- 11 Şubat 2015
- 181
- 48
- 13
Merhaba arkadaslar. Benim 2 bucuk aylik bi oglum var. 3 hafta erken dogdu.ve hastanede kendi yataginda uyumadi hic. Zaten ufak diye kiyamadik aldik kucagimiza. Bu sefer ya emerken yada kucakta uyudu. Hemsirelere sorduk normal kendini anne karninda saniyor dediler. Ben Fransada yasiyorum buarada. Eve ciktik gene ayni. Ne bi uyku duzeni tutturduk ne kendi kendine uyumayi ogretebildik. Bide her goren sen bunu kucaga alistirmissin diye beni sucluyor. Cok arastirdim bir suru uyku egitimi yontemi var. Ama ne yazikki hemen hepsi cocugu aglatmaktan geciyor. Zaten bunlar bebek 4 aylik olduktan sonra baslayin diyor. İstesekde baslayamiyoruz yani. Gelin gorunki iki bucuk aydir ne dogru duzgun uyudum ne yemek yiyebildim ne is yapabildim. Artik cocuk uyaninca onunla keyifli saatler gecirirken bi yandan eyvah gene bi uyutma krizi yasicaz diye dusunuyorum. Kucakta hoplata hoplata uyuturdum artik oda yetmez oldu simdi yeni gozdemiz kucakta gezerken su sesi dinlemek.hatta dun gece iyice civittik emerken salonda kucagimda hoplata hoplata gezdirip bi yandan telefondan su sesi dinleterek uyuttum.
Yatagina yatirin yanina esarp koyun yok aglarsa almayin elini tutun sirtini oksayin vs vs gibi seyler hic etkili olmadi.
Gelin gorunki bazi dr lar 3 aya kadar bebeklerin aliskanlik edinemeyeceklerini soyluyor. Bu ancak 6. Ayda sonra aliskanlik edinilebilirmis. Bebegi kucaginiza alin öpün sevin anne kokusu ve kucagi babasinin gogsu bebekleri sakinlestirir kendilerine guvenen bireyler olmasini saglar diyorlar. Ben sizinde fikrinizi ogrenmek istedim.yada uyku sorununu nasil çozdugunuzu...
Yatagina yatirin yanina esarp koyun yok aglarsa almayin elini tutun sirtini oksayin vs vs gibi seyler hic etkili olmadi.
Gelin gorunki bazi dr lar 3 aya kadar bebeklerin aliskanlik edinemeyeceklerini soyluyor. Bu ancak 6. Ayda sonra aliskanlik edinilebilirmis. Bebegi kucaginiza alin öpün sevin anne kokusu ve kucagi babasinin gogsu bebekleri sakinlestirir kendilerine guvenen bireyler olmasini saglar diyorlar. Ben sizinde fikrinizi ogrenmek istedim.yada uyku sorununu nasil çozdugunuzu...