Memede çatlak

Ameliyat sırasında bi komplikasyon olsaydı simdiye kadar iyilesirdi bile bence.dedigim gibi gerginlikten olmustur.lise cagimda kilo almistim bacagimda minik bi morluk gordum.sizliyordu da.sonra dagildi ve catlak olustu canim.pek belli olmuyor ama takmiyorum.sende takma canim dr.una da sor emin olmak adina

Adetin yakınsa o çekilme ondan olabilir adette şiştiğşndende iç damarları morartı gibi görebilirsin moralini bozma hemen

Adetin yakınsa o çekilme ondan olabilir adette şiştiğşndende iç damarları morartı gibi görebilirsin moralini bozma hemen

Aynen canım adetten birkaç gün önce oldu ve hala adetim devam ediyor. Ondan mı acep? Ama daha önce olmamıştı. Ben doktora mesaj attım bile, bakalım o ne diyecek. :)

3 ay olacak benim daha yeni oluştu işte.. gizemrenin dediği mantılı geldi, adetten olabilir ama ameliyat sonrası ilk adetim de değil. Yine de doktor ne diyecek bir bekleyeyim. Bunun yanı sıra bide eğilip kalkarken sanki içeride bir hava bir sıvı varmış gibi oluyor, onu da sordum.

Kızlar dünyalar tatlısı doktorumla görüştüm, fotoğraflarımı attım ve problemlerimi yazdım. Regl dönemindeysen olabilir, kuru bir cildin var ama o çatlaklar kalıcı olmaz dedi. Bebe yağı ile masaj önerdi ve contratubex ile.. Hava kabarcığının boşluklarda olabileceğini ve zamanla masajla da geçeceğini söyledi. Masajlarımı sert yapmamı söyledi, ben ara vermiştim biraz Böyle şeyler çok doğal, doktora gitmene gerek yok dedi.

Benimde adet dönemim öyle çekilmeler hissediyorum bende bide daha şiş bunlar normalde biz evham yapıyoruz işte şu kapsül olayı hepimizin korkusu.bende de sol iyice yumaşadı sağ daha sert ve daha büyük kesi yerlerimde orantısız taktım kafaya ikide bir bakıyorum buda normalmiş ama insan takıyor işte.her güzelliğin bir zorluğu misali.neyse için rahatlamıştır artık öperim çok

Beni hatırlarsan kesi yerlerim orantısız diye ne moral bozmuştum ya.. Hepsi boşaymış. O kapsül ihtimali insanı hep korkutuyor işte, acaba o tehlike ne zamana kadar sürüyor merak ettim.

ben olursa bir sene icinde en büyk ihtimal olurmus diye duydum kapsül isini . Allahim hepimizi korusun bu problemden

bak canım kafana takacak bişey değilmiş çok şükürki.ama sen masajlarını ihmal etme

ben olursa bir sene icinde en büyk ihtimal olurmus diye duydum kapsül isini . Allahim hepimizi korusun bu problemden

Birkaç yılı atlatana kadar risk var yani.. Dedim acaba yıllar sonra da olabiliyor mu ama inşallah en azından şu 1 yılı kazasız belasız atlatalim.

bak canım kafana takacak bişey değilmiş çok şükürki.ama sen masajlarını ihmal etme

Evet masajlar önemli, uzun zaman yapmayınca kasların gerildiğini hissediyorum, masaj rahatlatiyor.

ben ameliyat oldugumda yanimdaki kizlardan biri 7 sene önce taktirmis . taktirdiktan üc sene sonra o kapsül olusmus. cikarttirtmak zorunda kalmis.:/ estlandali bi kadin di . yani malesef bi kac sene sonrada olabiliormus demekki . ona 420 cc takilmismis o cok büyük oldugundan böyle oldu dior ama tabiki tam olarak belli degil ne icin oldugu . oldumu oluyor demmeki .

Eee napmış peki, yani bida taktırmışmı. Bilgimde yok aslında beklenilmesimi gerek yoksa hemen temizleyip yeni takılıyormu acaba?

yok o ondan sonra birdahada taktirmamis. ama düsünüyordu türkiyedemi yapsam falan diye ....

Eee napmış peki, yani bida taktırmışmı. Bilgimde yok aslında beklenilmesimi gerek yoksa hemen temizleyip yeni takılıyormu acaba?

yok o ondan sonra birdahada taktirmamis. ama düsünüyordu türkiyedemi yapsam falan diye ....

Ya Allah korusun benim alınsa zaten eskiden dümdüzdü, deri sarkık kalır öyle.. Ay düşüncesi bile kötü ya..

Benim daha yeni ama hakikatten benimde gün icinde masaj yapmayinca kaslarim geriliyor..bende bu durum normalmi diye düsünüyordum..masaj yapinca bende rahatliyorum..demek sende de oluyor..ee biz ne zamana kadar böyle masaj yapacaz..benim doktorum bir seneden bahsediyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…