Merhabalar
öncelikle bu siteye yeni kaydoldum lüften bana yardımcı olabilir misiniz
Benim gelişimsel olarak meme ucu çöküklüğüm var. Meme ucum hiç çıkmıyor :/
Doktorada göründüm kanallarda bir sorun yok sadece ilerde bebek oldugunda sıkıntı olur onda da süt sagma makinalarıyla hallolur demişti.
asıl sorunuma gelirsek şu an ciddi bi ilişkim var ve evliliğe dogru gidiyor, aileleri tanıştırma aşamasına geldik.
Bu durumu erkek arkadaşıma söylemeli miyim. Bu zamana kadar bi türlü diyemedim. Nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum.
tamam seviyorsa sorun olmaz diyebilirsiniz ama bu durum yani görüntü açısından hoş degil, sizce bu duruma nasıl bakar? söylemelimiyim ona lüften bi akıl verin
yok canım bu onu ilgilendiren bi konu değil. ilk çocugunda zorlanırsın ama ucu çıkar hiç mevzusunu bile yapma
hayır canım hiç alakası yok. sakın boşuna dikatıni oraya çekme. sende umursamaz davran evlendiğinde.gercekten mi.
sonra sorun olur diye endişeleniyorum sadece. zaten nasıl diyecegimi de bilmiyorum. günlerdir bunu düşünüyorum kara kara.
hayır canım hiç alakası yok. sakın boşuna dikatıni oraya çekme. sende umursamaz davran evlendiğinde.
ilk çocugunu emzirirken kanama fialn olur çok acır ama ikincide hem meme ucun olur hemde rahat emzirirsin.
Merhabalar
öncelikle bu siteye yeni kaydoldum lüften bana yardımcı olabilir misiniz
Benim gelişimsel olarak meme ucu çöküklüğüm var. Meme ucum hiç çıkmıyor :/
Doktorada göründüm kanallarda bir sorun yok sadece ilerde bebek oldugunda sıkıntı olur onda da süt sagma makinalarıyla hallolur demişti.
asıl sorunuma gelirsek şu an ciddi bi ilişkim var ve evliliğe dogru gidiyor, aileleri tanıştırma aşamasına geldik.
Bu durumu erkek arkadaşıma söylemeli miyim. Bu zamana kadar bi türlü diyemedim. Nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum.
tamam seviyorsa sorun olmaz diyebilirsiniz ama bu durum yani görüntü açısından hoş degil, sizce bu duruma nasıl bakar? söylemelimiyim ona lüften bi akıl verin
Benim de yok canım meme ucum içe dönük meme ucu benimkisi.. Kaşınma yapıyor diye kafaya takıyordum ama unuttum gitti. Evlenince ne olur diye hiç düşünmedim. Kaldı ki ben düz meme ucu sevdiğimi farkettim. Diğer çıkık meme uçları bana itici geliyor.
Kızlar bende de yoktu gecende bir hafta her aksam adaçayı içtim simdi çıktılar. Başka değişik birşey yiyip icmedigim için adaçayı sayesinde oldu diye dusunuyrm denemenizde fayda var bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Denemekte fayda var tskler
Ben sürekli ada çayı içen biriyim çok öyle bir etkisini görmedim. İlgisi yoktur bence..
Ben sürekli ada çayı içen biriyim çok öyle bir etkisini görmedim. İlgisi yoktur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?