Umarım iyisinizdirArkadaslar midesi hassas olanlar okumasin lutfen.yaklasik 10 yil once sag mememde sislik hissettim biraz sıktım ucundan kanli akinti geldi doktora gittim fakan testler temiz dedi.o gunden sonra o meme ucum ice cekildi.arada banyoda temizlenirken yine beyaz hafif sert maddeler cikiyordu yine gittim arada temizle sorun yok dediler.kucuk kizimi iki yil emzirdim yaklasik 2 3 hafta once sutten kestim.bugun banyoda yine icine gocmus olan mememi cikardim ve temizlemek istedim afedersiniz kanli beyaz karisik bir akintiyi sirf kan takip etti ve tabiri caizse oluk oluk kan akti.hastaneler kapali cok korktum hem aciyor suan hemde agriyor.tabii domtora gitmem gerek biliyorum ama suan uzman yoktur hicbi yerde.bunu yasamis olan bilgisi olan varmi tesekkur ederim
Beni unutmadiginiz icin tesekkur ederim oncelikle.sevgi ilgi ve morale ihtiyac duydugum su donemde tek basima atlatmaya calisiyorum .12x6 buyuklugunde bir kitle bulundu.15 gun sonra sonuclar belli olacakmis.isler yavas ilerliyor.antibiyotik tedavisi uygulandi fakat kanama devam ediyor.belkide cok gec kaldik.bilmiyorumMerhaba ayın 29 unda doktora gidecektiniz.gittiniz mi acaba sonuç nedir ? Umarım iyisinizdir
Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar.Allah sizi sevdiklerinize ve kızlarınıza bağışlasınBeni unutmadiginiz icin tesekkur ederim oncelikle.sevgi ilgi ve morale ihtiyac duydugum su donemde tek basima atlatmaya calisiyorum .12x6 buyuklugunde bir kitle bulundu.15 gun sonra sonuclar belli olacakmis.isler yavas ilerliyor.antibiyotik tedavisi uygulandi fakat kanama devam ediyor.belkide cok gec kaldik.bilmiyorum
Amin cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar.Allah sizi sevdiklerinize ve kızlarınıza bağışlasın
Çok geçmiş olsun. Mamografi çektirdiniz mi? Cektirdiyseniz eğer doktorunuz nasıl bir açıklama yaptı?Beni unutmadiginiz icin tesekkur ederim oncelikle.sevgi ilgi ve morale ihtiyac duydugum su donemde tek basima atlatmaya calisiyorum .12x6 buyuklugunde bir kitle bulundu.15 gun sonra sonuclar belli olacakmis.isler yavas ilerliyor.antibiyotik tedavisi uygulandi fakat kanama devam ediyor.belkide cok gec kaldik.bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?