O kadar para alıp Bi sütyeni vermiyorlar demekEvey, small medium size bi sporcu sutyeni almami soyledi sekreteri
Ederim tabii, yarin yazarimSargılar çıkınca haber ederseniz sevinirim. Merak ettim doğrusu
Küçük değil de üst kısmın doluluğu daha az oluyor yuvarlağa göre. Siz mi seçtiniz damla olmasını yoksa doktorunuz mu önerdiBi de benim ki damla, damlalar daha da kucuk duruyo sanki
Ben istedim, yaptiran bi arkadasimin protezi damlaydi, acaip dogal, o yuzden damla dedim benKüçük değil de üst kısmın doluluğu daha az oluyor yuvarlağa göre. Siz mi seçtiniz damla olmasını yoksa doktorunuz mu önerdi
Damlada dönme riskinin daha fazla olduğu söyleniyor inşallah hiçbir problem yaşamazsınız. Dokunuz var mıydı öncesinde kas üstü yapılmış sanırım. Bu arada ben dual plan yöntemiyle oldum.Ben istedim, yaptiran bi arkadasimin protezi damlaydi, acaip dogal, o yuzden damla dedim ben
Yuvarlak çirkin durmuyor mu sizce deKüçük değil de üst kısmın doluluğu daha az oluyor yuvarlağa göre. Siz mi seçtiniz damla olmasını yoksa doktorunuz mu önerdi
Eğer üst kısımda doluluk istiyorsanız yuvarlağı beğenirsiniz. Bana göre yuvarlak çok güzel duruyor bendeki ultra high profile yapay durmuyor.Yuvarlak çirkin durmuyor mu sizce de
Emzirmekten doku falan kalmamisti bence ama bilemiyorum tabii dr ne dusundu, dilerim donmez yaDamlada dönme riskinin daha fazla olduğu söyleniyor inşallah hiçbir problem yaşamazsınız. Dokunuz var mıydı öncesinde kas üstü yapılmış sanırım. Bu arada ben dual plan yöntemiyle oldum.
Siz hangi şehirde ne kadara oldunuz acaba ?Damlada dönme riskinin daha fazla olduğu söyleniyor inşallah hiçbir problem yaşamazsınız. Dokunuz var mıydı öncesinde kas üstü yapılmış sanırım. Bu arada ben dual plan yöntemiyle oldum.
Bursa’da oldum benS
Siz hangi şehirde ne kadara oldunuz acaba ?
Kas üstünde kapsül ve rippling riski daha fazla, iyileşme yumuşama süreci de daha çabuk kolay oluyor ve kas üstü daha yumuşak oluyormuş. Kkda bir kişide kas üstü ve damla protez vardı 11 sene sonra kapsül oluşmuş ve implantları ters dönmüştü. Dual plan yuvarlağa geçmişti sonrasındaEmzirmekten doku falan kalmamisti bence ama bilemiyorum tabii dr ne dusundu, dilerim donmez ya
Aaa gerçekten miKas üstünde kapsül ve rippling riski daha fazla, iyileşme yumuşama süreci de daha çabuk kolay oluyor ve kas üstü daha yumuşak oluyormuş. Kkda bir kişide kas üstü ve damla protez vardı 11 sene sonra kapsül oluşmuş ve implantları ters dönmüştü. Dual plan yuvarlağa geçmişti sonrasında
Sargilar cikti, ama gogusler hala şiş ve bicimsiz, bi kac haftaya daha oturmus olucak sanirim.Sargılar çıkınca haber ederseniz sevinirim. Merak ettim doğrusu
İyi güzel Sargılardan kurtulmuşsunuzSargilar cikti, ama gogusler hala şiş ve bicimsiz, bi kac haftaya daha oturmus olucak sanirim.
Bence yeterli cunku cok şiş, ama yumusayinca ne olut inan kestiremiyorumİyi güzel Sargılardan kurtulmuşsunuzbüyüklük nasıl sizce?
İnşallah memnun kalırsın. Arada buradan haberleşelimBence yeterli cunku cok şiş, ama yumusayinca ne olut inan kestiremiyorum
Tabii kiİnşallah memnun kalırsın. Arada buradan haberleşelim
Silikon takti ama daha 1 hafta oldu benim, uclar olmasini istedigim yerde degiller henuzArkadaşlar emzirmeden sarkmış memeyi dikleştirme ameliyatı olmadan silikonla mı toparladı doktorunuz?