Arkadaşlar 3 ay önce meme silikon taktirdim 1 gece hastanede kaldım ertesi gün gece uykumdan nefes alamayarak uyandım ölüyorum sandım gecenin saat 3 ünde eşimle sokaklarda dolandım nefes alamıyordum soğuk terlemeler sürekli büyük tuvaletim geliyordu acile gittik panik atak krizi dediler sakinleştirici yapıp eve gönderdiler daha sonraki günlerde ayni şikayetler artarak devam etti saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı gözlerimin altı halkalandi morardı yemek yiyemiyordum 12 kg verdim psikiyatriste gittim bana narkozdan kaynaklı olabileceğini söyledi bir suru ilacı dayadı sakinleşmem icin ben daha önce depresyon panik atak nedir bilmem geceleri iç çamaşırıma kadar terlemeye başladım daha sonra doğal olarak araştırmaya başladım İnternette Türk sitelerinde bu konuyla alakalı cok birsey bulamazsınız ama yabanci sitelerde benimle ayni şikayetleri yaşayan kadınlar oldukça çok hatta tlc kanalında yanlis teşhis diye bir program var ayni problemleri yaşayan kadının yaşadıkları anlatılıyor cok büyük bir rant dönüyor doktorlar bunu bildikleri halde hastaları uyarmiyorlar vücudum silikonu kabul etmemişti ameliyati yapan doktoruma gittim yaşadıklarımı anlattım bana böyle birseyle ilk defa karşılaştığını söyledi terapi almaya devam etmemi eger duzelmezsem silikonu çıkartırız dedi ve Türkiye de ilk vaka olduğumu bunu kaleme almak istediğini söyledi ama ben inanmıyorum ilk olduguma bildikleri halde söylemek istemiyorlar sonuçta ciddi paralar kazaniyorlar bu isten söyleseler cogu kadin vazgeçebilir silikon taktirmaktan sonra buraya yazmaya karar verdim baktimki ayni sorunları yaşayan bir suru kadin var burada ne olur vücudunuza yabanci bir cisim taktirmadan önce iyi karar verin cogu kadin silikon sonrasi yaşanan bu problemleri silikona bağlamıyor cunku kiminde 3 ay kiminde 1 yil sonra ortaya çıkıyor problemler benim vucudum o kadar istememis ki silikonu ertesi gece fenalaştım benimle ayni hataya düşmeyin hayatim mahvoldu 3 çocuğum var ilaçlar yüzünden sersem gibi dolanıyorum evde en kısa zamanda cikarttirmayi düşünüyorum benimle ayni sorunları yaşayan arkadaslar mesajlarınızı bekliyorum