Meme protezi ve kapsül oluşumu

Canim burdaki konuyu okuyuncada hmn aradım bazı dokuların yumuşaması zmn alır dedi belki 6 ay belki 1 yılada uzayabilirmiş. Sol geçti ya tek umudum sağda da aynı sonucu almak istiyor olmam. Hayırlısı. Regl olacagım zmn ilk iki gün agrı oluyor belki seninkide bu tarz biseydir.

bir ara kalbim ağrıyor sanıyordum kramplar giriyordu sanırım o zaman bişeyler oluştu bi yere çarpmışım gibi dokununca bile ağrıyor, iyileşiriz inşallah

bir ara kalbim ağrıyor sanıyordum kramplar giriyordu sanırım o zaman bişeyler oluştu bi yere çarpmışım gibi dokununca bile ağrıyor, iyileşiriz inşallah

O içine biseyler batıtıyor hissi ameliyat öncesi de vardı bende kalp sıkışması gibi sanki sola yatınca olurdu bazen ceryanda kalıyoruz oluyo o bence seninki korkulacak bisey degildir. Valla burnumuda yaptırdım hiç kafama takmıyorum meme ameliyatı bin kere düşünülmesi gereken birşey bence.

Masaj cok onemli kizlar hic ihmal etmeyin, gunden gune nasil farkediyor inanamaSiniz. Sabah aksam onbes dk yapin, hatta akliniza geldikce yapin, boyle benim gibi 'bu sert plakamsi seyler kapsul mu?' Korkusu sarinca Keske hic ihmal etmeseydim pismanligi yasamayin...Ben de meme basindan kas alti oldum ve ilk ay bile masaj yapmadigima cok pismanim, kucuk kucuk cok bastirmadan hafifce bes dk olsa bile yapsaymisim keske...suan mincik mincik baya yapiyorum, FAIRTALE inan icimi rahatlattin...insallah hersey hepimiz icin guEl olur....lutfen daha once ameliyat olan kizlar tavsiyelerini eksik etmesin

Masaj cok onemli kizlar hic ihmal etmeyin, gunden gune nasil farkediyor inanamaSiniz. Sabah aksam onbes dk yapin, hatta akliniza geldikce yapin, boyle benim gibi 'bu sert plakamsi seyler kapsul mu?' Korkusu sarinca Keske hic ihmal etmeseydim pismanligi yasamayin...Ben de meme basindan kas alti oldum ve ilk ay bile masaj yapmadigima cok pismanim, kucuk kucuk cok bastirmadan hafifce bes dk olsa bile yapsaymisim keske...suan mincik mincik baya yapiyorum, FAIRTALE inan icimi rahatlattin...insallah hersey hepimiz icin guEl olur....lutfen daha once ameliyat olan kizlar tavsiyelerini eksik etmesin

Canim tam olarak eline ne geldigini ben anlamadim.daha ayrintili aciklarmisin.bide masaj herkes icin dogru degil.mesela doktorum masaj yapmami istemuyor uc gune bir yap diyor.doktorun ne derse onu yap.bazen masaj daha cok zarar verebilir.

Canim tam olarak eline ne geldigini ben anlamadim.daha ayrintili aciklarmisin.bide masaj herkes icin dogru degil.mesela doktorum masaj yapmami istemuyor uc gune bir yap diyor.doktorun ne derse onu yap.bazen masaj daha cok zarar verebilir.

Evet hakli olabilirsin, ben kimse bu tedirginligi yasamasin diye boyle birsey onerdim ama tabiki en en dogrusu doktoru dinlemek cunku herkesin durumu kendine has oluyor, cok haklisin...yurt disinda oldugum icin ben ve ancak 6.ayimda doktorum gorucegi icin korktum buyudu sanirim...

Nasil anlatsam boyle meme basi cevresinde bi sertlik olur ya , yine meme basi ve meme basina yakin yerlerde sertlikler car,, bas parmagim ve isaret parmagimla tutup sikabiliyorum....yani normal meme dokusunda asla olmayacak bise ben kapsul sandim ama cok erken diolar kapsul icin, o zmn hepinizin memesinde var miydi bu sertlikler, sanki memem yumusacik olsa bile onlar kalicakmis gibi hissediyorum inan canim

Evet hakli olabilirsin, ben kimse bu tedirginligi yasamasin diye boyle birsey onerdim ama tabiki en en dogrusu doktoru dinlemek cunku herkesin durumu kendine has oluyor, cok haklisin...yurt disinda oldugum icin ben ve ancak 6.ayimda doktorum gorucegi icin korktum buyudu sanirim...

Nasil anlatsam boyle meme basi cevresinde bi sertlik olur ya , yine meme basi ve meme basina yakin yerlerde sertlikler car,, bas parmagim ve isaret parmagimla tutup sikabiliyorum....yani normal meme dokusunda asla olmayacak bise ben kapsul sandim ama cok erken diolar kapsul icin, o zmn hepinizin memesinde var miydi bu sertlikler, sanki memem yumusacik olsa bile onlar kalicakmis gibi hissediyorum inan canim

ilk 5-6 ay benim mememde sanki her şey var gibiydi masajla yok oldular sonra bıraktım masajı ve ağır hareketlerde yaptım yapmasaydım keşke zorladım kaslarımı ağır şeyler taşıdım onunda etkisi olabilir, masajları ilk başlarda çok bastırmadan yapın benim gibi yıl geçenler daha baskılı yapmalı bence

Sakin ve benim hissettigimiz sertlik birbirine benziyor net olarak bilemesemde ameliyatta zarar gören dokunun sertlişmiş oldugunu düşünüyorum insallah kapsül degildir. Ben sadece sagda bir marmak kadar hissediyorum umarım biran önce gecer.

canım kapsul ıcın daha erken.ayrıca her sertlık kapsul degıldır.pekı bu sertlıkler sıktıgında agrıyormu ?mesela ben meme altında ve yanda protezı hissediyordum.doktor masaj yapmamı yasakladı.1,5 ay sonra bu hissettigim yarıya indi.ama benımde elime yan tarafta bi sertlik hissediyordum.ve agrı da vardı.baska ıkı doktora gidip muayene oldum.doktor hala iyileşme asasındasın ve bunlar normal dedı.dokular hala ıyılesıyormus ve ıyılesırken sertlesmesı normalmıs.bende 6 ayın dolmasını beklıorum.

Sakin ve benim hissettigimiz sertlik birbirine benziyor net olarak bilemesemde ameliyatta zarar gören dokunun sertlişmiş oldugunu düşünüyorum insallah kapsül degildir. Ben sadece sagda bir marmak kadar hissediyorum umarım biran önce gecer.

ya aslında bu ameliyat cok da kolay bir ameliyat degıl.ustunde bircok kez dusunulmesı gereken birşey.yanı meme dokusu yetecek olan kımseye ben bu ameliyatı onermem.sormlulugu ve bakımı gercekten sabır ıstıyor

ya aslında bu ameliyat cok da kolay bir ameliyat degıl.ustunde bircok kez dusunulmesı gereken birşey.yanı meme dokusu yetecek olan kımseye ben bu ameliyatı onermem.sormlulugu ve bakımı gercekten sabır ıstıyor

Eger ki küçük ama deforme olmamış olsaydı bende kesinlikle yaptırmazdım. Riskleri çok meme dokusu sorun yaratabiliyor. Kesinlikle çok düşünmek gerek. Meme başının 2cm altına yatay bir sekilde serce parmagını koydugunu düşün orası aynen anlattıgım sekilde sertlesti dr iç yaranın yumuşaması zaman alabilir dedi elleyincede acıyor. Sırt üstü yatınca hmn hissediyorum. Vitamin fln kullanıyorum sonuçta vücut ilk hızla onarırken sonrasında yavaşlatıyor bakalim ne zmn gececek başıma iş çıkarmasın yeter. Msj konusunda dr abartmadan devam et dedi msj yapmayınca memelerde sertleşiyor yapinca yumuşuyor. Burnumda bu sıkıntı yok hiç kafamı takmıyorum. Meme öyle degil sıkıntı yaratmaya hazır sanki.

Eger ki küçük ama deforme olmamış olsaydı bende kesinlikle yaptırmazdım. Riskleri çok meme dokusu sorun yaratabiliyor. Kesinlikle çok düşünmek gerek. Meme başının 2cm altına yatay bir sekilde serce parmagını koydugunu düşün orası aynen anlattıgım sekilde sertlesti dr iç yaranın yumuşaması zaman alabilir dedi elleyincede acıyor. Sırt üstü yatınca hmn hissediyorum. Vitamin fln kullanıyorum sonuçta vücut ilk hızla onarırken sonrasında yavaşlatıyor bakalim ne zmn gececek başıma iş çıkarmasın yeter. Msj konusunda dr abartmadan devam et dedi msj yapmayınca memelerde sertleşiyor yapinca yumuşuyor. Burnumda bu sıkıntı yok hiç kafamı takmıyorum. Meme öyle degil sıkıntı yaratmaya hazır sanki.

aynen katılıyorum cnm bu yorumaa gercekden öyle.... aynı dusuncelerı paylasıoruz ...

Kizlar lutfen yardim edin, ameliyat olali uc ay oldu, birinci ay kontrolumde olan kapsuller hala duruyor, doktoruma msj attim cunku yurt disindayim ve 6.ay kontrolume gidebilicem sadece....doktor normal oldugunu masaja devam.etmemi soledi...cok korkuyorum gecmicekler diye? Mememde distan hersey normal odemlerimde baya indi...alt kisimlar yumusadi ama ustler hala biraz.sertler....yani altlarda resmen elimle sikabildigim tutabildigim seyler var....bu arada kas alti 250cc taktirdim...hani kas alti risk daha azdi...lutfen biriniz cikip soyleyin bende de vardi, masajla zamanla gecti diye....inaninin canim.cok.sikkin?
canımm nasıl oldun sertliklerin devam ediyor mu?bulunduğun yerde doktora gösterebildin mi?inan okuyunca kendim yaşamışım gibi hissettim bende şubat ayında ameliyat olmayı düşünüyorum;görüşmelere gidiyorum şuan aynı senin gibi doktor 250 cc kas altı dedi.Ben de seviniyordum hem kiçik konulcak hem kas altı kapsül oluşmaz heralde diye..Ama bu konuda yazan arkadaşlarımızı okuyunca tekrar düşünmeye başladım:KK43:senin doktorun kimdi acaba? özel mesajım yok(50 yi doldurmadığım için) bilgi verirsen sevinirim umarım iyileşmissindir..:KK16:

Protezleri çıkartmak gerekse yada degistirmek gerekse aynı ücretimi alıyorlar bilen varmı. Yada çok kilo alıp verince simetrisi bozuluyor mu ??

Bu kapsul olusumu nasıl bısey.bende 20 gun once amelıyat oldum.Benımde sag gogusumde dıgerıne gore degısık bır agrı,sertlık ve lıkırdama gıbı bısey var tarıf edemedıgım.Doktora kontrole gıttıgımde bısey yok dedı ama cok kısa bır baktı sadece benım elıme gelen sertlıgı farkettıgını bıle sanmıyorum yanı bıraz gecıstırdı benı onun ıcın hala bıraz korku ıcındeyım gecıcekmı acaba dıye.Bırde bu kapsul olusumu ne zamana kaadr oluyokı.sen 3.5 ay once olmusun amelıyatı hala rısk varmı.Bırde senın yumusama durumun nedır ne zaman bı sekle gırıyor ve yumusuyolar bu gogusler cnm.Bıraz bılgı verırsen sevınırım.
merhaba aynı belırtıler bendede var sızde bırsey cıktı mı

Slm cnm sen yazali baya olmus ama ayni sorun bendede war dedgn gibi sag goğusumn icinde likirdama yurudkce oluyo bide sislik we sertlik bu kapsullenme belirtisimi ben amlyt olali 11gun oluyo.ins ek bi ameliyata kalmadan sorun hallolmustur??
merhaba nasıl oldunuz bunlar kapsul belırtısı mıymış

merhaba nasıl oldunuz bunlar kapsul belırtısı mıymış

Lıkırdama bazı arkadaşlarda oluyor bende olmadı ama , kapsülle ilgisi Yok. Siz ameliyat olalı ne kadar oldu? Kapsül oluşması için biraz zaman lazım erken dönemde risk altında olsak da hemen kapsül oluşmuyor diyr biliyorum ben .

X