Golldd arkadaşım ben de aynı durumdayım delirmek üzereyim. Eve gelmiyorlar, online emzirme danışmanı tuttum, onunla bile çözemiyoruz. Meme başım çok büyük bebeğin ağzı çok küçük tutamıyor. Üç gün sütüm gelmedi. 4. Gün emzirmeye başlayabildim. Mamayı yiyen bebek 4 saat uyanmıyor, kaynanam eşim uyandırtmıyor. Doğru dürüst emziremiyorum da süt artsın. Zaten her memeyi tutturmak bir kabus. Dün isyana geçtim artık uyandırdım iki saatte bir. Ama sütüm çok az, doymuyor, arkadan mama veriyorum. Mama bence hem fazla geliyor hem de gaz yapıyor. Zaten biberonla verince bebek memeyi istemiyor. Şırıngayla verdim dün, bence şırıngada gaz yapıyor. Dün akşam 4 saat aralıksız katılarak ağladı. Tabi kaynanam ve eşimin gözünde suçlu ben, mamayı vermeyip, memeye zorlayarak doğurduğum çocuğa işkence ediyorum onların gözünde. Allah’ım bana yardım et, öyle çaresizim ki. Sütüm çok az, sabah uyanınca sağdım çıkan bu. Kuzenim dün ben senin kadar lohusayken 100 ml sağıyordum sabahları dedi, üzüntüden kahroluyorum. Nasıl artacak bu süt