Meme protezi ; yumuşaklık, doğal memeden farkları

Peki sence meme dokumun B cup olması protezi saklamasında bir avantaj mı ?
Ya benim sırtım dar belki de olmayacak dediğin gibi büyük protez bana. Boyum 177 kilom 50-51 . Karar veremiyorum ya .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet ağrılı oluyor diyolar :)

doktorum bana sende biraz daha ağrılı olacak dedi. bende bekledim ağrıyı ama ne gelen oldu ne giden.
sadece yatıp kalkerken yardım aldım o kadar.
diren yerlerimde sabahları sızlama oldu 5dk.. oda sadece sol tarafımda. 1 haftada geçti.

Ben hiç ağrı yaşamadım kızlar :) belki ağrı eşiğim yüksekti ama ne bilim. ağrı ağrı diyince insan bekliyor.
burada ağrısı olan arkadaşlar var onlarda dayanılmayacak bir ağrı olmadığını söyledi hep.

tamam en iyisi bu.. bende arkadaşlık gönderiyorum sana, kabul edersen sevinirim

çok güzel, çok şanslısın. darısı bizlerin başına inş :)

göğüs çapını ölçebilir misin? ama çevresini değil bak, çapını ölçeceksin. doktor orta ya da yüksek profile ona göre karar veriyor. senin göğsün en fazla kaç cc alır ameliyatta belli olur ama, göğüs dokunun yumuşaklığına göre birşey söylüyorlar onu da

Çap memenin başlangıç ve bitiş kısmı mı oluyor ? Yoksa eni mi ?

Çap memenin başlangıç ve bitiş kısmı mı oluyor ? Yoksa eni mi ?

evet aynen başlangıç ve bitiş kısmı oluyor. onu diklemesine ölçeceksin ben evde görüşmeden önce kendim bakmıştım. görüşmede doktor aynısını söyledi.

Selam arkadaşlar, kas altından yapıldıgı zaman ilk zamanlar cok şiş ve sert oluyormuş 2 seneden önce sertliği geçmiyormuş diyorşar doğru mu?

ee çapını ölçtükten sonra ne olacak. yani kaç cm ise kaç cc yaptırabileceğimi nasıl anlayacağım?

yani kendi kendine bi fikir edinmiş olursun. sonuçta doktorun söyleyeceği önemli tabi ki. çapını ölçmek sana high profil, orta profil o açıdan bilgi veriyor. mentorun kataloğunda genişilikleri var. ordan bakabilirsin. meme dokunun ne kadar olduğu, yumuşaklığı ve en önemlisi senin ne istediğin ölçü, göğsüne konulabilecek cc 'yi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…