Memede kirmizi kucuk noktalar

nerminis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
523
508
23
Merhaba kizlar,
Bu gibi bir durum yasayan var mi aramizda? Mememde iki gundur aksamlari bi kasinti oluyor alt kisminda. Tek birinde. Kasidiktan sonra kucuk kirmizi noktalar olusuyor. Bugun gecmisti ama simdi yine kasindi ve oyle sert de kasimiyorum ama yine noktaciklar olustu.

Merhaba kizlar,
Bu gibi bir durum yasayan var mi aramizda? Mememde iki gundur aksamlari bi kasinti oluyor alt kisminda. Tek birinde. Kasidiktan sonra kucuk kirmizi noktalar olusuyor. Bugun gecmisti ama simdi yine kasindi ve oyle sert de kasimiyorum ama yine noktaciklar olustu.
Benimde aynı şey ellerimin üstünde oluyor dönemsel veya alerji olabilir soğuk suyla yıka iyi gelir ban iyi geliyor yani kaşınmadığı için noktalar çıkmıyo o zaman

aynı şeyler bendede var , alerji olduğunu nasıl anladınız .
Ben de farkli bir sutyen giydim. Onun alt kismi tahris etmis olabilir diye dusundum. Sizde de ayni sey olabilir mi? Ama farkli tibbi bi durum da olabilir diye endiseleniyorum

Ben de farkli bir sutyen giydim. Onun alt kismi tahris etmis olabilir diye dusundum. Sizde de ayni sey olabilir mi? Ama farkli tibbi bi durum da olabilir diye endiseleniyorum
evet sütyen yapıyor bendede , arkasını açınca rahatlıyorum . pamuklu giymek gerekiyor ama sütyenler poyester hepsi

Back
X