Canımmm,panik yapma.Ameliyattan bir iki hafta sonra olabiliyor o ses ve bir iki gün oldu.Her daim kolunu hareket ettirincede çıkmıyor zaten..Yanındakilerin duyabilmesi için tan yanında yapman ve ortamın sessiz olması lazım.Öyle çok ses çıkaran bir durum degil yaniÖdemden dolayı kaynaklanıyor bu durum...
oy yavrum benim yaa, sana denk gelmiş bunlar çok mu belli ediyorsun yoksa memişlerin heyecanını yavruş? satıcı kıza sizene ben düğmeli pijama seviyorum deseydin :)
ayy yaprak sen çok yaşa emi :) amma güldüm burda,
şekerim bu işler böyledir, ne kadar heyecan yaparsan kimseye söylemiyim dersen o kadar böyle tesadüfler olur hayatında :))
en kötü dediğin gibi hediye alıyorum dersin :)
Canımmm,panik yapma.Ameliyattan bir iki hafta sonra olabiliyor o ses ve bir iki gün oldu.Her daim kolunu hareket ettirincede çıkmıyor zaten..Yanındakilerin duyabilmesi için tan yanında yapman ve ortamın sessiz olması lazım.Öyle çok ses çıkaran bir durum degil yaniÖdemden dolayı kaynaklanıyor bu durum...
Cok tesekkurler cnm her soruma cevap weriyosun ameliyat oldgmdan beri inan unutmucam :) Suan icin sekilde bozukluk yok dedigin gibi sanirim erken kapsul belirtisi icin
Ne demek canım benimYardımcı olabilmek,sizlerin sorularına dogru,açıklayıcı,bilgilendirici cevaplar vermek için buradayız.Yoksa geyik sohbeglerini başka yerlerdende yapabiliriz ) Kesinlikle kapsül gibi bir sorun için erken.Ameliyatı henüz yeni.Zamanla herşey normale dönecek inşallah
Kizlar lutfen yardim edin, ameliyat olali uc ay oldu, birinci ay kontrolumde olan kapsuller hala duruyor, doktoruma msj attim cunku yurt disindayim ve 6.ay kontrolume gidebilicem sadece....doktor normal oldugunu masaja devam.etmemi soledi...cok korkuyorum gecmicekler diye? Mememde distan hersey normal odemlerimde baya indi...alt kisimlar yumusadi ama ustler hala biraz.sertler....yani altlarda resmen elimle sikabildigim tutabildigim seyler var....bu arada kas alti 250cc taktirdim...hani kas alti risk daha azdi...lutfen biriniz cikip soyleyin bende de vardi, masajla zamanla gecti diye....inaninin canim.cok.sikkin?
sakin ne yaptın kapsül için erken değil mi ya, benim 1 yılı geçti bugün masaj yaparken ağrı hissettim korktum en kısa zamanda doktora gidicem, benimde kas altı oldu ve doktor kapsül kolay kolay oluşmaz dedi ama neden bir bölge ağrıyor merak ediyorum
Bilmiyorum ki, normal mi? Benim elime gelen sertlikler ne o zaman? Kapsul olup olmadigini nasil anlicam? Bugun tam 3ay oldu ben sertlikleri 1.5ay oldugunda hissettim cunku oncesinde oyle derinlemesine minciklamiyodum, yan taraflardan one masaj yapiyordum sadece....distan bise belli degil (bu arada kesinlikle pimpirikli biri degilim ve bu konu hakkinda okudum da okudum ) inanin bi aksilik olicak diye gogsimin keyfini cikaramiyorum... FAIRTALE seninkiler meme kivamina ne zaman gelmisti? Merak etme bir yil olmus sende bise olucagini hic sanmiyorum
Canım 6.aydan soonra kapsül oluşmaya başlıyor, 3 aylık göğüstekiler ödemdir masajla gidecektir ihmal etme, benimkinde ağrı var ortasından dokununca çok fena ağrıyor, meme kıvamına 6 ayda geldiler şimdide yumuşak ama ağrıyor işte doktora gitmem lazım
kizlar bu masajı nasil ve ne kaDar zmn yapiyorsunuz doktorum Bna masaj söylemedi
yeni ameliyatlılar bebe yağı sürüp yapabilir rahatlatıyo, zaman geçtikçe masajlar bastırarak yapılmalı kapsül oluşumunu baskılı masaj önlüyo, ama ödemli göğüslere çok baskı yapılmamalı, parmaklarınızın ucuyla üst alt ve kenarlara ufak daireler şeklinde göstermişti doktorum, ben yaparken sıkarak üstüne iyice bastırıp ovarak yapıyorum
Ben silkonumu meme başından kas zarı altı yöntemiyle oldum. Ameliyattan çıktıgımda meme altı kesisini hayal edin onun biraz daha 2cm yukarısına elimle dokununca acıyordu dr silkonu yerleştirmek için ordaki dokuları kestik alttan yerlestirdik icerdeki o acıyı hissetmen normal dedi fakat sol memem geçmesine ragmen sagda o acıyan yer sertlesti ve elleyince yine acıyor küçük serce parmagım gibi bir dokudan bahsediyorum ayakta dokundugumda daha az elime gelmesine ragmen sırt üstü baya sert olarak hmn ortaya çıkıyor. Bu kapsül mü? Anlamadım. Dr ameliyat sonrası bazı hastalarda dokularda sertleşme olabiliyor demişti ne yapacagımı bilmiyorum çok üzücü bu durum ve can sıkıcı.
http://www.kozmetikcerrahi.com/ bu linke tıklayıp bilgilere ulaşabilirsin, yatınca sertleşiyor benimde bu normal geriliyor çünkü ma arada ele gelen sertlikler masajla erimiyor ve ağrıyorsa doktorun görmesi gerekir bence, ben doktoruma iyi bir masaj yaptırıcam bakalım geçecek mi tekrar ameliyat olmak istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?