• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme sorunu?

Terbiye ailede alınır ailede problem belli eğitim sisteminde değil. Ne yalanı hala manipulasyon. Yurt dışında psikoloji eğitimi almam niye bu kadar ağrına gitti? Yoksa öğretmenlik yapmam mi ağrına gitti?senin gibi tipler ancak bel altı vurur engelle alay etmeye devam
O ekran goruntuleri atıldı bosuna vitesi r ye alma 😀 egitimsizsin arkadasim nokta dalgada gecmedim yazdiklarinla celisme yasayan sensin millete sorunum var dedigin seyin dersini baskasina veremezsin ukala ukala yalanların cıkınca cevirmeyi iyi biliyorsun bak isine ailemede kurban olabilirsin

Burası birbirimizin egosu, süper egosunun hatta idinin tatmin yeride ben mi bilmiyorum?..cocuklar gibi tartışmak biz büyükler yaptığımız zaman hos olmuyor.Kirmaya gerek yok 👍şurada bir emme sorunu okuyacaktim.bol bol tartışma okudum.😐

Ben bıraktıracağım zaman çok araştırdım acı sürmek vs travma oluyor diye o tarz bişey yapmadım gece emmek isteyip ağladığında gündüz ağladığımda yanına gidip sarılıp anlatıyordum uyuyasıya kadar sakinleştiriyordum biraz zorlu bi süreç oldu uzun sürdü ama atlattık çok şükür

Ben iki yaşında işe başlamıştım. Ondan önce biraz azaltmıştım emzirmeyi. Tüm gün dışarıda olunca da mecburen ememedi. Gelince saldırırdı. Başlarda gelince emmesine izin verdim. Sonra onu da bıraktık. En zoru gece bırakmaktı. Sütün bittiğini, memenin hasta olduğunu söyledim. İlk üç gece biraz zordu. Sonra alıştı. Azaltarak bitirdiğimiz için çok sancılı geçmedi.

Memeyi biraktirinca gobek atan bi ben varim galiba. Neyin duygusalligi oluuor anlamiyorum. Hayatinin sonuna kadar emmeyecek ya. Meme bitti, hayatimiz duzene girdi. Tek baginiz meme degil ki. Hos biz 21 aylikken biraktik, su anda 40 aylik, hala basini mememe koyup uyur, mememi sever, meme benim arkadasim der 😄

Kızım 28 aylık. Bugün 4.gün olacak bırakalı. Benim kızım aşırı düşkün. Benim kızım kadar meme düşkünü çocuk ben daha görmedim. Annem 5 çocuk büyütmüş annem diyor bu nasıl çocuk hep meme meme. Cuma günü ani kararla sonlandırdım. Ben artık emzirmek istemiyordum çünkü abartmıyorum uykuya geçişler dışında günün 3 4 saati memede geçiyor. Eve meme açık kızım dolaşıp bi fırt çekip gidiyor. Bazen oturuyor saatlerce aralıksız emiyor. Krizi tutsun nerede olursak olalım meme diye kendini yerlere atıyor. Ruhen çok yıprandım. Başta kendisi zaten bırakır diye ellemeyecektim ama benim kızım büyüdükçe daha bağımlı oldu. Cuma günü artık meme yok dedim. Öğle uykusu zamanı geldi krize girdi. Annemle çarşafa koyup salladık. Akşama kadar ara ara yokladı. En son salça sürdüm meme kanamış dedim. İyi o zaman doktora git iyileştirsin dedi. Cuma gecesi kabus gibiydi. Annem 6 saatlik yoldan geldi sırf destek için. Annem kayınvalidem ben cuma bütün gece ayaktaydık. Eşim geç geldi. Sabaha karşı 5te eşimin kucağında uyudu.

Sabah uynandı önceki güne göre sakindi. Dışarı çıkardık cumartesi bütün gün luna park kum havuzu vs gezdirdik. Öğlen arabada kendiliğinden uyudu. Cumartesi gece yine krizli bi ağlama faslı oldu fakat atıyorum önceki gece 2 saat sürdü cumartesi 1 saat. Cumartesi gece tam uyudu ilk defa gece sadece 1 kere uyandı. 1 saat kadar ağladı. Eşim yine kucağında sakinleştirip uyuttu. Pazar sabah 9.30 gibi uyandı. Bu benim için bir mucizeydi. PAzar günü yine dışarı çıkardık gezdirdik dolaştırdık öğle uykusu arabada oldu. Pazar gece yine 1 saat ağlayıp uyudu. Dün ise ben işten dönünce anne doktora gittin mi meme artık iyi mi dedi. Meme iyi ama artık süt yok kızım sarılabilirsin öpebilirsin, meme seni çok seviyor ama süt artık olmayacak dedim. 1 saat meme sevdi öptü konuştu. Sonra tekrar kriz yaşandı ve öğle uykusuna yattı çarşafla sallayarak. Gece uykusuna geçişi ise dün 20 dk sürdü maşallah diyim. Şimdilik gittikçe kolaylaşıyor fakat memeden kesince bende çok zorlandım. Duygusallıktan ziyade şuan aşırı şişlik var. Cumartesi pazar gece ağrıdan oturdum ağladım. Pazar akşama doğru buzla masaj yaptım biraz rahatlayayım diye. Şuan bile sırt ağrımdan ölüyorum sanki. Çok emzirdiğim için süt hala üretiliyor bence. Adaçyına başladım belki bi nebze süt üretimi durur diye.

Çok uzattım ama yeni bu süreci yaşayan biri olarak diyorum 2 gündür kızım ilk defa deliksiz uyuyor maşallah sübhanallah. Ben çok şişkindim ödemlerim sanki bir tık azaldı. süreçte çocuğu memeye düşman etmemek lazım ara ara açıyorum öpüyor seviyor.

Back