Meme Reddi, Çare Arıyorum Lütfen Yardım

Sütünü sağdığında ne kadar çıkıyor. Doyuyor mu bebek ne güzel. Benim sağdığımda 20-30-40 ml civarı çıkıyor. Emzlrme danışmanı yeter bu süt sürekli emzir dedi ama çocuk doymuyor memede ağlaya ağlaya fazlasını istiyor. Artık emmek de istememeye başladı. Sütüm az diye böyle oluyor çok üzülüyorum
Artık sağmıyorum ama sağarken hep 40tan fazla çıkmıştı
İlk günler sadece 40 civarı çıkıyordu
Açıkçası sütüm gelmeseydi veya az gelseydi daha az üzülürdüm ben sanırım
Mama vermek daha kabul edilir geliyor bana o durumda
Sütün miktarı bizim elimizde olan bi şey değil çünkü
Bi de gerçekten tüm çocuklar büyüyor
Ama mamayla ama sütle
Ama kesin büyüyorlar

Konuyu 3. 4. Günümde açmışım şimdi 32 günlük olduk :) 26. 27. Güne kadar göğsümü bir aldı bir almadı ama 5 6 gündür emiyor ama ne yazık ki sütüm az :) mamaya devam ediyorum. Emziriyorum sonra mama veriyorum sütüm artar mı bilmiyorum. Bir haftadırda buna üzülüyordum ama sanırım yapacak birşey yok, önemli olan anne sütü de alması diyorum bende. Bu arada DR. brown ve lansinoh marka biberon denedim şırıngadan sonra ama en iyisi philips aventin yavaş akışlısı. Onu tavsiye ederim, diğerilerinin düşük akışları ona göre daha hızlıydı.

Konuyu 3. 4. Günümde açmışım şimdi 32 günlük olduk :) 26. 27. Güne kadar göğsümü bir aldı bir almadı ama 5 6 gündür emiyor ama ne yazık ki sütüm az :) mamaya devam ediyorum. Emziriyorum sonra mama veriyorum sütüm artar mı bilmiyorum. Bir haftadırda buna üzülüyordum ama sanırım yapacak birşey yok, önemli olan anne sütü de alması diyorum bende. Bu arada DR. brown ve lansinoh marka biberon denedim şırıngadan sonra ama en iyisi philips aventin yavaş akışlısı. Onu tavsiye ederim, diğerilerinin düşük akışları ona göre daha hızlıydı.
Merhaba aynı günlerde doğum yapmışız. Ben de hala aynı durumdayım. Emzirip mama veriyorum. Savaşıyorum sütüm artsın diye ama artmıyor. Emzirdikten sonra ne kadar mama veriyorsunuz. Günde kaç kere. Bizim çok değişken oluyor bunalıyorum o yüzden.

Merhaba aynı günlerde doğum yapmışız. Ben de hala aynı durumdayım. Emzirip mama veriyorum. Savaşıyorum sütüm artsın diye ama artmıyor. Emzirdikten sonra ne kadar mama veriyorsunuz. Günde kaç kere. Bizim çok değişken oluyor bunalıyorum o yüzden.
Artırarak verıyorum mamayı, mesela 20 yapıp ardından doymadığında ki doymuyor tekrar 20 30 yapıyorum.

X