Konuyu acali biraz olmus ama yazamadan gecemeeyecegim cunku bende bu konuda cok cektim.
40 haftalik normal dogumla ogluma kavuştum. Dogumdan hemen sonra odada emistik oglusumla ama ogleden sonra tutturamadik. 1 gece hastanede kalip ertesi gun eve gittik. O gunun gecesi hep agladi, gece dr u aradik.sutun olmayabilir mama alin sabah gelin dedi.mama verdim sabah gittik. Goguslerim cok sis.sikinca yerlere akiyodu.dr senin sutun var ama uc yok dedi. Ilk defa duymustum. Nerden bileyim ben goguslerde ucun olacagini. Artik hamile kalan arkadaslarimi bilgilendiriyorum. Silikon uc önerdi. Sakin wee ninkini almayin cok sert. Avent i guzel ama biraz buyuk. Oglum 17 gunlukken nipletteyi gordum aradim. Sutum geliyor, şu an ise yarar mi diye. Onlarda dogumdan sonrada 3 ay mi 6 ay mi ne, ise yarar dedi. Aldim. Ucu takip cekiyordum. 1 dk durmadan sut dolup aparat kendini atiyordu.yani dogumdan sonra olmuyor. Cok sukur Sutum oldugundan hep makineyle kendi sutumu verdim. 1 aylikken cenesinin altindaki sislikten dolayi 1 hafta hastanede yattik. Emmeyle bi alakasi yoktu ama yinede yormayalim biberona devam edelim dedi esimin ailesi. Cok sukur tedavimizi olduk.her zaman ben agladigimda emzirirsin merak etme diyenler, artik Bu cocuk biberona alisti seni emmez, 6 aya zaten sutun kesilir makineylede diyerek cook uzduler beni. 2 aylikken ailemin yanina gittim.ablamda izmirden geldi. 1 bucuk yasindaki oglunu emziriken onu gordum ve aglamistm.ben neden emziremiyorum diye. Sen emzirmek istiyor musun canim dedi.cookk dedim. Ertesi gun göğsümü eliyle coook cekti. Ben bagirdikca o cekti. Makine zaten 2 ayda biRaz cikarmisti ama yinnede tutacak kadar degildi.
Velhasili kelam kisaca ertesi gun sag gogsumu, 3 4 gun sonrasindada sol göğsümü hiic bisey kullanmadan emmeye baslamisti. Emzirme videosunu esime gondermistim. Tlf da konusurken ikimizde aglamistik
6 aya kadar sadece emzirdim. Simdi 8 bucuk aylik olduk. Gun icinde kahvalti corba yogurt yani 2 ogun dışında hep emziriyorum.
Ben her zaman
RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN diye dua ederken. Simdi yanina bunuda ekledim
RABBIM EMZIRMEK ISTEYEN HERKESE EMZIRMEYIDE NASIP ETSİN