Tesekkur ederim umarim yoktur ciddi bisiy.umarim baslarindan savusturmak icin yapmamislardir.cocuklarim adina korkuyorum aslindaHiçbir bilgim yok malesef.
Ama ailenizde kanser hastası insanlar var mı?
Umarım çok ciddi birşey değildir kaldı ki doktora gitmişsin ama tatmin etmemiş anlaşılan.
Bence bayramdan sonra iyice bir araştır,iyi bir doktora git. İhmale gelmez böyle şeyler. Umarım iyileşirsin.
Kötü düşünme eğer önemli birşey olsaydı seni o durumda bırakmazlardı diye düşünüyorum. Yine de takip et umarım bir hastalık çıkmaz. Allah sana sağlık uzun ömürler verir inşallah.Tesekkur ederim umarim yoktur ciddi bisiy.umarim baslarindan savusturmak icin yapmamislardir.cocuklarim adina korkuyorum aslinda
Acile gidiyorum tesekkurlerAciller, özel hastaneler falan açık bir yer bulun ve gidin ne kadar erken o kadar iyi bayram da içinizde sıkıntı olmasın
Tesekkur ederim acile gidip sorayim heryer kapaliKorkutmak gibi olmasın ama bi yakınımızın da meme ucu içine çökmüştü ve sonrasında meme kanseri olduğunu öğrendik. İhmal etme doktora git hemen önemli birşey olabilir. Geçmiş olsun.
Acile gidiyorum bakalim belki bir bilgi verilirkorkulacak birşey olsa söyler daha detaylı testler yaptırırdı doktor... bende de akıntı geliyordu ve acayip pis kokuyordu 10 doktora gitmişimdir birşey bulamamışlardı en son ki doktor egzama dedi kremle geçti içerden bir sorun olsa görünürde zaten ... sıkmayın canınızı ... bu arada özeller açık bi gidip görünün en azından ağrı acı için ilaç verir
Sagol.olsun onemli degil anliyorumKusura bakmayın konu sahibi okumadım konu başlığı ürküttü. Geçmiş olsun demeye geldim, gidiyorum.
Acile gidiyorum belki bir fikir olur korktum acilcasiTatlim meme başının içine çökmesi ve memeden kanlı akıntı gelmesi çok normal degil ne olir vakit kaybetmeden dr git çok çok geçmiş olsun canim
Iyi olurAcile gidiyorum belki bir fikir olur korktum acilcasi
Tabiki git tatlim meme usg ceksinler ınsallah korkulacak bişey yoktur sen tedbiri elden bırakmaAcile gidiyorum belki bir fikir olur korktum acilcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?