- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
- 88
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
Adetin yakınsa o çekilme ondan olabilir adette şiştiğşndende iç damarları morartı gibi görebilirsin moralini bozma hemenKızlar merhaba, son birkaç haftadır çok takılmadığım ama gitgide beni rahatsız eden bir durum söz konusu.. Özellikle sağ meme ucumda çok hafif çekilme gibi bir sızı oluyordu ama öyle çok rahatsız edecek boyutta değil. Şu an o sızı yok ama neredeyse 1 haftadır meme ucu halkamın etrafında kırmızı kırmızı çizgiler oluştu, çatlak gibi.. Halkanın iç kısmında da alt tarafta biraz morluk gibi bişi var. Meme içinde kesinlikle ağrı sızı yok. Yani ben protezden kaynaklandığını sanmıyorum. Çatlak ameliyattan kaynaklı mı sizce? Ama 2 buçuk ayı devirdim, şimdiye dek olsa çoktan olmaz mıydı çatlak? Doktoruma da görünme gibi bir ihtimalim yok. Fikirlerinizi almak istedim.
Adetin yakınsa o çekilme ondan olabilir adette şiştiğşndende iç damarları morartı gibi görebilirsin moralini bozma hemen
Ameliyat sırasında bi komplikasyon olsaydı simdiye kadar iyilesirdi bile bence.dedigim gibi gerginlikten olmustur.lise cagimda kilo almistim bacagimda minik bi morluk gordum.sizliyordu da.sonra dagildi ve catlak olustu canim.pek belli olmuyor ama takmiyorum.sende takma canim dr.una da sor emin olmak adina
ohh şükür tatlım cok sevindim
ayy cnm bişey olmasın.. senin benim herkesın surecı iyi olsun mutluluğumuz daim olsun. :)Ben de çok sevindim canım, içim o kadar rahatladı ki.. Bide ben sana bir telefon uzaktayım merak etme dedi canım doktorcuğum
ayy cnm bişey olmasın.. senin benim herkesın surecı iyi olsun mutluluğumuz daim olsun. :)
Benimde adet dönemim öyle çekilmeler hissediyorum bende bide daha şiş bunlar normalde biz evham yapıyoruz işte şu kapsül olayı hepimizin korkusu.bende de sol iyice yumaşadı sağ daha sert ve daha büyük kesi yerlerimde orantısız taktım kafaya ikide bir bakıyorum buda normalmiş ama insan takıyor işte.her güzelliğin bir zorluğu misali.neyse için rahatlamıştır artık öperim çokKızlar dünyalar tatlısı doktorumla görüştüm, fotoğraflarımı attım ve problemlerimi yazdım. Regl dönemindeysen olabilir, kuru bir cildin var ama o çatlaklar kalıcı olmaz dedi. Bebe yağı ile masaj önerdi ve contratubex ile.. Hava kabarcığının boşluklarda olabileceğini ve zamanla masajla da geçeceğini söyledi. Masajlarımı sert yapmamı söyledi, ben ara vermiştim birazBöyle şeyler çok doğal, doktora gitmene gerek yok dedi.
Benimde adet dönemim öyle çekilmeler hissediyorum bende bide daha şiş bunlar normalde biz evham yapıyoruz işte şu kapsül olayı hepimizin korkusu.bende de sol iyice yumaşadı sağ daha sert ve daha büyük kesi yerlerimde orantısız taktım kafaya ikide bir bakıyorum buda normalmiş ama insan takıyor işte.her güzelliğin bir zorluğu misali.neyse için rahatlamıştır artık öperim çok
bak canım kafana takacak bişey değilmiş çok şükürki.Kızlar dünyalar tatlısı doktorumla görüştüm, fotoğraflarımı attım ve problemlerimi yazdım. Regl dönemindeysen olabilir, kuru bir cildin var ama o çatlaklar kalıcı olmaz dedi. Bebe yağı ile masaj önerdi ve contratubex ile.. Hava kabarcığının boşluklarda olabileceğini ve zamanla masajla da geçeceğini söyledi. Masajlarımı sert yapmamı söyledi, ben ara vermiştim birazBöyle şeyler çok doğal, doktora gitmene gerek yok dedi.
ben olursa bir sene icinde en büyk ihtimal olurmus diye duydum kapsül isini . Allahim hepimizi korusun bu problemden
bak canım kafana takacak bişey değilmiş çok şükürki.ama sen masajlarını ihmal etme
Eee napmış peki, yani bida taktırmışmı. Bilgimde yok aslında beklenilmesimi gerek yoksa hemen temizleyip yeni takılıyormu acaba?ben ameliyat oldugumda yanimdaki kizlardan biri 7 sene önce taktirmis . taktirdiktan üc sene sonra o kapsül olusmus. cikarttirtmak zorunda kalmis.:/ estlandali bi kadin di . yani malesef bi kac sene sonrada olabiliormus demekki . ona 420 cc takilmismis o cok büyük oldugundan böyle oldu dior ama tabiki tam olarak belli degil ne icin oldugu . oldumu oluyor demmeki .
Eee napmış peki, yani bida taktırmışmı. Bilgimde yok aslında beklenilmesimi gerek yoksa hemen temizleyip yeni takılıyormu acaba?
yok o ondan sonra birdahada taktirmamis. ama düsünüyordu türkiyedemi yapsam falan diye ....
Benim daha yeni ama hakikatten benimde gün icinde masaj yapmayinca kaslarim geriliyor..bende bu durum normalmi diye düsünüyordum..masaj yapinca bende rahatliyorum..demek sende de oluyor..ee biz ne zamana kadar böyle masaj yapacaz..benim doktorum bir seneden bahsediyorduBirkaç yılı atlatana kadar risk var yani.. Dedim acaba yıllar sonra da olabiliyor mu ama inşallah en azından şu 1 yılı kazasız belasız atlatalim.
Evet masajlar önemli, uzun zaman yapmayınca kasların gerildiğini hissediyorum, masaj rahatlatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?