Meme protezi ve kapsül oluşumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi senihatoran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi o zaman.

oy yavrum benim yaa, sana denk gelmiş bunlar çok mu belli ediyorsun yoksa memişlerin heyecanını yavruş? satıcı kıza sizene ben düğmeli pijama seviyorum deseydin :)

bilmem, pijama sorarken, kadın göğüslerime falan da bakmadı ki. malum dolu dolu, yapay da olsa...

ilginç bir bakış açısı. :26: en iyisi pijamalara bakayım, düğmeli görürsem alayım. raftan indirilecek durum olursa o mağazalara da bakmam olur biter.

iyi o zaman.

Son düzenleme:
Cok tesekkurler cnm her soruma cevap weriyosun ameliyat oldgmdan beri inan unutmucam :) Suan icin sekilde bozukluk yok dedigin gibi sanirim erken kapsul belirtisi icin

Ne demek canım benim Yardımcı olabilmek,sizlerin sorularına dogru,açıklayıcı,bilgilendirici cevaplar vermek için buradayız.Yoksa geyik sohbeglerini başka yerlerdende yapabiliriz ) Kesinlikle kapsül gibi bir sorun için erken.Ameliyatı henüz yeni.Zamanla herşey normale dönecek inşallah

kızlar nolur bi bakın bugün ameliyatımın tam 7.günü ama sağ memem soldan besbelli daha büyük böyle kafamı eğip bakınca sağın bombesi solu geçiyor korkmaya başladım ödem gibi durmuyo ödem olsa eşit şişlikler olması gerekmez miydi? herangi bi renk değişikliği yok, acısı ağrısı yok kendi kendine atan ama sanki birazcık daha sert gibi. tecrübesi olan varsa allah rızası için bir bakın.. bilgilendirin beni..

ecem ben ameliyat olalı 1 ay oldu.bir meme diğerine göre daha geç iyileşiyor demişlerdi.gerçektende benim sağ meme sola göre daha geç topladı kendini.masaj yapıyorum sol daha rahat hareket ediyor sağa göre.telaşlanma.zamanla düzelecek.yinede anormal,seni rahatsız eden birdurum olunca doktoruna danış.

Arkadasla ben ameliyat olali 18 gün oldu iki.bucuk hafta... masaja basladim goguslerim hafif yumsadilar ama sorun sertlesmeleri... arada bir sertlesiyor sanki iveriden birsey gogsumu skiyor bu geceleri daha cok artiyor... sabah uyandigimda tas gibi oluyorlar... agrim pek yok ama bu sertlesme beni biraz korkuttu bazilari iki hafta sonra yan yata bilirsiniz yazmis ama bende bu imkansiz birsey uc hafta olacak ve hala.yan yatmaya calistigimda cok sertlesiyorlar bu normalmi... kapsül okuyunca cok korktum nasil birsey bu?

kızlar kapsül oluşumunun belirtileri neler aranızda kasaltı olup bu sorunu yaşayan var mı ben daha ameliyat olmadım ama şu kapsül oluşumundan falan çok korkuyorum

Kizlar lutfen yardim edin, ameliyat olali uc ay oldu, birinci ay kontrolumde olan kapsuller hala duruyor, doktoruma msj attim cunku yurt disindayim ve 6.ay kontrolume gidebilicem sadece....doktor normal oldugunu masaja devam.etmemi soledi...cok korkuyorum gecmicekler diye? Mememde distan hersey normal odemlerimde baya indi...alt kisimlar yumusadi ama ustler hala biraz.sertler....yani altlarda resmen elimle sikabildigim tutabildigim seyler var....bu arada kas alti 250cc taktirdim...hani kas alti risk daha azdi...lutfen biriniz cikip soyleyin bende de vardi, masajla zamanla gecti diye....inaninin canim.cok.sikkin?

sakin ne yaptın kapsül için erken değil mi ya, benim 1 yılı geçti bugün masaj yaparken ağrı hissettim korktum en kısa zamanda doktora gidicem, benimde kas altı oldu ve doktor kapsül kolay kolay oluşmaz dedi ama neden bir bölge ağrıyor merak ediyorum

Bilmiyorum ki, normal mi? Benim elime gelen sertlikler ne o zaman? Kapsul olup olmadigini nasil anlicam? Bugun tam 3ay oldu ben sertlikleri 1.5ay oldugunda hissettim cunku oncesinde oyle derinlemesine minciklamiyodum, yan taraflardan one masaj yapiyordum sadece....distan bise belli degil (bu arada kesinlikle pimpirikli biri degilim ve bu konu hakkinda okudum da okudum ) inanin bi aksilik olicak diye gogsimin keyfini cikaramiyorum... FAIRTALE seninkiler meme kivamina ne zaman gelmisti? Merak etme bir yil olmus sende bise olucagini hic sanmiyorum

Canım 6.aydan soonra kapsül oluşmaya başlıyor, 3 aylık göğüstekiler ödemdir masajla gidecektir ihmal etme, benimkinde ağrı var ortasından dokununca çok fena ağrıyor, meme kıvamına 6 ayda geldiler şimdide yumuşak ama ağrıyor işte doktora gitmem lazım

kizlar bu masajı nasil ve ne kaDar zmn yapiyorsunuz doktorum Bna masaj söylemedi

kizlar bu masajı nasil ve ne kaDar zmn yapiyorsunuz doktorum Bna masaj söylemedi

yeni ameliyatlılar bebe yağı sürüp yapabilir rahatlatıyo, zaman geçtikçe masajlar bastırarak yapılmalı kapsül oluşumunu baskılı masaj önlüyo, ama ödemli göğüslere çok baskı yapılmamalı, parmaklarınızın ucuyla üst alt ve kenarlara ufak daireler şeklinde göstermişti doktorum, ben yaparken sıkarak üstüne iyice bastırıp ovarak yapıyorum

canm bunu her gun kaç dk yapıyorsun ? Yani avuçlarının içiyle ovuruyorsun dglmi götürür gbi. Nr kaDar zmn snra sıkarak yapmaya basladn.ya bnim doktorum ben inanamıyorum masama dedi kapsül icin o yuzdeende yatrmiyo ama acaba ben yapmaya baslasammi diye dusunuyorun

Masaj videosu buldum kızlar
[video=youtube;LeuAUiFHXBQ]http://www.youtube.com/watch?v=LeuAUiFHXBQ[/video]

Fairtalecim tam olarak ne yazınca bu video çikıyor

Ben silkonumu meme başından kas zarı altı yöntemiyle oldum. Ameliyattan çıktıgımda meme altı kesisini hayal edin onun biraz daha 2cm yukarısına elimle dokununca acıyordu dr silkonu yerleştirmek için ordaki dokuları kestik alttan yerlestirdik icerdeki o acıyı hissetmen normal dedi fakat sol memem geçmesine ragmen sagda o acıyan yer sertlesti ve elleyince yine acıyor küçük serce parmagım gibi bir dokudan bahsediyorum ayakta dokundugumda daha az elime gelmesine ragmen sırt üstü baya sert olarak hmn ortaya çıkıyor. Bu kapsül mü? Anlamadım. Dr ameliyat sonrası bazı hastalarda dokularda sertleşme olabiliyor demişti ne yapacagımı bilmiyorum çok üzücü bu durum ve can sıkıcı.

http://www.kozmetikcerrahi.com/ bu linke tıklayıp bilgilere ulaşabilirsin, yatınca sertleşiyor benimde bu normal geriliyor çünkü ma arada ele gelen sertlikler masajla erimiyor ve ağrıyorsa doktorun görmesi gerekir bence, ben doktoruma iyi bir masaj yaptırıcam bakalım geçecek mi tekrar ameliyat olmak istemiyorum (

Canim burdaki konuyu okuyuncada hmn aradım bazı dokuların yumuşaması zmn alır dedi belki 6 ay belki 1 yılada uzayabilirmiş. Sol geçti ya tek umudum sağda da aynı sonucu almak istiyor olmam. Hayırlısı. Regl olacagım zmn ilk iki gün agrı oluyor belki seninkide bu tarz biseydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…