Tesekkur ederim desteginiz icin. Romatolojik bir rahatsizligim var onun kontrolu geldi bide pco ve troid. Meme icin yeni bir doktora gorunecegim dediginiz gibi kafaya takmamak lazim tersine oyle stresli bir insanim ki ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
Haftaya baslayacagim artik (guya bu hafta basliyodum:) Gecmis olsun size de.
Kizlar kalbim akcigerlerim temiz dort bes hastaneye gittim ilk gittiklerim fibrokistik demisti biride fibroadenom bunlar agri yapar demisti sonra baska bir sehirde doktora gittim o da kitle falan yok dedi ej son gecen sene gittim muayene etti bi sey yok dedi adet donemlerimde siskinlik oluyor sonra geciyor ama adet doneminden sonrada bu agrilar devam ediyir boynumda ileri derece duzlesme var bunun etkisi vqr mi bilmiyorum aka son iki haftadir bu eancilar hic gecmiyor bu da rutinimi etkiliyor yakin zamanda tekrar bir genel cerraha gidip meme usg si cektiricem ama doktora gitmekle kalmak istemiyorum sancilarimdankurtulmak istiyorum cunku ic huzursuzlugum oluyor..bende cozemedim durumu
canım geçmiş olsun ben d.kontrol kullanmadım ama benimde meme kistik yapıda olduğu için çok ağrır ama 3 seneyi devirdik alıştım artık bunların üstüne ensemde beze falan çıktı artık takmıyorum..kadınların 10 da 9 unda meme fibrokistik yapıdaymış zaten..çok düşünme bazen şişen süt bezeleride buna sebep olabiliyormuş..ben hormon bozan (bak sende kist yapmış) daha doğrusu etkileyen dersem daha doğru olur sstemden biraz çekiniyorum bu sebeple doğum kontrol olayını eşime bıraktım..şimdiki durumuma gelince sanırım daha olağan baktığımdan daha iyiyim ama ağrılar vazgeçilmezim tabiki..Allah daha büyük dertler vermesin inşallah ama bir derdime bir daha eklenen bişey oldu uzun zamandır göğüs ağrısı çekyordum ,dün kistin olduğunu öğrendim .doktor doğ. kontrolu bırak onun etkisi çok olmuştur dedi onu bırakınca ne yapcamparkbyull sen de kullanıyor muydun? şimdi durumun nasıl
o vermeye başladım daha dikkat ediyorum kahveyi de bıraktım arada bir çikolata yiyorum ama en sağlam uyarıcı o sanırım hiç yememem gerek.Canim bende ayni sorunu yasadim agri oluyodu ve bir cok doktora gittim birsey yok deyip gonderdiler sonra bir doktor kanal genislemesi oldugunu soyledi diyet verdi kahve cikolata kolayi kesinlikle birakiyosun dedi bende mecbur biraktim 1senedir cok sukur agrim yok ve klo problemin varsa klo vermeye calis muhakkak
çok geçmiş olsun. ömür boyu bu ağrıları çekecek olmayı düşünmek moral bozuyo tabi. ağrıların geçti mi arttı mı canım ? bir de kist büyüme yada küçülme yaptı mı geçen seneden beri?canım geçmiş olsun ben d.kontrol kullanmadım ama benimde meme kistik yapıda olduğu için çok ağrır ama 3 seneyi devirdik alıştım artık bunların üstüne ensemde beze falan çıktı artık takmıyorum..kadınların 10 da 9 unda meme fibrokistik yapıdaymış zaten..çok düşünme bazen şişen süt bezeleride buna sebep olabiliyormuş..ben hormon bozan (bak sende kist yapmış) daha doğrusu etkileyen dersem daha doğru olur sstemden biraz çekiniyorum bu sebeple doğum kontrol olayını eşime bıraktım..şimdiki durumuma gelince sanırım daha olağan baktığımdan daha iyiyim ama ağrılar vazgeçilmezim tabiki..
temiz demişsin de kist geçti galiba ?bu arada ben bu konuyu açalı baya olmuş hiç yoktan 6-8 ayda bir genel cerraha gider meme usg si çektiririm ben ,şu an temiz bir sıkıntım yok çok şükür yani görmediler sıkıntı yok
En son martta cekilen usglerde hic bir sey yoktu .temiz demişsin de kist geçti galiba ?
ay ne güzel çok sevindim :) geçmiş olsun tekrardan umarım yeniden aynı rahatsızlığı yaşamazsınızEn son martta cekilen usglerde hic bir sey yoktu .
mastit meme iltihabı oluyor.ben ameliyatını oldum.emzirme döneminde sütüm boldu,oğlum da bir süre tek taraftan emmedi.ne kadar sağsam da tam boşalmadı.bir süre sonra gece ateşlenmeler,ağrı sancı,felaketti.ilaç da fayda etmedi.sonunda ameliyat oldum.çok şükür rahatladım.2 sene oldu ameliyat olalı ,sorunum yok çok şükür.