Memeden kan gelmesi

Manap

Manam kizlarim
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
2.018
2.279
83
42
Arkadaslar midesi hassas olanlar okumasin lutfen.yaklasik 10 yil once sag mememde sislik hissettim biraz sıktım ucundan kanli akinti geldi doktora gittim fakan testler temiz dedi.o gunden sonra o meme ucum ice cekildi.arada banyoda temizlenirken yine beyaz hafif sert maddeler cikiyordu yine gittim arada temizle sorun yok dediler.kucuk kizimi iki yil emzirdim yaklasik 2 3 hafta once sutten kestim.bugun banyoda yine icine gocmus olan mememi cikardim ve temizlemek istedim afedersiniz kanli beyaz karisik bir akintiyi sirf kan takip etti ve tabiri caizse oluk oluk kan akti.hastaneler kapali cok korktum hem aciyor suan hemde agriyor.tabii domtora gitmem gerek biliyorum ama suan uzman yoktur hicbi yerde.bunu yasamis olan bilgisi olan varmi tesekkur ederim

Hiçbir bilgim yok malesef.
Ama ailenizde kanser hastası insanlar var mı?
Umarım çok ciddi birşey değildir kaldı ki doktora gitmişsin ama tatmin etmemiş anlaşılan.
Bence bayramdan sonra iyice bir araştır,iyi bir doktora git. İhmale gelmez böyle şeyler. Umarım iyileşirsin.

Tesekkur ederim umarim yoktur ciddi bisiy.umarim baslarindan savusturmak icin yapmamislardir.cocuklarim adina korkuyorum aslinda

Tesekkur ederim umarim yoktur ciddi bisiy.umarim baslarindan savusturmak icin yapmamislardir.cocuklarim adina korkuyorum aslinda
Kötü düşünme eğer önemli birşey olsaydı seni o durumda bırakmazlardı diye düşünüyorum. Yine de takip et umarım bir hastalık çıkmaz. Allah sana sağlık uzun ömürler verir inşallah.

Canım başka bir doktora tekrar muayene ol
İnşallah birşey çıkmaz
Allah tüm hastalara şifa versin

Korkutmak gibi olmasın ama bi yakınımızın da meme ucu içine çökmüştü ve sonrasında meme kanseri olduğunu öğrendik. İhmal etme doktora git hemen önemli birşey olabilir. Geçmiş olsun.

korkulacak birşey olsa söyler daha detaylı testler yaptırırdı doktor... bende de akıntı geliyordu ve acayip pis kokuyordu 10 doktora gitmişimdir birşey bulamamışlardı en son ki doktor egzama dedi kremle geçti içerden bir sorun olsa görünürde zaten ... sıkmayın canınızı ... bu arada özeller açık bi gidip görünün en azından ağrı acı için ilaç verir

Kusura bakmayın konu sahibi okumadım konu başlığı ürküttü. Geçmiş olsun demeye geldim, gidiyorum.

Tatlim meme başının içine çökmesi ve memeden kanlı akıntı gelmesi çok normal degil ne olir vakit kaybetmeden dr git çok çok geçmiş olsun canim

Acile gidiyorum bakalim belki bir bilgi verilir

Korkma canim
Daha once de olmus sorun yok demisler.

Ama bayram sonrasi hemen hemen git tekrar doktora

Detayli anlat.
Neden tekrarliyor sor bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…