- 20 Ekim 2009
- 4.378
- 4.752
Umarım öyle de oluyordur. Sarkıklık ne boyuttaydı? Ben de düşünüyorm ama dikleştirme ameliyatından korkuyorumSilikon takti ama daha 1 hafta oldu benim, uclar olmasini istedigim yerde degiller henuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım öyle de oluyordur. Sarkıklık ne boyuttaydı? Ben de düşünüyorm ama dikleştirme ameliyatından korkuyorumSilikon takti ama daha 1 hafta oldu benim, uclar olmasini istedigim yerde degiller henuz
Yani emzirme yuzunden komple bosalmisti benim gogsumun ici, ici bos oldugu icin kagit gibi katlaniyodu nerdeyse ama ucu anormal sarkik degildiUmarım öyle de oluyordur. Sarkıklık ne boyuttaydı? Ben de düşünüyorm ama dikleştirme ameliyatından korkuyorum
Merhabalar kas üstü, ameliyat sonrasi cok fazla ağrınız oldumu? Benimde öyle yapilicakBenim yarin 1. Haftam bitiyo 275cc kas ustu takildi bana da, korktum simdi sizi okuyunca
Yok hic agrim olmadi, ilk 2 gun uyumakta zorlandim sirtim cok agridi benim, duz yatamadim, sonra ayagimin altina yastiklar koyup yatmaya basladim, cabuk toparlaniliyo 3. gunden sonra, korkmayinMerhabalar kas üstü, ameliyat sonrasi cok fazla ağrınız oldumu? Benimde öyle yapilicak
Yaa çok sevindim:) çok geçmiş olsun size bu arada. Yıllık izine ciktim bu sürede yaptirmayi düşündüğüm icin ne kadar sürede toparlana bilirim diye düşünüyordum bende cok teşekkür lerYok hic agrim olmadi, ilk 2 gun uyumakta zorlandim sirtim cok agridi benim, duz yatamadim, sonra ayagimin altina yastiklar koyup yatmaya basladim, cabuk toparlaniliyo 3. gunden sonra, korkmayin
Kolay gelsin, simdiden gecmis olsun size deYaa çok sevindim:) çok geçmiş olsun size bu arada. Yıllık izine ciktim bu sürede yaptirmayi düşündüğüm icin ne kadar sürede toparlana bilirim diye düşünüyordum bende cok teşekkür ler
Benim ameliyatım da çok rahat geçti çok şükür. Hiç böyle kolay olacağını düşünmemiştim ve kendimi en kötüsüne hazırlamıştım. İnanamadım o kadar iyi olduğuma hiç korkmayın bence. Katlanılmayacak bir ağrı acı yokYaa çok sevindim:) çok geçmiş olsun size bu arada. Yıllık izine ciktim bu sürede yaptirmayi düşündüğüm icin ne kadar sürede toparlana bilirim diye düşünüyordum bende cok teşekkür ler
Bir de kas uzeri ise ben de 2 3 gunde toparladim. Ilk gun ayilip taburcu oldum, sonraki gun gezdim dolastim. Biraz kasilma oldu. Hic tahmin etmedim bu kadar hizli olacaginiSelam kizlar, benim kas uzeri 240 danla tipi yapilmisti. Yaklasik 2 sene oluyor. Normalde a cuptim, simdi b-c arasi oluyor. Ben cok memnunum. Evet disaridan belli olmuyor, zaten biraz da onu istiyordum. Sadece hani cup cok degismese bile bikinide epey belli. Ust vucudum dar benim, 275 de denemis ama buyuk oldu 240 koydum demisti doktorum. Sekil semal, dogallik cok memnunum. Mesela A'dan D'ye gecmek muthis cesaret ister sanirim :)
Cok teşekkür ederim ve gecmis olsun size :) inşallah bizim ameliyat sonrasi da rahat gecerBenim ameliyatım da çok rahat geçti çok şükür. Hiç böyle kolay olacağını düşünmemiştim ve kendimi en kötüsüne hazırlamıştım. İnanamadım o kadar iyi olduğuma hiç korkmayın bence. Katlanılmayacak bir ağrı acı yok
Merhaba ben de Hatay'da yaptırmayı düşünüyorum siz kime yaptırdınız acabaOoo ne kadar fazlaymış hataydayım ben 15bine yaptırdım
Merhaba bende 275 taktım 2 hafta önce ödemli hali bile ufak görünüyor gözüme ne yapacağımı bilmiyorumBenim yarin 1. Haftam bitiyo 275cc kas ustu takildi bana da, korktum simdi sizi okuyunca