Memede ağrı ve karıncalanma

melly_mell

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
513
328
303
Kızlar merhaba! 28 yaşındayım, bekarım. Geçen hafta regl min son günlerinde sağ meme ucumda iğnelenme, karıncalanma gibi bir his geldi. Çok şiddetli değildi ama içime bir kuşku düştü. Aynada inceledim, elle muayene ettim vs. Regl bittikten sonra yine ettim görüntüde bir gariplik yok ya da göğüs ucumda akıntı vs. Elle muayenede de elime gelenler süt kanalları falan mı yoksa başka bir şey mi anlamıyorum ama dikkatimi çekecek çok anormal bir şey olsa farkederdim heralde di mi? Şimdi sağ göğsüm sola göre dokununda azcık bastırınca ağrıyor ve karıncalanma hissi var ucunda ama bir haftadır o kadar çok sıktım kurcaladım ki elim her gün orda nerdeyse ben fazla elledim diye tahriş olmuş da olabilir gibi geliyor? Kanser falan olabilir mi dersiniz? Kist varsa bile her kist kanser değildir sonuçta di mi? Ya da orda kist gibi bir şey olsa illa bi yabancılık hissederdim di mi?:KK43:

Doktora git, genel cerrahiye görün, meme ultrasonu için sana sıra verecektir.
Sonra ultrason sonucunla genel cerrahın yanına git sonuca baksın.

Hastanede danışmada çalışyor gibi hissettim bian :KK14:

Kist filan olabilir, bende var yıllardır her iki göğsümde de..
6 ayda bir sürekli kontrol olurum fakat ağrısı sancısı sürekli oluyor..

Iyi huylu kistlere bişi yapmiyolar malesef. Cok buyumedigi surece.

Umarim önemli biseyin yoktur:kahve:

Doktora git, genel cerrahiye görün, meme ultrasonu için sana sıra verecektir.
Sonra ultrason sonucunla genel cerrahın yanına git sonuca baksın.

Hastanede danışmada çalışyor gibi hissettim bian :KK14:

Kist filan olabilir, bende var yıllardır her iki göğsümde de..
6 ayda bir sürekli kontrol olurum fakat ağrısı sancısı sürekli oluyor..

Iyi huylu kistlere bişi yapmiyolar malesef. Cok buyumedigi surece.

Umarim önemli biseyin yoktur:kahve:

Gideceğim de öncesinde kuşkularımı biraz dindirmek istedim. Belirtileri nelerdi peki? Göğüs ucunda karıncalanma batma falan var mı ve sadece dokununca mı ağrıyor? Görüntüde bir şey var mı? Nasıl farkettiniz? Soru yağmuru :D

Gideceğim de öncesinde kuşkularımı biraz dindirmek istedim. Belirtileri nelerdi peki? Göğüs ucunda karıncalanma batma falan var mı ve sadece dokununca mı ağrıyor? Görüntüde bir şey var mı? Nasıl farkettiniz? Soru yağmuru :KK70:
Sancı yapiyor benimki, kramp gibi giriyor arada..
Ve dokununca çok ağrıyor.
Fakat öyke karıncalanma filan hissetmedim yok

Sancı yapiyor benimki, kramp gibi giriyor arada..
Ve dokununca çok ağrıyor.
Fakat öyke karıncalanma filan hissetmedim yok

Ellemezsem sancı yok, dokununca değil iyice kurcalarsam, sıkıp bastırırsam falan ağrıyor. Ben kafaya taktım diye vücudumu dinliyorum en ufak bi kıpırdanmadan bir anlam çıkarmaya çalışıyorum gibi geliyor biraz da :/

Ellemezsem sancı yok, dokununca değil iyice kurcalarsam, sıkıp bastırırsam falan ağrıyor. Ben kafaya taktım diye vücudumu dinliyorum en ufak bi kıpırdanmadan bir anlam çıkarmaya çalışıyorum gibi geliyor biraz da :/
Ozaman senin teşhisi ben koyayım dur..
Sen hastalık hastası olmuşsun :KK51:

:D haftabaşına kadar elimi sürmeden bekleyeceğim çünkü ben çok kurcaladım diye de ağrıyor gibi geliyor eğer hala devam ediyor olursa doktora gideceğim. Teşekkürler yardım için :KK15:

:KK70: haftabaşına kadar elimi sürmeden bekleyeceğim çünkü ben çok kurcaladım diye de ağrıyor gibi geliyor eğer hala devam ediyor olursa doktora gideceğim. Teşekkürler yardım için :KK15:
Ağritacak kadar kurcalamak :işsiz:
Rica canım nedemek..meme diyince dayanamam en buyük derdim çünku:KK14:
Sağlicakla kal..

Back