- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Allah korktuğunuzdan emin eylesin. Hayırlı haberlerle inşallah.Cikinca size haber veririm arkadaslar
Ilk kontrol 10 sene once sonra 2 sene once evet yaklasik 3 hafta oldu sutten keseliMerhaba. Öncelikle panik yapmayin ve Doktor Google sormayin. Cünkü orda sonuc hep ölüm veya kanser veya ikisi. Simdi 10 sene önce mi kontrol oldunuz ve sütten kesme 2_3 hafta önce miydi?
Ultrason da cekildi kan testleri yapildi mamografi cekilmesi.arastirma hastanesine gidecegim bayramdan sonraMeme başının içe çökmesi,akıntı ,kan çok tehlikeli belirtiler. Meme konusunda uzman bir genel cerraha acilen görünmenizi tavsiye ederim. Çok önemsiz birşeymiş gibi bahsetmiş doktorlar şaşırdım. Benim göğsümde zararsız kistlerden var her 6 ayda bir milimetrik incelemesini yapıyorlar. Ultrason yetmiyor mamografi yapıyorlar yetmiyor mr ile bakıyorlar. Size ileri inceleme yapıldı mı merak ettim. Sadece elle muayene ise acil doktorunuzu değiştirin derim. Çok geçmiş olsun
29 una randevu aldim.tesekkur ederimBence bir araştırma Hastanesi'ne gidin mamografi çektirin yazdiklariniz pek normal şeyler değil çünkü agrinizda varmış inşallah bir sıkıntınız yoktur geçmiş olsun.
Olmaz Allah’ın izniyle güzel düşünelim güzel olsun. Belki de sadece süt birikmiştir apse yapmıştır.Arkadaslar acilde tahmin ettigim gibi uzman gormeli bisey yapamayiz dediler eve geldim.acim gecti sayilir bayram sonrasina kaldi hersey.eger bana bisey olursa cocuklarim rezil olur dua bekliyorum
Oluk oluk kan akmasi cok korkuttu bu isin altindan iyi seyler cikmayacak bence.bana bisey olduguna uzulmemde cocuklarim ne yapar bilmiyorumOlmaz Allah’ın izniyle güzel düşünelim güzel olsun. Belki de sadece süt birikmiştir apse yapmıştır.
Allah şifa versin.
Canımmm ne olur kötü düşünme ne olur Allahım çocuklarını sana bagislasin Allahım şu mübarek günler hürmetine şifalar nasip etsin insallah bayramdan hemen sonra ilk işin genel cerraha görünmek olsun kuzumOluk oluk kan akmasi cok korkuttu bu isin altindan iyi seyler cikmayacak bence.bana bisey olduguna uzulmemde cocuklarim ne yapar bilmiyorum
Randevu aldim 29 una ama hissediyorum ne olacaginiCanımmm ne olur kötü düşünme ne olur Allahım çocuklarını sana bagislasin Allahım şu mübarek günler hürmetine şifalar nasip etsin insallah bayramdan hemen sonra ilk işin genel cerraha görünmek olsun kuzum
Umarim oyledir.sadece sut sikar gibi sıktım siddetli degildi ama bir anda fiskirdi sonra aci basladiBence size bişey olmaz geçmiş olsun korkmayın..emzirme döneminde de çok kan geliyor bilmiyorum yasadinizmi ilk emzirirken ama çok kan gelen arkadaşlarım vardı.sadece size tavsiyem soğuk kompleks yapın ve meme ucunu asla sıkıp temizlemeye çalışmayın.meme en hassas organlarımız dan bitanesi ve sürekli yaş almakla beraber en değişkenlik gösteren bir organ.kan geldiğinde kanın akmasini beklemeyin ve kanı durdurun derim.tahin yağı filan sürün aciyorsa.cok sıkıp kılcal damari etkilemiş olabilirsiniz yada birikme olmuştur.korkunuzu anlıyorum ama acil bı durum olmadığını düşünüyorum.
Allah korusun ya hu. Merak etmeyin bu çoğu insana oluyor. Ablama da olmuştu ama geçti. Bi dönem geçiyor. Sanırım mikroplar meme ucundan giriyormuş saç kılları giriyormuş ve böyle şeyler yapabiliyormuş.Arkadaslar acilde tahmin ettigim gibi uzman gormeli bisey yapamayiz dediler eve geldim.acim gecti sayilir bayram sonrasina kaldi hersey.eger bana bisey olursa cocuklarim rezil olur dua bekliyorum
Seker hastasiyim zaten gebelikten kaldi o bolumede gideyim tesekkurlerProlaktin değerinize baktırmanızı öneririm , endokrine gidin vakit kaybetmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?