- Konu Sahibi blackheartlilith
-
boyla ilgisi yok canım cup'un.. Yani senin göğüs çevren ve içi ile ilgili.. Şöyle söylim atıyorum 275 cc takılır ama sende 85 c ye gelir gibi düşün..
high profil ve d cup istediğini ilet doktoruna. o sana daha detaylı açıklayacaktır.
boyun uzun olabilir ama sağlık açısından zararlı olur belki. sırtta ağrı yapabilir.
ameliyattan çıktığımda 90 b sütyene sığmıyordum. 325 cc ile. şuan 85 c ler. ama 350 cc taktırıp 85 c olan da var.
bu arada boyum 1,68 kilom 60
genelde kas altında çok ağrı oluyor diyorlar ama..?
bana 300 cc orta profil sana iyi olur dedi. ama ben 85c diye belirtmedim. ameliyattan önce tekrar görüşücem doktorla. muhtemelen onun dediğini dinlerim gibi geliyor.
doktorum cenk tokat. burada ona ameliyat olan çok kişi gördüm. yaptırdıklarına değmiş. ama yine de görüşüp anlatmak lazım
Doğru .. Kafamız çok karışık bize en iyi bilgiyi ameliyat olanlar verebilir gerçekten .. Of bilmiyorum albüm yapıcam ya sorucam ihtiyacım var mı yok mu diye kızlara 😅
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki sence meme dokumun B cup olması protezi saklamasında bir avantaj mı ?
Ya benim sırtım dar belki de olmayacak dediğin gibi büyük protez bana. Boyum 177 kilom 50-51 . Karar veremiyorum ya .
sırtın darsa 300cc olur diyorum sana :)
Ama al bir randevu ve görüş.
protez belli olmuyor canım rahat ol. kas altı olursa hiç bellide olmaz. ama yapılan teknik önemlidir diyede düşünüyorum.
birde doktor.
yumuşaması ve oturması 6 ay.. sabır gerektiriyor.
evet ağrılı oluyor diyolar :)
doktorum bana sende biraz daha ağrılı olacak dedi. bende bekledim ağrıyı ama ne gelen oldu ne giden.
sadece yatıp kalkerken yardım aldım o kadar.
diren yerlerimde sabahları sızlama oldu 5dk.. oda sadece sol tarafımda. 1 haftada geçti.
Ben hiç ağrı yaşamadım kızlar :) belki ağrı eşiğim yüksekti ama ne bilim. ağrı ağrı diyince insan bekliyor.
burada ağrısı olan arkadaşlar var onlarda dayanılmayacak bir ağrı olmadığını söyledi hep.
tamam en iyisi bu.. bende arkadaşlık gönderiyorum sana, kabul edersen sevinirim
Ya benim sırtım dar belki de olmayacak dediğin gibi büyük protez bana. Boyum 177 kilom 50-51 . Karar veremiyorum ya .
sırtın darsa 300cc olur diyorum sana :)
Ama al bir randevu ve görüş.
protez belli olmuyor canım rahat ol. kas altı olursa hiç bellide olmaz. ama yapılan teknik önemlidir diyede düşünüyorum.
birde doktor.
yumuşaması ve oturması 6 ay.. sabır gerektiriyor.
Tamam teşekkür ediyorum ilgin için
göğüs çapını ölçebilir misin? ama çevresini değil bak, çapını ölçeceksin. doktor orta ya da yüksek profile ona göre karar veriyor. senin göğsün en fazla kaç cc alır ameliyatta belli olur ama, göğüs dokunun yumuşaklığına göre birşey söylüyorlar onu da
Çap memenin başlangıç ve bitiş kısmı mı oluyor ? Yoksa eni mi ?
Selam arkadaşlar, kas altından yapıldıgı zaman ilk zamanlar cok şiş ve sert oluyormuş 2 seneden önce sertliği geçmiyormuş diyorşar doğru mu?
hayır canım 3 -6 ay arası yumuşuyormuş.
Haaa iyi o zaman kışa dogru yaptıtmakta fayda var :)
evet aynen başlangıç ve bitiş kısmı oluyor. onu diklemesine ölçeceksin ben evde görüşmeden önce kendim bakmıştım. görüşmede doktor aynısını söyledi.
Boyumun D cup ı kaldıracağını düşünüyorum bir cup için ameliyat olmam açıkçası . Ah kafam karışık epey 😇
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Ameliyat oldun mu bilmiyorum ama benim boyum da1.76 A cup takiyordum ama ince bir vucut yapim oldugu icin doktorum buyuk gogus yapmayacagim cunku vucut olculerin orantili suan birini cok buyuk yapamam, dogal olma dedi. Suan 11.gunum buyuklugu iyi ama inince bana kalirsa kucuk duracak ama yine D Istemezdi. Yani sonuc olarak benim boyuma degil bel kalca ve gogus kafesimin darligina bakti canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boyumun D cup ı kaldıracağını düşünüyorum bir cup için ameliyat olmam açıkçası . Ah kafam karışık epey 😇
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Ameliyat oldun mu bilmiyorum ama benim boyum da1.76 A cup takiyordum ama ince bir vucut yapim oldugu icin doktorum buyuk gogus yapmayacagim cunku vucut olculerin orantili suan birini cok buyuk yapamam, dogal olma dedi. Suan 11.gunum buyuklugu iyi ama inince bana kalirsa kucuk duracak ama yine D Istemezdi. Yani sonuc olarak benim boyuma degil bel kalca ve gogus kafesimin darligina bakti canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle sana geçmiş olsun :) kaç cc konuldu hangi yöntemle ?
Ben zaten B Cup'ı dolduruyorum . Vücut ölçülerim : göğüs altı 70
göğüs üstü : 80-81
Bel : 53-54
Kalça :90
Ince yapılıyım özellikle belimden dolayı . Ama nedense ben daha büyük istiyorum . Albüm yaptım ben ihtiyacım var mı diye ameliyata istersen bak .
ee çapını ölçtükten sonra ne olacak. yani kaç cm ise kaç cc yaptırabileceğimi nasıl anlayacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?