Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun bebeğim 5 aylık 4 aylık başladı şuna altta dişi var. Memeyi reddediyor ağzını sımsıkı kapatıyor kafasını çeviriyor uykuda bile vermeye çalıştığımda böyle yapıyor ne yapmalıyım
Bence hemen biberonu denemeyin biberona alışırsa memeye geri dönmez.Farklı pozisyonlar deneyerek vermeyi deneyin asla vazgeçmeyin.Aç kalma korkusu yaşarsanız kaşıkla verin ama biberon kesinlikle vermeyin.
Benimde oğlum başata çekmedi sonra bir gohsumu alistirdim doyerini 4 ay boyunca sagarak verdim çok denedim çok çaba gösterdim comdi çok şükür çekiyor amavarada bı red ediyor mesela doyer tarava getiriyorum yani kolumun altından diyet göğsü veriyorum oda onu verdiyimi sanıp emiyor Allah yardımcın olsun canım ya ben çok çektim ve sabr ettim sonunda başardım pekmez yada tatlı şeyler şurup emizor oda çok çayda ediyor